Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Airconditioning
Liften
Adresgegevens | Contrada Monocchia 14, I-62010 |
La Vecchia Scuola | Luxe B&B
La Vecchia Scuola...een B&B.. maar wat voor één. Wat een ligging, wat een ontvangst, wat een nette tuin met zwembad, wat een ontbijt....maar vooral, wat een gastvrouw/heer, Gonnie en Jurgen. Zeer vriendelijk, behulpzaam,...deze mensen baten de B&B uit met hart en ziel. Fantastisch ontbijt met verse producten, Lekkere wijnen en lekkere restaurants in de buurt. Ze helpen je boeken alsook voor activiteiten. Deze B&B verdient een 5 *****. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar rust rn luxe.
Wij hebben het heerlijk gehad bij La Vecchia Scuola. Zoals het op de site staat zo is het ook in werkelijkheid, eigenlijk nog mooier. Alles perfect, het huis, de mooie kamers, het uitzicht, de locatie en ook het 3 gangen ontbijt met de andere gasten gezellig en zo lekker. We wilden eigenlijk niet naar huis, maar we komen zeker een keer terug. Bedankt Gonnie en Jurgen voor jullie ‘lieve’ gastvrijheid. Marcel&Els.
Wat een lieve, zorgzame mensen zijn Gonnie en Jurgen! Hier word je dagelijks verwend met een driegangenontbijt. Het uitzicht is echt prachtig!! De kamers zijn ruim, perfect schoon en erg smaakvol ingericht. Ook de tuin en het zwembad zijn super onderhouden. De perfecte plek om tot rust te komen
Voor de 2e keer bij deze geweldige B&B geweest en het is zeker een plek om terug te komen.
Alles klopt de kamer, de omgeving maar vooral de warme gastvrouw en heer, die vanaf het 1e moment je thuis laten voelen.
In de omgeving meer als voldoende te zien om je te laten ervaren wat Italie heeft te bieden.
Jurgen en Gonny nogmaals dank voor de heerlijke week
Voor de 4e keer weer genoten van ons verblijf! Jurgen en Gonnie hebben hun toch al uitstekende standaard service , gastvrijheid en verblijf dit jaar weer uit weten te breiden met het organiseren van wisselende leuke dagactiviteiten voor al hun gasten.
Voor de eerste maal te gast in La Vecchia Scuola. Supervriendelijke en gastvrije ontvangst door Gonnie en Jurgen in deze prachtige omgeving. Ze zijn de ideale gastvrouw, -heer en verzorgen je verblijf tot in de puntjes. Superlekker, gevarieerd ontbijt en echt genoten van de Italiaanse avond met zorg en veel liefde gebracht door Gabriëlla. De comfortabele kamers en het volledige domein zijn kraaknet. De idyllische omgeving nodigt uit tot het ontdekken van de vele kleine dorpjes en evenveel leuke restaurantjes.
Bedankt Gonnie en Jurgen om ons verblijf zo aangenaam te maken, jullie zijn echte toppers.