We hebben de beste aanbieders voor Orchidea voor je op een rij gezet:
Camping info
Rolstoel toegankelijk
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Camping Orchidea aan het Lago Maggiore is geliefd vanwege de ligging en de gemoedelijke sfeer. Er komen veel Nederlanders, waardoor het altijd gezellig druk is, maar in de avond wel eens rumoerig kan zijn. De animatie is goed geregeld en vanaf het restaurant heb je een mooi uitzicht op het meer. Bez...
Orchidea
Voor bijna 2 weken op deze camping gestaan met onze tent. Een prachtige camping direct aan het Lago Maggiore met zwembad en een restaurant met gelateria direct aan de camping vast. Het sanitair was schoon en werd meerdere keren per dag schoongemaakt. Wij waren er midden in het hoogseizoen en dan is deze camping vol en druk. De plaatsen zijn dicht op elkaar en daarnaast ligt het aan een drukke doorgaande weg. Voor rust en ruimte kan je beter in het voor- of naseizoen gaan.
Pluspunten van deze camping zijn: het schone zwembad en het mooie strand beide met gratis ligbedden, fijne boulevard in het dorpje Feriolo met leuke restaurantjes, geweldig ijs van de gelateria direct aan de camping vast en de heerlijke relaxte Italiaanse sfeer. Het personeel is ook zeer vriendelijk. Voor een familievakantie waar je kinderen fijn kunnen spelen en zwemmen is deze camping een dikke aanrader.
Leuke camping met perfecte ligging naast het plaatsje Feriolo. Douches zijn zeer schoon. Plekken te bespreken van 80 m2, is wel 10x8 meter. Als je wilt kun je een vaste parkeerplaats bespreken zodat je geen auto op de plek hoeft te zetten. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam als je problemen hebt. Sfeer is echt heel goed. Ik zeg: bedankt voor een geweldige vakantie en tot volgend jaar.
Camping direct aan het Lago Magiore met een breed zandstrand. Ver lopen voordat het diep wordt maar ideaal voor kleine kinderen. Geen helder water door zand en groen. Zwembad met bedjes en parasols, badmuts verplicht. Fijn zwembad zeker voor kleine kinderen. Toen wij er waren 90 procent Nederlander en veel met kleine kinderen. Ligging heel goed aan het meer en aan de boulevard met goede eetgelegenheden. Heerlijk brood en broodjes te koop in kleine campingwinkel. Veel kleine plekken maar er zijn ook grotere te boeken. Auto moet op de plek staan. Receptiepersoneel zeer vriendelijk. Toiletgebouw prima, warm water, geen wachtrijen en schoon.

Orchidea
Ik vond het een fijne camping, heerlijk rustig. We stonden beetje achteraan op de camping vlakbij zwembad. Veel schaduw door fijne boom. We kregen klein auto ongeluk, de camping was heel behulpzaam met bellen van autoverhuurbedrijven voor vervangende auto en bellen van de garage. Nogmaals dank daarvoor. Plaatsen in de buurt klein maar heel gezellig. Lekker ijs eten in Stresa bij K2. Je kan vanuit camping zo boulevard oplopen. We zijn met bootje en kapitein, gereserveerd bij camping naar Luino geweest. Heel gezellig. Het was al flink warm in Juni, dus schaduw bij stageplek was heel fijn. Bij de plaatsen bij het water en bij strand zouden meer bomen fijn zijn. Sanitair was goed. Pizza in restaurant niet. Hij had waarschijnlijk off dat, want andere mensen zijn tevreden. Veel te zien in omgeving. Monta Rosa, Mottarone, lago di Orta, stresa, verbania daar boot nemen, locarno en Ascona in Zwitserland, Simplon pas, Brig.
Wij zijn met ons gezin net terug. De lokatie is schitterend, wij komen ook zeker terug naar het lago maggiore. De camping zelf is prima al hoewel wij het zelfs voor Italiaanse begrippen vol en krap vonden. Het zwembad is ook aan de kleine kant voor het aantal gasten. De animatie is voor kinderen tot 7/8 jaar leuk maar voor onze zoon van tien werd er niets georganiseerd. Verder zijn er veel vaste gasten die ook vaak bijelkaar staan, hier is opzich niets mis mee maar wij vonden de sfeer niet optimaal. Ook zijn er veel honden op de camping.
Fijne en mooi groene camping op een prachtige plek aan het meer. Veel te doen in de omgeving.
Camping zelf heeft alles voor een fijne gezond vakantie. De kinderen hebben zich erg goed vermaakt met het ruime aanbod van de kidsclub, het zwembad, het meer of de speeltuin!
Enige jammere voor ons waren de strenge regels bij het zwembad (onder 12 ouder mee, geen bommetjes etc) en de slechte WiFi waarvoor je in elk geval niet extra moet betalen, dat is zonde van je geld!
Plekken zijn niet groot maar voor eventuele grote caravans zijn er ook ruimere plaatsen te kiezen. Wij kunnen de camping absoluut aanbevelen!!
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |