Laagsteprijsgarantie
5.8
MatigScore uit

Over Camping Grand Kazela

Stel je voor: je loopt zo vanaf Camping Grand Kazela met je slippers de zeelucht in. Hier wacht een stralende vakantiebestemming op jou, met direct toegang tot een zand- en kiezelstrand en een bruisend waterpark. Of je nu lekker wilt relaxen of actief bezig bent, deze camping biedt alles voor een onvergetelijke vakantie vol waterpret en zonnige herinneringen.

De ligging

Camping Grand Kazela ligt op het grootste schiereiland van Kroatië, Istrië, vlakbij het gezellige vissersdorp Medulin. Het is een ideale plek om je vakantie te beginnen omdat je meteen in een relaxte sfeer duikt en volop kunt genieten van de mooie omgeving. Vanuit de camping ben je in een paar minuten in Medulin, waar je leuke winkels en restaurants vindt. De oude Romeinse stad Pula ligt ook dichtbij, met zijn indrukwekkende amfitheater en Tempel van Augustus. Een boottocht naar Nationaal park Brijuni is een echte aanrader, met oude ruïnes en natuurlijke pracht. Je fietst in 5 minuten naar het strand en kunt de omgeving verkennen met de huurfiets. De zee, de cultuur en de gezellige sfeer maken dat je je meteen thuis voelt.

Wanneer je op Camping Grand Kazela bent, voel je je snel nergens anders meer. De camping straalt een ontspannen sfeer uit en biedt talloze faciliteiten. Zo hebben ze een groot waterpark met een heerlijk overloopzwembad en een grote glijbaan, perfect voor de kids. Op het zonneterras vlakbij de zee geniet je van zon, relaxte momenten en de zoutige zeelucht. Ben je toe aan wat beweging? Er zijn tennisbanen, een buitenfitnessruimte, en je kunt meedoen aan aquagym, stretch- en fitnesslessen. Voor de kleintjes is er een speelse miniclub en vele speelplaatsen. Wil je even in de schaduw hangen? Dan zit je comfortabel in de overdekte lounge, ideaal als het wat warmer wordt. De camping beschikt over drie restaurants, inclusief een pizzeria, en vijf gezellige bars. In de supermarkt kun je drinken, snacks en basisproducten halen, zodat je niet verplicht bent om telkens weg te gaan. Wil je je eigen vakantie-crew helemaal compleet maken? Fietsen, strandhanddoeken en kinderstoelen huur je makkelijk en snel. Het is alles wat je nodig hebt voor een ontspannen, zorgeloze vakantie vol plezier en kwaliteit.

Op Camping Grand Kazela vind je diverse eetgelegenheden om lekker te genieten. Er zijn drie restaurants waar je terecht kunt voor ontbijtje, lunch of diner, plus een gezellige pizzeria voor vers gemaakte pizza’s. De sfeer is ontspannen en familiaal, perfect voor een gezellige avond met vrienden of familie. Wil je zelf koken? Er is een minimarkt op de camping en een supermarkt in de buurt, zodat je gemakkelijk verse broodjes en andere benodigdheden kunt halen. Voor een drankje hoef je niet lang te zoeken: de vijf bars zorgen voor je favorieten, of je nu zin hebt in een aperitief, ijsje of een verfrissend drankje na een dag vol waterpret. 's Avonds kun je even bijkomen op het terras met een hapje en een drankje, genieten van het levendige campingleven en je voorbereiden op de volgende dag vol vakantieplezier.

Je hoeft alleen nog maar te bedenken dat de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen nog niet inbegrepen zijn en ter plekke betaald moeten worden. Sommige faciliteiten kunnen tegen betaling zijn of afhankelijk van het seizoen gesloten vanwege onderhoud, weer of drukte. Mocht je met huisdieren gaan, dat is hier welkom, mits je dat aangeeft. Het is handig om je goed voor te bereiden: neem zwemkleding, zonnebrand en wat extra’s mee voor een ontspannen vakantie. Zo weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet en je optimaal kunt genieten van alles wat deze mooie plek te bieden heeft. Het enige wat nog rest is je klaar maken voor een relaxte, gezellige en veelzijdige vakantie vol herinneringen.

