7.1GoedScore uit 1014 reviews

• Huisdieren toegestaan
  • Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

4* Campingin Park Umag ligt aan de kust van Kroatië. Rondom je staanplaats of accommodatie heb je alle ruimte en een deel grenst zelfs direct aan het strand. Vanuit je mobilehome stap je overigens ook zo het zwembad in. Bij de Canovabar kun je naar wens Nederlandse snacks halen. Gelegen op een kwart...

Camping Park Umag

7.1GoedScore uit 1030 reviews

Gewoon een goed net en fatsoenlijk park via Roan
Door Harold op 26-08-2023

Park umag een groot maar ook een knus park met genoeg faciliteiten zoals zwembaden restaurants en als je wil activiteiten Met andere woorden: Prima park en net chalet. Roan is een prima club met uitstekende service.

Niet onze camping
Door Brenda koopmans op 20-08-2023

Helaas niet onze camping, veel te groot en veel te massaal. Overal auto's, fietsen scooters en elektrische stepjes, rijen bij de douche en bij de bakkerijtjes. Iedere avond tot 00.00 muziek. De zee is prachtig en mooi helder, perfect om te snorkelen en heerlijk te zwemmen. We hadden een grote plek maar helaas geen schaduw waardoor het eigelijk ook echt veel te warm was.

Leuke grote camping
Door Sanne op 09-08-2023

Camping is inderdaad erg groot. Wij zaten in Area B en vandaar uit was alles prima te voet te doen. (Zwembaden, winkel, bakker, ijssalon, receptie) We hebben niet de hele camping gezien. 2 zwembaden; helaas wel betalen voor de bedjes (ook bij zee) maar ook genoeg plek om je handdoek/ kleedje of eigen stoel/bedjes neer te zetten. Doordat het een grote camping is, en er dus veel mensen zijn was het vaak erg druk in het zwembad (vooral in het nieuwe zwembad). Toilet gebouwen zijn erg verschillend… de nieuwe zijn ruim maar het oude sanitair gebouwen is erg klein. Douches en wc erg krap/weinig ruimte. Lopen regelmatig schoonmaaksters rond. Het zijn vooral de gasten die het vies achter laten. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Leuke stadjes bezocht in de omgeving een een mooie tocht op de boot en dolfijnen gezien.

Camping Park Umag

Kei leuk
Door Daan op 03-08-2023

Park Umag is een super vakantieverblijf.

Van alle gemakken voorzien. Heel groot, echter voelt het niet druk. Ruim opgezet en vele voorzieningen. Op meerdere plekken bakkertjes op de camping, 2 supermarkten enz.

Verbeterpunt is het voetbalveld. Deze is veel te klein voor het aantal gebruikers. Deze moet je dan ook nog delen met de vele basketballers. Extra velden maken is echt geen overbodige luxe.

Top: elke avond op meerder locaties op de camping live muziek.

Camping plaats perfect
Door Dick op 26-07-2023

Verblijf is goed sanitair zou iet beter schoon kunnen worden gemaakt ook de toeristen kunnen het schoner achter laten daar zitten ook viespeuken tussen,anders punt vind ik dat het verkeer op de camping te hard rijd,dat vind ik wel een dingetje ook vracht verkeer die de winkels moeten aanvullen rijden veel te hard.maar ook de camping gasten

Mooie omgeving maar duur en slechte kwaliteit
Door Natasja op 24-07-2023

Wij zaten in een mobile home met zwembad, geboekt via de camping. Het huisje was in zeer slechte staat. Kitranden los, schimmel en kijk maar niet onder de bedden. De airco maakte zoveel herrie dat je in de nacht niet kon slapen. De buitenunit is na ons aandringen verwijderd van de muur zodat het een betere nachtrust ga. Animatie voor de 9 jarige was er wel maar geen vast programma Ze konden daar een beetje rondlopen en spelletjes doen, maar dat kan in ons huisje ook. De minidisco was in een gebouw, soort bunker en zo klonk het ook. Niet aantrekkelijk dus.. De medewerkers van de receptie waren stug en onaardig. Bij problemen van en rondom het huisje kon je via de app dit aangeven. Dan werd er sneller actie ondernomen. Je krijgt 1 grote en 1 kleine handdoek per week.. dit noemen ze service. Voor alles moet je betalen op het park en niet goedkoop. Zelfde voor de dorpjes rondom de camping, veel cash only en de hoofdprijs.

Camping-informatie
Naturistencamping