7.3GoedScore uit 576 reviews

• Huisdieren toegestaan
  • Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Genieten van het heuvellandschap vanaf het zwembad op Camping Barco Reale in Toscane. Een camping met een goed restaurant en leuke animatie. Verblijven doe je hier op een schaduwrijke, ruime plek. Bezoek ook zeker de Italiaanse dorpjes in de buurt of ga eten bij een traditionele agriturismo. Vanaf d...

Barco Reale

7.3GoedScore uit 584 reviews

Slechte service wat betreft eten
Door Paulien Boersma op 10-09-2023

Super slechte service wat betreft restaurant. Wilden graag eten afhalen op de camping, werden we onbeschoft te woord gestaan. Alleen 'no', en liep weg.

Receptioniste zal ook ook geen prijs winnen voor vriendelijkheid.

Ik had aangegeven dat we de auto bij onze tent wilde hebben, maar dat mocht uiteindelijk niet.

Wel een lekker zwembad, het is mooi groen met boompjes, uitzicht is mooi, maar niet vanuit alle huisjes.

Fijne camping met veel heuvels
Door C. Versteegen op 07-09-2023

We kwamen aan en mochten onze plek kiezen. We stonden op een rustig veld met andere tenten en caravans. Om naar de receptie/restaurant te komen moesten we wel een stukje lopen (berg op berg af etc.) dus dat was soms wat zwaar. Hele vriendelijke receptie en restaurantmedewerkers. Vers brood verkrijgbaar elke ochtend. Ook is er genoeg aan optredens en festiviteiten op de camping. Er is geen 3G, 4G of 5G beschikbaar bij de tent voor sommige providers. Bij de receptie is een goed Wifi punt. We hebben een fijne vakantie gehad maar we werden op den duur echt gek van de mieren en de muggen. Hier was niet zoveel tegen te doen.

Superfijn verblijf gehad!
Door Fam.W. op 21-08-2023

Hele mooie camping hoog op een berg, prachtig uitzicht, met name vanaf vernieuwde zwembad! Sanitair voor ons prima, wat gedateerd, water niet altijd even warm, maar doordat buitentemperatuur warm was dat geen probleem. Werd meerdere malen per dag schoongemaakt, geen klachten. Afval moet gescheiden worden, maar als je hier rekening mee houdt is dat ook prima. Zwemwater wel wat aan koude kant, tijdens onze eerste dagen. Restaurant goed, lekker gegeten. Bediening aan onze tafel prima, maar merkten aan tafels naast ons wel wat foutjes (zoals in andere reviews staat beschreven). Op de camping voornamelijk Nederlanders. E-bikes meegenomen maar weinig gebruikt, weg ernaar toe wel erg steil (zelfs voor auto met caravan) en met name drukke wegen. Alle dorpjes/steden/supermarkten op minstens 20min rijden. Lekkere koffie en dolci bij campingwinkeltje/bar. Leuke kinderdisco. Camping is zeker een aanrader!

Barco Reale

Voor ons 1 keer maar niet meer.
Door Kelly op 18-08-2023

Wij hadden voor 6 nachten geboekt maar zijn na 3 nachten vertrokken. Zwembad is groot pluspunt met het uitzicht en glijbaan. Maar veel te klein voor het aantal gasten. Terassen camping met veel hoogte verschil. Met je plekje moet je geluk hebben qua uitzicht en schaduw. Anders sta je dus mooi met 38 gr in de volle zon. Weg naar camping toe eist wel wat rijervaring. Twee stukken op de weg richting de camping waar auto ( met caravan) bijna stil viel ivm hellingspercentage. Ontzettend dure broodjes en drinken ( blikje cola op terras 4 eu fles water 1ltr 2,50 of 3 eu...ligt eraan wie er achter de bar staat? Animatie zeer matig. De twee jongens die je helpen om op je plaats te komen zijn aardig en behulpzaam. Poetsdames ook. Rest van het personeel lijkt er geen zin in te hebben.

Geweldige tijd!
Door Marina op 14-08-2023

De camping is super mooi en sfeervol. Niet super groot. Je hebt fantastisch uitzicht om veel plekken op de camping. Het is een terrassen camping. Het sanitair werd wel vaak schoongemaakt, maar helaas niet vaak genoeg. Wij stonden aan een doorgaand weggetje, waar veel mensen reden daar behoorlijk hard. Wat wel gevaarlijk is met kleintjes. Je hebt er geen supermarktje zitten. Er is wel een klein winkeltje wat echt wat basis dingen verkoopt, anders ben je wel minimaal 15 min onderweg. Het is een mooie weg nr de camping, maar wel vol bochten. Het personeel is super vriendelijke en behulpzaam. Wij gaan zeker nog eens terug!

Leuke kindercamping met veel Nederlanders
Door Thomas op 11-08-2023

Camping Barco Reale is een luxe camping die van alle gemakken is voorzien. Er is een restaurant, luxe zwembaden, een informatiepunt, fietsverhuur, broodverkoop, en een klein winkeltje.

Het personeel is prima, maar niet uitstekend leuk. Hetzelfde geldt voor het sanitair. Het is in een prima staat, maar de douches zijn niet om over naar huis te schrijven en ook de hygiëne ervan is zwaar onder de maat voor deze luxe ogende camping. Schoonmakers laten het sanitair soms viezer achter dan voor hun komst.

Wat wel leuk is, is de omgeving. De stad Florence is echt een aanrader. Voor 10 euro p.p. heb je een retour treinticket vanaf Pistoia. En ook Cinque Terre is een aanrader! Wij hebben een boottour gedaan wat super goed geregeld was.

Ons verblijf bij de camping was niet geweldig, maar ik kan me voorstellen dat een familie met kinderen zich er goed kan vermaken. De camping staat voor 90% vol met Nederlanders.

Camping-informatie
Naturistencamping