Laagsteprijsgarantie
5.7
MatigScore uit

Camping Villaggio Isamar

Over Camping Villaggio Isamar

Camping Isamar Holiday Village is een grote camping direct gelegen aan het strand. Deze camping is geschikt voor een zon, zee en strandvakantie. Er is een zwembad met meerdere glijbanen, restaurant en supermarkt. Vanaf de camping loop je zo het strand op. In de nabije omgeving is verder weinig te doen wel kun je een dag naar Venetië.

Na alle spanning van de voorgaande recensies bleek de ervaring voor sommige vakantiegangers verrassend positief. De Giove XXL caravan bood voldoende ruimte en privacy, dankzij de hoge beplanting die elke accommodatie netjes van de buren scheidde. Het personeel werd geprezen om hun vriendelijkheid, een fijne afwisseling die bijdroeg aan de algehele sfeer van de camping. Voor de kids bleek er genoeg vertier te zijn; verveling was hier duidelijk geen optie. Ook de zwembaden kregen een dikke pluim voor hun perfecte staat. Hoewel de omgeving zelf niet als bijzonder opwindend werd ervaren, boden uitstapjes naar het charmante stadje Chioggia een leuk tussendoortje. Ondanks de strijd tegen de muggen, lieten deze vakantiegangers zich niet kisten en keken ze terug op een aangenaam verblijf.

• BBQ toegestaan

Via Isamar 9, I-30010

Camping Villaggio Isamar

5.7
MatigScore uit 10 reviews

Mega tegenvaller. Nooit meer!!
Door Lin op 04-10-2024

5 dagen eerder vertrokken omdat het echt niet naar wens was. Ten eerste is het personeel super onvriendelijk. Gedag zeggen is teveel gevraagd. Supermarkt: Op was op. Lege schappen! Broodjes waren oud.
Er was een bedrijf wat er met zijn medewerkers was. Voor ons geen plek in het restaurant. Afhalen was geen mogelijkheid. De volgende dag had dit bedrijf een Padel toernooitje. Voor ons geen mogelijkheid.
Wij zaten in de Sirio junior
Weinig op aan te merken. Wel weinig keukengerei. Huisjes vreselijk dicht op elkaar!!!
Buiten op de veranda zitten was bijna niet te doen. Echt een muggenplaag. Het aantal bulten is niet te tellen.
Op het strand lopen verkopers met spullen. Deze lopen een aantal x per dag langs en benaderen je. Vreselijk. Lijkt mij op een privestrand toch wel iets tegen te doen.
De ligging:Armoedig. Chioggia is leuk. Padova, Bologna en Venetië erg leuk. Villaggio Europa in Grado 2x geweest misschien hierdoor verwend. Tip!!

Teleurstellend
Door De Jong op 27-08-2024

Heel groot park met nauwelijks Nederlanders. Vooral Italianen met honden. Onze kinderen hebben het echt gemist om vriendjes te maken.
Accomodaties strak op elkaar waardoor geen ruimte om iets te doen.
Wij hadden een Siri junior huisje. Er was niet genoeg bestek en geen koekenpan of houten lepel. Erg klein.
Veel zwembaden met genoeg bedjes. Je mag niet met een balletje in het zwembad. Ook direct aan het strand.
Omgeving allesbehalve mooi. Chioggia viel tegen. Padua was wel erg mooi en Venetië ook leuk.
Wij zetten nooit wat op zover maar dit is zo absoluut geen aanrader dat we het nu toch doen.

Leuke camping
Door Miekie op 23-08-2024

Na alle negatieve recensies hieronder waren we wat huiverig hier heen te gaan maar dit bleek onterecht.
Onze accommodatie was al klaar en konden er gelijk in toen we rond 14 uur op de camping waren.
Het is een goed verzorgde grote camping maar hier merk je helemaal niks van.
Zwembaden waren perfect.
Al het personeel super vriendelijk!!
Genoeg te doen voor de kids je hoeft je niet te vervelen.
Wij zaten in Giove XXL caravan die ruim is en keurig afgescheiden van je buren dmv hoge beplanting.
In omgeving is inderdaad niet heel veel te beleven maar dit wisten wij van te voren maar dit vonden wij niet erg.
Stadje Chioggia is leuk uitstapje voor een keer.
Als we dan een minpuntje moeten noemen waren het de muggen maar voor de rest niets op de camping aan te merken.

Geweldige vakantie
Door Eelko op 02-10-2023

Het inchecken was snel gebeurd en ook de accomodatie was eerder klaar. Zoals gebruikelijk waren de prijzen wat aan de hoge kant, maar dat is tegenwoordig gebruikelijk. Het animatieteam en barpersoneel was top. Maak een praatje, dan kom je daar vanzelf achter. Voor zowel jonge kinderen, als tieners en daarnaast volwassenen was er een programma. 's avonds waren er leuke shows en een afsluiter in de beachclub was altijd gezellig. Het is een grote camping maar omdat de faciliteiten verspreid liggen, verspreiden de gasten zich ook. Ja het kan druk zijn, maar zolang je je daar niet druk om maakt is er geen probleem. Het is ten slotte vakantie. Volgend jaar weer.

Niet echt fijn
Door Claudia op 06-09-2023

Op zich fijne grote camping. Maar je werd omvergereden door kinderen op steppen. Overal vlogen ze om je heen, overdag en savonds.
Stacaravans met zijkant erg dicht naast mekaar, erg gehorig. Afgesloten terras van bellagio small heel prettig.
Hondenstrand op zich fijn, aanwezigheid van vers water en toiletblok. Bij de strandtent mocht je, van de medewerkers, ook komen. Alleen jammer dat er niemand je bestelling op komt nemen, nog niet eens jouw kant op kijkt. Weggegaan zonder bestelling. Andere 2 keren er zelf achyeraan gelopen.Pretenderen hondvriendelijk te zijn, maar toch krijg je dat gevoel niet als je rondloopt met ze en blikken van andere gasten opvangt. Zeewater is bruin en er spoelt vanalles drabberig aan. Voor ons geen herhaling

Nooit meer
Door K op 06-08-2023

Foto’s en omschrijving waren veelbelovend. Echter bleek dit mooier dan het daadwerkelijk was. Service zeer slecht, de beveiliging is onbeschoft. Puberzoon werd overal weggestuurd ook al werd er geen overlast veroorzaakt en verlieten zij het campingterrein na 23.00 uur om op het strand te chillen. Strandbedjes duur €20 per dag op denigrerende wijze aangesproken om eigen parasol (die extra stond) weg te halen.restaurant gereserveerd en ondanks een lege zaak weggestuurd want na 1800 was reservering niet geldig ondanks dat naam genoteerd was.douche in het huisje klein,kapotte douche stang en meer koud dan warm water.prijs kwaliteit verhouding is ver te zoeken. Eens maar nooit meer!