Je voelt meteen de vakantiekriebel zodra je de camping oploopt. De grote, rustige plekken geven ruimte om te genieten van de zon en de gezellige sfeer. Het zwembad en de bar zorgen voor dat blijvende vakantiegevoel. De zee is mooi helder, al moet je er wel goed op letten bij de rotsen, vooral met kids of als je slecht ter been bent. Het sanitair wordt regelmatig schoongemaakt en geeft een nostalgisch gevoel, zelfs als het oud is. De kinderen kunnen zich prima vermaken met de shows en de ambiance is soms echt knus. Gelukkig is er dat gezellige Mediterraneo-plekje waar je 's avonds heerlijk kan bijkletsen. Het ademt een zonnige, ontspannen vakantie-uitstraling uit die je niet snel vergeet.

• Airconditioning

NOOIT MEER!
Door Marianne
Zoover Ontdekker
op 27-07-2026

Camping geboekt en bevestigd in Okt'25 voor Juli'26. Bij aankomst was er geen plek. We werden naar n superklein plekje verwezen, 50 m2 ipv de geboekte 150 m2. Niet mee eens natuurlijk, maar voor 1 nacht moesten we accepteren en de volgende dag naar een grote plek. Dit zou dan met korting zijn voor 1 nacht. Onze bedoeling was hier 21 nachten te verblijven, echter het sanitair is nog uit de oude tijd, geen warm water voor douchen en afwas na 17.00 uur. Receptie is verre van vriendelijk en behulpzaam. Oh ja, 's avonds is hier op de camping geen vertier, er is echter 1 gezellig koffietentje/barretje (Mediterraneo) waar de mensen supervriendelijk zijn en het enigszins goed toeven is.
NEVER NEVER NEVER NOOIT MEER Camping Arena Grand Kazela!!!

NOOIT MEER!-0bc6f42d-29d7-4b30-9d5b-7f90fdb27f0e
Aanrader
Door Linda op 06-09-2025

Mooie vakantie gehad. We waren er eind augustus met 4 kinderen. Ze hebben veel pleziervgehad. Campingplekken zijn heel groot. Er waren nog veel vrije plekken over. Grote camping maar voelde niet zo. Zwembad en bar was goed. Sanitair werd de hele dag schoongemaakt. Top!

Zeer matig
Door Stephanie op 26-07-2025

Huurcaravan was prima alleen matras vreselijk, zo oud en dun dat je de latten er onder voelt. Het probleem werd erkend maar er werd geen andere oplossing geboden. Personeel gaf aan dat baas niet wil investeren in nieuwe matrassen. Zwembadwater is niet verwarmd dus ijskoud. Het moet echt 30 graden volle zon zijn wil je hierin lekker kunnen zwemmen naar mijn mening. De zee is slecht toegankelijk doordat de rotsen ver doorlopen, je glijd hierop uit vanwege de algen en valt dan dus op rotsen waardoor je je snel bezeerd. Niet geschikt voor kinderen/mensen slecht ter been daardoor. Zeewater is wel mooi helder. Surf schoenen zijn echt een MUST!
Sanitair is oud, werd wel regelmatig schoon gemaakt alleen handzeep bijv. de hele week maar in 1 pomp gevuld. 2 bedjes+parasol kost 9 euro. Er is tot diep in de nacht herrie iedere avond op de camping. Kindershows waren wel leuk maar personeel niet bepaald vriendelijk. Ik zou een andere camping boeken.

Camping Grand Kazela

Groot maar mooie camping!
Door Ferry op 27-08-2024

Na zoveel negatieve reacties te hebben gelezen hielden wij ons hart vast wat we aan zouden treffen,
Nee.. we hadden geen campeerplek maar we verbleven in een mobile home (Green)
Wij hebben hier echt een mooie vakantie gehad, huisje was ruim en stond op een grote kavel! Tevens konden we gratis gebruik maken van de bedjes en parasols bij de beide zwembaden! Er was voldoende parkeerplaats in de nabijheid van de huisjes( ook wel eens anders meegemaakt bij andere campings in Kroatië)
Supermarkt prima! Restaurants op de camping ook goed!
Is er dan helemaal niks aan te merken....
Jazeker wel! Huisjes staan de hele dag pal in de zon. Door decoratieve stalen platen op de veranda veranderd deze overdag in een braadpan. Tevens werkt de airco alleen als je in het huisje bent. (Word geactiveerd met de huissleutel)
Samengevat, een mooie camping met vertier voor jong en oud.

Over 20 jaar weer?
Door Reinoud op 22-08-2024

Na een lange onderbreking terug op Kazela. We waren hier voor het laatst in 2005, met zn 2en en nu inmiddels met z'n 5en. Voelde een beetje als thuiskomen al kon je meteen zien dat er in 20 jaar een hoop veranderd is. De camping is ruim en er is variatie in de hoeveelheid schaduw. Wij stonden net achter de tennisvelden in het bos. Het sanitair word doorlopend schoongemaakt en is goed. 's Avonds niet altijd warm water, overdag en later op de avond weer wel. Ook reparaties aan het sanitair worden snel uitgevoerd. Het eten op de camping was goed, de obers renden zich helemaal suf. Minpunt is dat je voor alles moet betalen, treintje naar het centrum, 4 Epp per rit, tennis, ligbedden maar ook tafeltennis en trampoline. Hierdoor misten onze kinderen een ontmoetingsplek voor de jeugd (de tienerclub is een ruimte waar 6 gamesconsoles met tv's staan). De weg naar Pula staat in het dorp vaak vast, trek altijd een kwartier extra uit. Niet goedkoop

Andere camping..
Door Corne op 20-08-2023

Grote camping met erg ruime en mooie staanplaatsen. Dichtbij zee, veel rotsen/stenen, mooi helder. Restaurant bij zwembad prima, ook om af te halen.
Receptie(personeel) bizar brutaal en onvriendelijk (moet paspoort maar afgeven want je bent in Kroatië). Ze weten niets van activiteiten etc. op de camping.
Koffiehuis met internet goed en bediening vriendelijk.
Campingwinkel en broodjes halen op de gebruikelijke tijden niet te doen. half uur/ driekwartier wachten (hebben maar 1 kassa...)
Sanitair actief schoongemaakt wel verouderd en op momenten geen warm water.
Ligging mooi aan zee, Medulin dichtbij met prima faciliteiten. Om naar andere plaatsen te gaan is route door Medulin vaak erg druk en daarmee locatie minder handig in Istrie. Pula en Rovinj zijn leuke plaatsen ondanks dat er lastig te parkeren is.

Veelgestelde vragen

Zoover is een reisorganisatie waar je makkelijk jouw volgende vakantie vindt én boekt. Wat Zoover speciaal maakt, is dat het ooit begon als onafhankelijk reviewplatform. Hierdoor vind je hier miljoenen eerlijke reviews van andere vakantiegangers, zodat je vóór het boeken van je vakantie precies weet wat je kunt verwachten van een bestemming of verblijf.

Doordat zoeken, vergelijken en boeken op één plek samenkomen, maak je snel en makkelijk de juiste keuze. Zie je dezelfde vakantie ergens anders goedkoper? Dan profiteer je van de laagsteprijsgarantie van Zoover. Zo vind en boek je jouw volgende vakantie met een goed gevoel.

Lees hier meer over Zoover en onze voorwaarden.

Ja! Onze gratis online reisassistent Vera helpt je bij het vinden én boeken van je vakantie. Op basis van jouw vakantiewensen en voorkeuren geeft ze persoonlijk advies en zoekt ze vakanties die hier perfect op aansluiten. Zo kies je snel en makkelijk de vakantie die het beste bij je past en boek je deze direct.

Heb je toch nog een vraag of heb je nog extra informatie nodig? Dan staat onze Nederlandstalige klantenservice voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, mail of WhatsApp. We helpen je graag verder.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice

Ja, het is veilig en betrouwbaar om {AccommodatieNaam} te boeken bij Zoover. Zoover voldoet aan alle belangrijke keurmerken, zoals ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit betekent dat je rechten duidelijk zijn, je geld beschermd is en je geholpen wordt bij onvoorziene situaties. Zo kun je met een gerust hart veilig boeken bij Zoover.

Wil je meer weten over de ervaringen van klanten van Zoover? Op Trustpilot lees je reviews over hun boekingservaring. Daaruit blijkt dat veel klanten vooral positief zijn over de overzichtelijke website, het makkelijke boekingsproces en de duidelijke prijzen. Ook de snelle afhandeling en heldere communicatie worden vaak genoemd.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover en de ervaringen van klanten van Zoover

Ja, in veel gevallen heb je garantie als je je vakantie boekt bij Zoover. Dankzij onze aansluiting bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds kun je in veel situaties rekenen op duidelijke rechten en goede ondersteuning. Zo boek je met een gerust gevoel.

