Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Hotel Olympic Palace Resort & Convention Center

Hotel Olympic Palace Resort & Convention Center

8.6Fantastisch

Score uit 225 reviews

Griekenland, Rhodos, Ixia


Je kunt vanaf nu meer dan 1.600 accommodaties bij ons boeken. Zoek, vergelijk reviews en prijzen en kies de vakantie die bij jou past. Allemaal op één platform, wel zo makkelijk.

Vanaf
€ 669p.p.
  • Inclusief vlucht
  • Met Halfpension
  • Vertrekt vanaf Amsterdam
Reisduur
Vertrekdatum
Reisgezelschap
  • Vergelijk reisaanbieders in één overzicht
  • 3,8 miljoen onafhankelijke reviews
  • Boek direct bij Zoover
  • Onze klantenservice staat voor je klaar
  • Zekerheid van ANVR en SGR

Overzicht

8.6Fantastisch

Score uit 225 reviews

  • 8.4Ligging
  • 8.9Service
  • 8.6Prijs/kwaliteit
  • 8.1Eten
  • 8.8Kamers
  • 7.6Kindvriendelijk
  • 8.4Zwembad
  • 8.8Hygiëne

Hotel info

  • Aan zee
  • Airco
  • All inclusive
  • Animatie
  • Balkon
  • Jacuzzi
  • Parkeren mogelijk
  • Restaurant
  • Sauna
  • Speeltuin
  • Wifi
  • Zwembad
Meer hotel info
Map Tonen op kaart

Bij Olympic Palace Resort Hotel & Convention Center verblijf je in grote kamers die dagelijks worden schoongemaakt. Het personeel is vriendelijk en staat altijd voor je klaar bij problemen. De animatie zorgt voor leuke activiteiten. In het restaurant zijn de maaltijden lekker en gevarieerd. Met de bus kun je goedkoop Rhodos-stad bereiken.

Reviews

225 reviews over Hotel Olympic Palace Resort & Convention Center

Review schrijven

Beoordelingen

178
16
17
5

Toon reviews van reizigers

Sorteren:


  • 2019
    8Ineke02-11-2019

    Fijn verblijf. Leuk animatieteam. Drankjes duur

    Heerlijk verblijf. Jammer dat het peuterbad niet verwarmd was. All inclusive €40 per dag extra ook kind van net 3.

    Rapporteren
    • 8Ligging
    • 8Service
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 8Eten
    • 8Kamers
    • 7Kindvriendelijk
    • 7Zwembad
    • 8Hygiëne

    Gereisd met jonge kinderen in oktober 2019

    Geboekt bij vakantiediscounter
  • 10José11-10-2019

    Fantastisch

    Zodra je binnenloopt is de Olympic Palace sfeer voelbaar, zichtbaar. Een smaakvol, elegant ingericht hotel waarbij je als gast wordt behandeld. Wij zijn hier nu voor de 3e keer geweest en voor de 2e keer dit jaar. Bij binnenkomst op de kamer zagen wij het grote balkon enigzins aan de schaduwzijde lag. Toen ik dit zei tegen de vriendelijke receptionist, Vasalis, heeft hij alle moeite gedaan om een kamer voor ons te vinden die naar onze zin was. Dan begin je je vakantie met een fijn gevoel. De vriendelijkheid van het ieder personeelslid is oprecht en prettig daardoor heb je echt het gevoel dat er alles aan wordt gedaan om je als bezoeker welkom te voelen.

    Rapporteren
    • 10Ligging
    • 10Service
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 10Eten
    • 10Kamers
    • 10Zwembad
    • 10Hygiëne

    Meltem Ot. Guest Relations Manager, SALES MANAGER, 12-10-2019

    Dear valued guest, Let us take the time to thank you for reviewing our property with such lovely comments following your stay with us. We are happy to have provided you with an enjoyable experience and we are proud to have a dedicated team of professionals in our team who are all eager to give their best services. Your comments are of a great value to us. It is always rewarding for our efforts to receive such a positive feedback, especially concerning our staff members and the facilities provided. We hope we will have the opportunity to welcome you back in our resort very soon, Best regards,

    Gereisd met partner in oktober 2019

  • 10R.P. Hendriks09-10-2019

    Uitstekende keuze voor een mooie vakantie.

    Uitstekend 5 sterren hotel met een relaxte sfeer. We hadden een mooie ruime kamer met zeezicht op de derde etage . Het eten, in buffetvorm, was heel goed, niets op aan te merken. Er is een privé strand met gratis ligbedden; strandhanddoeken worden dagelijks gratis verstrekt door het hotel. Kortom: uitstekende keuze voor een mooie vakantie.
    De auto gehuurd bij verhuurbedrijf Speedway wat is gevestigd in het hotel. Deze huurauto was nagenoeg nieuw en met weinig kilometers op de teller. De prijs was zeer aantrekkelijk. Goede service. Aanrader om hier de auto te huren.

