Camping info
Rolstoel toegankelijk
Sportfaciliteiten
Huisdieren toegestaan
Omschrijving
Vanaf Camping San Benedetto loop je binnen 5 minuten naar het Gardameer. De animatie is de hele dag druk met het organiseren van activiteiten. Ook is er een zwembad en een apart kinderbad. Het wandelpad langs met meer brengt je in 20 minuten bij Peschiera. Breng een bezoek aan Verona of ga een dag n...
We hebben de beste aanbieders voor San Benedetto Camping Relais voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieCampingPrachtig gelegen Ga naar accommodatiePiani di clodia
CampingGeweldig zwembad9 september (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogiesp.p. vanaf€ 519
San Benedetto Camping Relais
Receptie totaal onbeleefd en hebben geen zin om te werken. Elke dag al die kinderen met de busreizen lawaai tot na 22 uur. Nooit meer
Camping met 50% complete caravans/huisjes, 25% vaste plaatsen en 25% veldjes. Zwembad is groot en goed geregeld. Badmuts verplicht. Springen en duiken geen probleem zolang niemand er last van heeft. waterpistolen en luchtbedden alleen in het kleine bad. Bedjes moet je voor 2 euro per dag huren. Eten bij het zwembad is basis. Geen topper. L'Osteria in Peschiera del Garda is een aanrader. Half uurtje heerlijk wandelen langs het water. Voor plaatpizza loop je 30 meter buiten de camping naar "Pizza al taglio da Chicco". De bakker zit bij de rotonde.
Tegen het einde kwamen buslandingen Duitse jeugd van 16 - 18 aan. Erg onrustig. Werd er niet beter op. Qua rust en sanitaire.
De elektrische auto's van de camping zelf reden ook tot na middernacht rond. Met al de grondpaden maakt dat toch de nodige herrie.
Internet is zeer slecht. Kon amper inloggen. Met een social media account mag je 2 uur internetten a 2mb/s. 2 keer gelukt van de 40 keer
Ontvangst bij receptie door chargrijnige dame. Geen uitleg over de camping , je mag het zelf uitzoeken. In zwembad mag je werkelijk niets. Erin springen levert al een waarschuwing op door zwembadpolitie. Badmuts verplicht, maar als je vaste gast bent niet……… Ligbedjes huren door bandje te kopen bij bar. Echter als je om 17.00 even wilt gaan zwemmen moet je voor een leeg bedje ook bandje kopen. Nog nooit zo’n geldklopperij gezien. Triest.
San Benedetto Camping Relais
Een geweldig weerzien na 15 jaar met de eigenaresse en overige familieleden. Vanzelfsprekend is de camping "meegegroeid" met de kampeer-ontwikkelingen, maar de gemoedelijkheid en familiaire gastvrijheid zijn gebleven. Aanvankelijk de bedoeling om tijdens onze campervakantie hier "even" gedag te zeggen, zijn we toch een klein weekje gebleven. Prachtige staanplaats gekregen tussen de italianen die hier hun tweede verblijf hebben. Heerlijk. Dank aan alle medewerkers van het voormalige Vecchio Mulino (zo leerden we jullie kennen in 2000) en tot een volgende gelegenheid. Ciao, "famiglia Sorriso".
Mijn partner en ik hebben een stacaravan gehuurd met jacuzzi aan het gardameer. Echt een top plek! We hadden oa 2 badkamers, vaatwasser, ligbedjes helemaal super. Vanuit ons bed keken wij uit over het meer. Dit is overdag en s'avonds echt prachtig! We zijn vrijwel niet naar het strandje geweest. We hadden zon en schaduwplek op ons terras en met zo'n mooie accommodatie hoef je niet weg. Wij komen zeker uit terug en kiezen dan weer voor stacaravan 801!
Fijne camping, vooral het campinggedeelte. Geen massale camping. Wij komen hier nu al een aantal jaren. Voelt altijd als thuiskomen.Helaas dit jaar savonds en in de nacht veel herrie en rumoerig door mede campinggebruikers en chaletgebruikers waar weinig tot niets aan gedaan wordt door de nachtbewaking.Dit was voorgaande jaren wel anders. Dit was een beetje jammer.Restaurant op de camping dicht, daarom een laag cijfer.Zwembad dit jaar weer een badmuts verplicht. Strenge regels in het zwembad, daarom gaan wij altijd naar het meer.Verder is alles prima zoals altijd.Dames bij de receptie zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.Lekker dicht bij het Gardameer, goede restaurantjes in de buurt.Genoeg te doen en te bezichtigen in de omgeving.
San Benedetto Camping Relais info
- WasmachineNiet beschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Prive sanitair mogelijkNiet beschikbaar
- AdresgegevensStrada Bergamini 14, I-37019