Wordt je vakantie gewijzigd of geannuleerd, dan heb je dankzij onze aansluiting bij ANVR duidelijke rechten. Bij een faillissement is je geld beschermd via SGR. En is er sprake van een officiële calamiteit op je bestemming, dan kun je rekenen op hulp van het Calamiteitenfonds. Welke regeling precies van toepassing is, hangt af van de situatie. Hier vind je al onze boekingsvoorwaarden.

Wil je je vakantie annuleren of wijzigen? Dan kijken we graag met je mee naar wat mogelijk is. Bij annuleren gelden annuleringskosten, waarvan de hoogte afhankelijk is van de voorwaarden van de uitvoerende partij. Je kunt je vakantie tot 4 weken voor vertrek wijzigen. Houd er wel rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn, zoals administratiekosten en eventuele kosten die door onze partners worden doorberekend.

Lees hier meer over de voordelen en zekerheden van boeken bij Zoover.

Soms loopt het anders dan gepland en kun je onverwacht niet meer op vakantie. Gelukkig is annuleren altijd mogelijk. Houd er wel rekening mee dat een reisorganisatie in dat geval annuleringskosten rekent. Ook Zoover brengt kosten in rekening, afhankelijk van de kosten die wij moeten betalen aan de uitvoerende touroperator. Daarnaast rekenen wij € 50,- administratiekosten voor het verwerken van de annulering.

We raden daarom aan om zelf een annuleringsverzekering af te sluiten. Afhankelijk van je situatie en de voorwaarden van je verzekeraar worden de annuleringskosten bij annuleringen vergoed.

Lees hier meer over de boekingsvoorwaarden van Zoover.

Als je jouw vakantie naar Camping Grand Kazela bij Zoover boekt, betaal je jouw vakantie veilig en direct met iDEAL | Wero, Bancontact, Mastercard en Visa. Welke betaalmethode je ook kiest, je betaalt altijd veilig en zonder extra kosten.

Vertrek je pas over meer dan 6 weken? Dan betaal je bij het boeken alleen een aanbetaling van 35% van de totale reissom. Het resterende bedrag betaal je uiterlijk 6 weken voor vertrek. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om tijdens het boeken meteen het volledige bedrag te betalen.

Heb je een last minute geboekt en vertrek je binnen 6 weken? Dan betaal je de volledige reissom direct tijdens het boeken.

Of er nog lokale kosten of toeristenbelasting bij jouw boeking bijkomen, verschilt per accommodatie. Als deze kosten van toepassing zijn, worden ze tijdens het boeken getoond of zijn ze later zichtbaar in je Mijn Zoover-account. Je betaalt deze kosten op de bestemming rechtstreeks aan de accommodatie.

Hoe hoog het bedrag is, hangt af van de accommodatie en de bestemming. Gemiddeld ligt dit tussen de 1 en 3 euro per nacht per persoon. Ga je bijvoorbeeld met z’n tweeën twee weken op vakantie, dan betaal je ongeveer 56 euro aan lokale heffingen.

Ja, het is mogelijk om speciale wensen of voorkeuren door te geven voor je verblijf in Camping Grand Kazela. Na het boeken kun je via je mijn Zoover account wensen of voorkeuren doorgeven. Wij geven deze vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we voorkeuren nooit 100% kunnen garanderen. Een voorkeursligging of andere wens is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid en mogelijkheden van de accommodatie.

Tijdens het boeken kun je extra’s toevoegen, zoals een transfer, bagage of een verzekering.

Ja, in de meeste gevallen is het mogelijk om een babybedje bij te boeken bij Camping Grand Kazela. Na het boeken van je vakantie kun je via Mijn Zoover aangeven dat je graag een babybedje wilt reserveren. Wij geven dit verzoek vervolgens door aan de accommodatie. Houd er wel rekening mee dat we dit niet 100% kunnen garanderen. Dat is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

Als de accommodatie het babybedje kan verzorgen, kan het zo zijn dat hier extra kosten voor worden berekend. Deze kosten betaal je dan ter plaatse rechtstreeks aan de accommodatie.