    Rapporteren
    • 9Ligging
    • 10Service
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 10Eten
    • 9Kamers
    • 9Zwembad
    • 10Hygiëne

    Meltem Ot. Guest Relations Manager, SALES MANAGER, 11-10-2019

    Dear valued guest, Thank you for your very favorable review as well as for taking the time to post it on Zoover; this is greatly appreciated by all of us here at the Olympic Palace. We are very happy to read that you perceived Olympic Palace to be an excellent hotel and would like to warmly thank you for all the positive comments made. Once again, thank you for your review; we are very grateful and truly hope that you will choose our hotel once again for another great holiday in Rhodes.

    Warmest regards,

    Gereisd met partner in september 2019



  • 8Cees08-10-2019

    half pensioen is prima, let wel op de drank prijs

    we verbleven op basis van half pensioen wat ik zeker kan aanraden, all in upgrade was 40 euro per pers per nacht. Hebben we niet gedaan, wel meerdere keren diner gewisseld naar lunch. Buiten kun je voor een redelijke prijs prima eten. Whispers een half uurtje lopen, zeker het loopje waard. Eten is in het hotel op buffet basis van een redelijke tot goede afwisseling en kwaliteit, drankjes zijn best prijzig. Handdoeken voor zwemmen worden dagelijks gewisseld. Bedjes zijn ruim aanwezig, ook aan het privé strand, wel even bij de zebra oversteken, ze stoppen pas als je er 1 voet op zet. Rodos stad een aanrader, taxi op straat regelen, voor 9 euro zit je er, als je m bij balie bespreekt is het 12,30 ! Kamer was zee zicht, ruim, netjes, en goede bedden. werden dagelijks schoon gehouden. Al met al een goede basis van waar uit je Rhodos kunt ontdekken.

    Rapporteren
    • 8Ligging
    • 8Service
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 6Eten
    • 9Kamers
    • 6Kindvriendelijk
    • 8Zwembad
    • 9Hygiëne

    Meltem Ot. Guest Relations Manager, SALES MANAGER, 10-10-2019

    Dear valued guest, Thank you for the time devoted to write this positive review following your stay at the Olympic Palace. We are pleased to read that you had nice holidays with us and that you really enjoyed the facilities and services provided. It is always rewarding to know that we have managed to meet a guest’s expectations and remain committed in our efforts of maintaining the highest standards possible. In regards to the comment made of having a steep pricing policy, kindly note that our prices on the drinks are in line with those charged by other five star hotels in Rhodes and can only apologize if those seemed to be unreasonable. Regarding the main road we can only apologize at the moment for the appalling driving behavior of certain individuals. As you can appreciate most hotels in Ixia do not offer an underground passage due to licensing reasons. As far as the extra charge of 2€ is concerned for ordering a taxi from the reception, kindly note that this is a policy of the taxi company in Rhodes and the hotel is not involved at all. In addition, as the reception inform the guests, you can stop a taxi outside of the hotel in the main street to take you to your destination and there are no extra charges added. We look forward to welcoming you back in our hotel in the not so distant furure. Kind regards,

    Gereisd met vrienden in september 2019

  • 8Den Uijl01-09-2019

    Geen tweede keer

    Mooi hotel, vriendelijk personeel. Buffetten goed, maar elke dag hetzelfde. Jammer dat de all inclusief formule die drankjes van mindere kwaliteit zijn als voor betalende gasten. Ook op het privé strand is geen drankje te krijgen en de midgetgolf op het eigen terrein moet betaald worden en ook daar zijn de drankjes niet inbegrepen. Kopen bij de juwelier in het hotel, pas op.Bij mij is de goedkopere ketting ingepakt die ik op de laatste dag kocht i.p.v. de ketting die ik betaald heb. Jammer, voel me nu toch opgelicht bij thuiskomst. Past en verwacht je niet bij een 5 sterren hotel. Het plaatsje Ixia stelt niet veel voor, Rhodos stad is zeker een bezoekje waard.

