7.6GoedScore uit 365 reviews

• Draadloos internet
  • Airconditioning
  • Rolstoel toegankelijk

Omschrijving

In Umbrië, Italië vind je Villaggio Turistico Punta Navaccia. Een echte Italiaanse sfeer dankzij de vele Italianen die hier een vaste plek hebben. Hier zwem je in het meer of in het zwembad. Er zijn wel veel honden op de camping. Tip: ga vanaf de camping met de trein naar Florence of naar het dichte...

Villaggio Punta Navaccia

7.6GoedScore uit 366 reviews

Thuiskomen
Door Marjolijn op 26-09-2023

Wij komen al 20 jaar naar deze camping en is een beetje onze tweede thuis. De ontvangst door de 3 zussen die deze camping runnen is altijd heel hartelijk. Ze proberen je echt elke keer een fantastische tijd te geven. Inderdaad, het sanitair is wat verouderd, maar wel altijd proper. Het restaurant van de camping is dicht, maar er zijn voldoende eetgelegenheden op wandel-en fietsafstand. Net naast de camping vertrekt de boot naar het eiland, waar je lekker kan eten en een mooie wandeling kan maken. Ook de nabijgelegen dorpjes zijn echt de moeite waard om te bezoeken. Wij blijven in elk geval met heel veel plezier terugkomen.

Vergane glorie en loslopende honden
Door Ingrid op 28-08-2023

Het verblijf op de camping is ons erg tegen gevallen. Vooraf waren we erg enthousiast, mede door de recensies hier. De accommodatie was schoon en netjes, sanitair inderdaad verouderd, maar prima schoongehouden. We vonden het onderhoud op de camping zelf echt onder de maat. Echt vergane glorie. Restaurant op de camping was gesloten. Het naastgelegen restaurant was overigens prima. Strandje naast de camping was modderig en het stonk er (door lage waterstand?) De ligging van het zwembad naast de straat en de geringe ruimte rondom het zwembad maakten het ongezellig. Onze kinderen hebben de camping en activiteiten voor de jeugd niet als leuk ervaren. Maar de belangrijkste reden dat ons bezoek eenmalig is, is dat het blijkbaar is toegestaan dat honden van campinggasten los mogen lopen?!?! Als we dat ergens hadden kunnen lezen waren we nooit gegaan… De omgeving was wel erg mooi. Prima uitvalsbasis voor uitstapjes.

Voor herhaling vatbaar!
Door Renate op 14-08-2023

Zoals al eerder beschreven doet de camping wat verouderd aan maar dat wist ik voordat we kwamen. Onze standaard caravan beviel prima behalve de slechte bedden dan. Met wat dekens onder mijn matras verder goed geslapen. Maar waarvoor we naar deze camping kwamen: de positieve recensies betreft activiteiten voor de jeugd. En dat hebben ze meer dan waar gemaakt. Fijn dat er ook 2 Nederlandse jongens waren bij de animatie. Ze zorgden dat de jongeren aan elkaar voorgesteld werden en zo werd er veel aan volleybal en voetbal gedaan en 's avonds naar de bar naast de camping. De ligging van de camping is fantastisch. Mooi aan het meer. Zwembad wel met badmuts maar ja dat doet iedereen dus is ook niet gek. Twee dagen naar Rome geweest. Assisi en Cortona zijn zeker een bezoek waard. Al met al een heerlijke vakantie gehad. Ik zou zo weer terug gaan. Wil het feit dat mijn kids (16 +) nooit 2x naar dezelfde camping willen.

Villaggio Punta Navaccia

Fantastische camping met prachtige ligging
Door Marion op 11-08-2023

Dit is een camping voor jong en oud, de sfeer is fantastisch en het voelt als een 2e thuis. De eigenaresses (3 zussen) werken keihard om het iedereen naar de zin te maken. Werken hard van s’morgens vroeg tot s’avonds laat. De animatie is precies goed, vele jongeren en kinderen doen hieraan mee en men probeert vooral de ouderen aan elkaar voor te stellen zodat deze s’avonds met grote groepen bijeen komen. 2x per week is er een dragonboot race waar Barbera, 1 van de eigenaresses altijd vol enthousiasme aan meedoet. Een deel van de camping is bezet door huurobjecten en is deels verouderd. Een andere gedeelte stacaravans, safaritenten en een groot gedeelte aan het water is camping. Wij hebben een fantastische tijd gehad en hebben doorgeboekt voor volgend jaar. Sanitair is verouderd maar alles wordt goed schoongemaakt. Zoals de zussen zelf zeggen de camping is geen luxe camping maar heeft een ziel! Dank voor de fantastische tijd!

Vreselijk
Door Annemarie op 07-08-2023

Mooie ruime plek. Helaas mogen de kinderen amper spelen in het zwembad; overgooien of een bommetje maken is verboden. Geen strand aan de camping, alleen beton en een steiger. Het strandje naast de camping is blubber. Sanitair is schoon. Alles, maar dan ook alles op deze camping is in slechte staat, oud en bijna kapot. Vergane glorie. Omgeving van de camping is een 9,5. Je bent binnen no time op prachtige plekken en met de trein kan je makkelijk naar grotere steden.

We gaan niet meer terug
Door MHH op 05-08-2023

De website van de camping gaf hoge verwachtingen, de camping is echter zeer verouderd. Wij boekten last minute en konden daarom alleen de standard stacaravan boeken. Een zeer verouderde caravan, in slechte staat met hele slechte bedden. We hebben nog nooit zo’n kleine douche gezien in een soortgelijke accommodatie. Het was wel netjes schoongemaakt, wat je wel mag verwachten voor de gerekende €40,00.

Soort hotel

Het complex