Piantelle

Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Camping Piantelle aan het Gardameer is een rustige camping met vriendelijke eigenaren. Ook je hond is welkom op Piantelle. Kids spetteren in het peuterbad, bij de Nederlandstalige animatie of in de schaduwrijke speeltuin. Vanaf Camping Piantelle sta je direct op de gezellige boulevard langs de haven...
Een fijne middelgrote camping direct gelegen aan het gardameer. Wij waren hier met onze 2 jongen (5 en 7) in een stacaravan. De camping heeft een Engelse eigenaresse en beschikt over een groot animatieteam met enkele Nederlandse medewerkers. Zij organiseerden iedere ochtend voetbalwedstrijden, Yoga en kidsclub knutselactiviteiten op vrolijke en betrokken wijze. Onze jongens vonden dat fantastisch en wij ook. De ligging is mooi, direct aan het meer waar je volop kunt zwemmen, bootje varen of suppen (ook mogelijk via de camping). Niet zo toeristisch als de andere kant maar ook hier liggen de campings naast elkaar. Leuke restaurantjes zijn op loopafstand en een bezoekje aan Bréscia (aanrader!) en Verona is goed te doen.
Het restaurant is druk en reserveren is een aanrader. Het eten is geen cullinair hoogstandje maar prima in orde voor een campingrestaurant. De watergames (een soort schietparcours met waterballonnen) viel erg in de smaak.
Mooie schone camping, goede receptie. Zwembaden zijn prima en schoon. Animatie is leuk voor kleintjes (tm 6/7 jaar) Goede bereikbaarheid naar het meer waar het erg fijn vertoeven is. Toiletgebouwen zijn prima. Veel supermarkten in de buurt. Ik geef de camping een 8. Echt prima camping maar voor ons te rustig en te weinig in de omgeving. Maar dat is wat je fijn vind natuurlijk!
Prima camping, schoon zwembad met badmeester, leuke aquagym. Drankjes, snacks bij het zwembad, winkeltje met broodjes en div artikelen. Receptie 20.00 uur gesloten. Goed restaurant op de camping. Animatie prima. Kampeerplekken zijn echt ruim. Parkeerplekken genoeg op de camping. Veel Nederlanders. Ook wel jeugd op de camping. Groot grasveld met diverse speeltoestellen. Je loopt direct via steile weg naar het meer, daar zijn diverse koffie tentjes, haven en restaurants. Wifi kan verbeterd worden, bv elk chalet eigen wifi.

Piantelle
Wij komen voor de 4e keer bij Piantelle, blijft mooi en heerlijk genieten van het gardameer. Voordeel is dat je aan de rustige kant zit dus je zo bij andere plaatsjes. Animatieteam was ook weer super! Onze kinderen hebben zich super vermaakt. Wij hebben echt genoten samen met onze vrienden.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |