Belvedere Pineta Camping Village
We hebben de beste aanbieders voor Belvedere Pineta Camping Village voor je op een rij gezet:
Camping Villaggio Turistico Europa
CampingPino Mare Camping Village
CampingSabbiadoro
CampingAquileia
CampingVillage Mare Pineta (Glamping)
CampingCamping Punta Spin
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Belvedere, I-33051 |
Belvedere Pineta Camping Village
Hele fijne camping, voldoende schaduw overal. Gedateerde toiletgebouwen maar ze werden erg goed schoongehouden. Let op het met reserveren van een charme plek, je kijkt niet uit op het water maar je hebt zicht op de brug of bar en op veel van deze plekken staat een boom in het midden van het veld waardoor je je tent helemaal niet kwijt kunt. De 'gewone' veldjes zijn zeer ruim en je hebt meer keus. Zit je in de buurt van een charmeplek, dan is het Wifi bereik goed. Bij ons werd er wel streng gelet op gebruik van badmutsen maar dit werd dan wel weer zeer selectief gedaan. Veel te doen in de omgeving. Ondanks de grote groep jeugd op het veld voor de jongerenconferentie, hebben we hier helemaal geen last van gehad.
Fijne camping, heerlijke ligging in het bos en aan de lagune. Camping wordt goed onderhouden, dagelijks personeel gezien dat op de camping aan het werk was. Stacaravan Green Holiday gehuurd, was netjes. Eten in het restaurant is prima. 4G en wifi zijn inderdaad niet zo heel goed. Prima midgetgolfbaan. Zwembad is heerlijk, officieel met badmuts, maar bijna niemand draagt er een ;-) Veel te doen binnen een uur rijden van de camping (Aquileia, Grado, Gorizia, Trieste, Udine). Aardig personeel op de camping.
Leuke camping voor een paar dagen. Wij zijn 11 nachten geweest, te lang voor een paar pubers, geen wifi en slecht bereik op 4G. Weinig animatie(2 x p.d.), voor de kleintjes disco. Strand is opgespoten en als je te ver graaft kom je modder tegen.Wel mooi apart strand waar je met de honden kan zitten en zwemmen, als je niet van modder tussen de tenen houdt neem dan waterschoenen mee. Camping zelf is supergroot, de plekken waar je kan staan zijn groot, wij hadden een plek van 100m2, dus ruimte zat.
Geen wc brillen en zelf je wc-papier meenemen, wij hadden voor de grote boodschap van die papieren wc brillen van de action mee genomen zodat we toch rustig konden zitten. Wc's en douche worden zeer goed schoon gehouden, geen smerige gezien in de 11 dagen dat we er waren. restaurant camping niet lekker, ga eten bij Anitica Aquileia, hier hebben ze lekkere pizza en pasta, lekkerste in de omgeving. mooie fietsomgeving
Belvedere Pineta Camping Village
Het verblijf op deze camping is ons tegengevallen. De voorzieningen zijn erg gedateerd en in de omgeving is weinig te beleven. Het sanitair is brandschoon maar zeer gedateerd. De WC’s en doucheruimtes zijn erg klein. Er zitten nergens WC-brillen op de toiletten. Het sanitairgebouw is deels open. Bij slecht weer regent het binnen. De supermarkt is net zo gedateerd. Binnen lekt het op verschillende plekken. Sportvelden zagen er wel goed uit. De mini-golf is leuk maar slecht onderhouden. Wij stonden met onze tent op een zeer ruime en mooie plek. Hou er wel rekening mee dat er een enorm kampement met jongeren is die dezelfde voorzieningen gebruiken (zie eerdere recensie). Het restaurant is rommelig en ongezellig (plastic meubilair). De pizza’s zijn betaalbaar maar vettig. De omgeving viel erg tegen: het strand in Grado nodigde ons niet uit. Verder nauwelijks andere leuke dingen om te doen, behalve Venetië (1,5 uur met de trein).
Grote ruime camping met genoeg bomen.voor de schaduw en mooie ligging aan de lagune. Het water van de lagune is heerlijk van temperatuur maar het is erg ondiep en er zijn veel waterplanten. Gelukkig is er ook een prima zwembad als je meer van chloorwater houdt. De badmutsregel werd niet gehandhaafd. Superschoon sanitair maar geen wc-brillen, toiletpapier of handzeep. Niet meer van deze tijd voor een 4sterrencamping. Datzelfde geldt voor de wifi. Betaal daar maar niet voor want het werkt meer niet dan wel. Zelfs het telefoonbereik is slecht met weinig 4G. Onze stacaravan (Adria) was prima en we waren blij met de airco. We konden 's avonds nl niet buiten zitten vanwege alle muggen, maar dat heb je met zoveel water in de buurt. We hadden een prachtig uitzicht vanuit onze caravan en hebben een vos, fazanten, hazen en vele andere vogels gezien. Goede kampwinkel en lekkere pizza's in het restaurant.