Laagste prijsgarantie
8.8FantastischScore uit 240 reviews
  • Deze accommodatie heeft een score van 8.8

Over Valamar Camping Krk

Aan de kust van Kroatië vind je Camping Krk. Een kleinschalige en rustige camping zonder al teveel faciliteiten. Ideaal voor wie op zoek is naar een luxe mobile home en minder naar dat typische kampeergevoel. Camping Krk is daarnaast opvallend schoon en netjes. Vanaf hier loop je via een wandelpad langs zee naar Krk.

Vakantiegangers zijn vooral te spreken over de netheid en de uitgebreide faciliteiten van de camping, zoals het constant schone sanitair, het heerlijke restaurant en de gezellige beach-bar. De terrassencamping biedt prachtige panorama’s en is hond-vriendelijk met een eigen hondenstrand, wat veel waardering oogst. Ook de ligging wordt geprezen; zo loop je gemakkelijk het stadje KRK in voor een verkenning. De camping biedt plekken met veel schaduw onder de bomen, wat de hitte draaglijk maakt. Kinderen genieten van het zwembad en de Maro kidsclub, terwijl de volwassenen het kiezelstrand, ideaal voor snorkelen en suppen, en de mogelijkheid tot het huren van ligbedjes waarderen. Kortom, een topvakantie voor jong en oud!

• BBQ toegestaan

• Wasmachine

• Rolstoel toegang

Politin bb, 51500

Valamar Camping Krk

8.8FantastischScore uit 242 reviews

Bijna uitsluitend Duitse kampeerders!!!
Door Regine Steegh-Dielen op 02-10-2024

Acsi korting in laagseizoen (€ 27,00 per nacht). De Acsi plaatsen liggen prima. Zonder Acsi korting is het een dure camping. Eigenlijk mijden wij altijd dit soort grote massale campings, maar omdat het laagseizoen is, en de kleinere campings eind september vaak al leeglopen, wilden we het toch een paar dagen op deze camping uitproberen. Het viel ons reuze mee. Waarschijnlijk omdat de laagseizoenkampeerders vaak rustige kampeerders zijn en je daardoor geen massa-gevoel krijgt. Terrassencamping met prachtige panorama’s. Het sanitair is heel netjes en wordt permanent schoongemaakt. Hond-vriendelijk met hondenstrand. Leuke beach-bar, heerlijk restaurant en fijn zwembad. Kundig personeel bij receptie en restaurant. Één minpuntje.. Bijna uitsluitend Duitsers op deze camping. Het lijkt wel een Duitse enclave. De gezellige internationale campingsfeer ontbreekt hier. De Duitsers spreken je in Duits aan en verwachten dat je hun verstaat. Jammer!

TOP vakantie op 'Resort' Camping + aandachtspunten
Door sjoukje op 16-08-2024

2e jaar heerlijk verblijf gehad (eigen caravan) op dit camping-resort! Sanitair super, gehele dag door netjes bijgehouden. Gezellig restaurant met o.a. heerlijke pizza's. 1 dag hebben wij helaas bijna 1,5 uur op onze gerechten gewacht, konden de drukte (1e week augustus voelde als piek) nauwelijks aan. Zwembad is niet groot, maar fraai. Het kindergedeelte (onze kids 2,4,6 - vaak verbleven) is erg leuk! 'juffen' van bijgelegen -heel leuk opgeknapte- Maro kidsclub zijn zo lief! Aandachtspunten; We missen een leuke speeltuin op de camping! Helaas meerdere ongelukjes meegemaakt op de (3) speeltoestellen die bij het zwembad staan, voor kleintjes niet helemaal veilig. Ook qua uitstraling haalt het liggedeelte bij het kindergedeelte het niet helemaal bij het mooie terras boven, bij het diepe bad. Kiezels (zeker v kids) niet comfortabel, en bedjes/ parasols verouderd. Kleine tips na een TOP vakantie! Volgend jaar misschien nóg 1 laatste keer!

Top camping op een mooie locatie!
Door Berber op 29-10-2023

Wij verbleven 2 weken in een safaritent van Easy A Tent. Erg mooie plekken onder de bomen, waardoor het in de tent niet al te warm werd. De parkeergelegenheid bij de tent was minder, dus hebben wij de auto ergens anders geparkeerd. Wat betreft de faciliteiten op de camping, was het echt super. Alles wat je maar bedenken kon, was aanwezig. Van bakker tot foodtrucks, groentewinkel enz. Goed geregeld. In het restaurant kun je heerlijk eten, hier kan een gemiddeld Nederlands restaurant nog van leren. De camping wordt erg goed onderhouden en ziet er netjes uit. Sanitair wordt gedurende de hele dag schoongemaakt, voor ons was de afstand naar het sanitair ietsje langer. Ligging van de camping is perfect, je loopt zo het stadje KRK in, waar veel leuke winkels en restaurants zijn. Het eiland KRK heeft ons enorm verrast, zeker de moeite waard om nog eens terug te komen.

Valamar Camping Krk

Erg mooie camping
Door Bennie op 02-09-2023

Mooie schone camping alles word tot in de puntjes onderhouden. Ook de staanplaatsen zijn uitzonderlijk groot en allen met stroom en water voorzien. De wifi is niet altijd even sterk.
Erg vriendelijke mensen allemaal.
Voor mensen die van Fkk houden is er op loop afstand een geweldige nette omgeving, waar je bedjes kunt huren en er is zelfs gekoeld drinken te krijgen.
Het strand op de camping is iets te klein, ook mede alle sub boarden die er gestald worden.
Animatie voor ouderen is er nauwelijks, We laten ons graag vermaken door een band of artiesten maar dit was er niet veel. 1 Restaurant en 1 cocktail bar is een beetje weinig voor zo een grote camping. Je moet in een lange rij staan voor de bakker, als je na half 10 komt is er nauwelijks nog keuze.
Je kunt eenvoudig met de city bus naar stad Krk, deze zet je midden in het oude stadje af en kost maar 2 euro pp.
We hebben heerlijk genoten, maar voor ons liever een levendige camping.

Super mooie camping
Door Emy op 02-08-2023

Mooie, schone camping. Zeer gastvrije medewerkers.
Lekker restaurant en gezellige bar aan de zee met lekkere drankjes/koffie en mooi uitzicht! IJsjes vielen ook in de smaak bij onze kinderen.
Wij hadden een stacaravan van Roan gehuurd, deze staan wel erg dicht op elkaar vonden wij.
De buitenunit van de airco van de buren blies bij ons de veranda op… :-/
Er zijn verschillende ligbedjes te huur aan zee, luchtkussen/springkussen in zee tegen betaling.
Ideale zee om te suppen/snorkelen, heel helder. Kiezelstrand dus neem waterschoenen mee.
Zwembad weinig geweest, kinderen hebben er twee keer gezwommen, maar prima in orde.

Mooie schone camping
Door simla op 28-07-2023

mooie camping! goede service en ligging, tip boek bij camping zelf, mooiere caravans en betere plekken tov andere reisaanbieders