Tenuta Madonnina
We hebben de beste aanbieders voor Tenuta Madonnina voor je op een rij gezet:
Over Tenuta Madonnina
Tenuta Madonnina (Sicilië) is een kleinschalig landgoed waar je hartelijk wordt ontvangen. Het zwembad heeft genoeg ligbedden om te relaxen. De appartementen zijn ruim genoeg voor het hele gezin. Op de culinaire avonden eet je gezellig samen met de andere gasten. Vanaf hier heb je uitzicht op de Etna, de moeite waard om ook eens te bezoeken.
Telefoonnummer | |
AppartementResidence Villa Galati
AppartementCefalu in Casa - Holiday apartments in Cefalu
Appartement
Tenuta Madonnina
Vakantiegangers zijn helemaal weg van deze adembenemende plek, omgeven door wijngaarden en vlakbij de Etna voor wat verkoeling tijdens de hete Siciliaanse zomers. De ligging is perfect voor het verkennen van het oostelijke deel van het eiland, met genoeg vermaak binnen handbereik. Denk aan smullen in nabijgelegen dorpjes, avonturen op de Etna, golfen, wijnproeven of relaxen op het strand en in Taormina. De accommodatie zelf krijgt ook veel lof: van het schone zwembad, airco in de appartementen, tot de lange bedden - een zeldzaamheid in Italië! Plus, de extra's zoals verse broodjes aan de deur en hulp bij het plannen van activiteiten maken het verblijf onvergetelijk. Kortom, een magisch plekje dat je gezien moet hebben!
24 uur inchecken
Skigebied: 25000m
Skilift: 4m
Treinstation: 4400m
Tenuta Madonnina
Prachtige en rustige ligging, heel gastvrij en appartement is zeer compleet en verzorgd. Prima uitvalsbasis met auto om oostelijke deel van het eiland te verkennen.
Afgelopen week met 3 stellen hier doorgebracht en ontzettend genoten. De plek heeft een prachtige ligging tussen de wijngaarden. Het ligt dichtbij de Etna wat ervoor zorgt dat je op deze plek de verkoeling kan opzoeken in de normaal erg hete zomers van Sicilië. Daarnaast is er veel te doen op een steenworp afstand. Denk aan heerlijk eten in de nabije dorpjes, de Etna op, naar de golfbaan, een wijnproeverij of naar het strand en Taormina. De service van deze plek is fantastisch: je wordt ontvangen met borrelhapjes in de koelkast, een volledige culinaire avond verzorgd door Carla en lokale koks, een super schoon zwembad, airco in de appartementen, verse broodjes aan de deur in de ochtend en hulp bij het regelen van activiteiten en reserveringen. Ohja, ik vergeet bijna de goede (en lange) bedden! Een unicum in Italië. Ik raad iedereen aan deze magische plek te bezoeken!!
Tenuta Madonnina
We hebben hier 4 heerlijke dagen doorgebracht! Wij waren zeer verrast door de kwaliteit van de huizen, zowel wat betreft de netheid als de uitrusting (volledig ingerichte keuken, voldoende serviesgoed en alles wat je nodig hebt om te koken). Prachtig uitzicht, ontbijt op het terras in de ochtend is perfect en je kunt genieten van de rust en de natuur. Carla (de eigenares) verwelkomde ons hartelijk en gaf ons veel advies over uitstapjes en restaurants! Daarnaast raden wij het zeker aan om de culinaire avond bij te wonen, of het nu is voor de kwaliteit van het eten, het ontmoeten van andere reizigers, Carla's anekdotes of gewoon het genieten van de zonsondergang over de wijngaarden met een goed glas wijn. De perfecte, authentieke Siciliaanse vakantiebestemming, alleen, met z'n tweeën of met kinderen! We komen terug!
De appartementen zijn prima, ruimte, de keuken voorzien van alles wat je nodig hebt! Maar wij gaan hier nooit meer terug in de zomer met als reden dat de appartementen geen airco hebben! Veel te warm! S avonds koelt het wel iets af maar de deuren kunnen niet open gezet worden vanwege ongedierte, vossen etc. Verder een leuke avond gehad aan tafel met de andere gasten, het zwembad is lekker schoon met genoeg schaduw plekken. In de buurt natuurlijk de Etna, maar verder zijn alle bezienswaardigheden minimaal 45 minuten rijden.
Na een geweldig bezoek in 2020, hebben we dit jaar weer een week overnacht bij Tenuta Madonnina. Het is de beste uitvalsbasis voor verblijf op Sicilië. Mooie huisjes, heel rustig gelegen met een heerlijk zwembad en leuke stadjes in de buurt als Castiglione di Sicilia, Randazzo en Taormina. De ligging dichtbij de Etna maakt dat je de vulkaan bijna constant in beeld heb tijdens je vakantie. Heel bijzonder. Hiernaast zijn Carla en Alessandro geweldige hosts die je je helemaal thuis laten voelen. De tips voor leuke plekjes om te bezoeken en culinaire aanrader zorgen dat je precies nodig hebt wat je verwacht van een plek als deze. Sicilië is een top eiland en ik weet zeker dat we hier de komende jaren weer een keer terug komen, dan ook zeker weer bij Tenuta Maddonina.