    Rapporteren
    • 7Ligging
    • 9Service
    • 7Prijs/kwaliteit
    • 7Eten
    • 8Kamers
    • 8Zwembad
    • 7Hygiëne

    Meltem Ot. Guest Relations Manager, SALES MANAGER, 04-09-2019

    Dear valued guest, Thank you for taking the time to bring your feedback to our attention. Kindly note and without wishing to be unsympathetic, Olympic Palace has an official star rating of 5 stars awarded by the Greek National Tourism Organization (GNTO) and felt sorry to note that this was not fully in line with your expectations of an International five star hotel. We felt sadden to read the comments made in regards to the food variety offered.Please note as an International resort we do take into consideration and offer as many choices as possible & we would like to assure you that your comments have been relayed to both, the hotel’s Chef & General Manager. As far as the all inclusive drinks are concerned, kindly note that you are aware of the all-inclusive package before you arrive & that you are entitled to have local spirits on the all-inclusive basis.However,we don’t have similar complaints to suggest that there is an issue with the quality of our drinks offered. Regarding the mini golf, please be informed that it is not included in the all-inclusive basis and neither advertised to be as well as there is no such a description for a beach bar neither in our website nor in our cooperative travel brochures and we are sorry to note that you expected these facilities to be free of charge. In regards to the jewellery shop and the serious claim that you mention,we would like to ask you to contact us via email with all the details of your visit in the shop,such as date,time,photos of the items that you purchased and anything else that could help us investigate on this regard.However, we would like to state that we have never received a similar claim about our jewellery shop through our long-term cooperation. Once again thank you for taking the time to review our hotel following your recent stay;we can only apologize again at this stage for any inconvenience caused & very much hope that you had some level of enjoyment out of your holiday in Rhodes.

    Kind regards,

    Gereisd met vrienden in augustus 2019

  • 7Aniek23-07-2019

    Prima hotel

    Heel mooi hotel met vriendelijk personeel! Wij hadden een mooie grote kamer met een vrij ruim balkon aan de achterzijde van het hotel. De hygiëne was prima, de kamer werd iedere dag goed schoongemaakt en we kregen iedere dag nieuwe handdoeken voor aan het zwembad en een nieuwe fles water dus dat was top!

    Het eten vonden wij persoonlijk iets minder. Wij vonden dat er wat weinig keuze en variatie in het eten was, het eten was lekker maar er was iedere dag een beetje hetzelfde aanbod. Ik zou daarom ook geen all inclusive aanraden, in de straat bij het hotel zijn ontzettend veel leuke restaurantjes waar je in de middag of avond zou kunnen gaan eten.

    Een echt minpunt was dat er ontzettend veel krekels bij het hotel zitten die vanaf 06.00 uur tot +/- 21.30 uur een hels kabaal maken. Natuurlijk kan het hotel daar niets aan doen maar het gaat wel ten koste van de rust.

    Rapporteren
    • 8Ligging
    • 8Service
    • 7Prijs/kwaliteit
    • 6Eten
    • 8Kamers
    • 7Kindvriendelijk
    • 7Zwembad
    • 8Hygiëne

    Meltem Ot. Guest Relations Manager, SALES MANAGER, 28-07-2019

    Dear valued guest, We greatly appreciate the time taken to review our hotel and we would like to take this opportunity and warmly thank you for the positive comments made. We felt sadden to read the subsequent comments made in regards to the food variety offered. We do understand that each nationality of guests expects a different type of cuisine, however please note as an International resort we do take into consideration and offer as many choices as possible.We can only apologise at the moment should your expectations could not be met on this aspect of your holiday and would like to assure you that your comments have been relayed to both, the hotel’s chef & general manager. We are sorry to hear that you had a disturbance by the crickets but as mentioned by you,we cannot do anything to minimise the sound of the crickets since it is a natural environment and they are all around Greece. We would like to warmly thank you once more for the positive comments made and look forward to welcoming back in our resort soon.

    Warmest regards, Olympic Palace Team

    Gereisd met partner in juli 2019


  • Advertentie
  • 9Carin06-06-2019

    Super hotel, fantastisch!

    Wat een prachtig hotel. We hadden een kamer met zeezicht en een riant balkon met zitje en twee luxe strandstoelen. Aanrader! Het personeel is ontzettend vriendelijk, alles wordt super schoon gehouden, ook de toiletten bij het zwembad waren erg schoon en erg mooi. Bij het zwembad genoeg (goede!) ligbedden, wanneer je ook kwam. Ook de buffetten waren erg goed, variatie genoeg en regelmatig live bereiding van gerechten. Dat we naar de tafel begeleid werden heb ik niet als vervelend ervaren, dat kwam de doorstroom van de gasten alleen maar ten goede. Het werkte als een geoliede machine daar, knap! Wij gingen regelmatig “een drankje doen” bij de Eclipse bar, waar de dame achter de bar weet wat hospitality inhoudt, compliment! Als we ooit terug gaan naar Rhodos wordt het wederom het Olympic Palace hotel!

    Rapporteren
    • 9Ligging
    • 10Service
    • 9Prijs/kwaliteit
    • 9Eten
    • 9Kamers
    • 9Kindvriendelijk
    • 9Zwembad
    • 9Hygiëne

    Meltem Ot. Guest Relations Manager, SALES MANAGER, 07-06-2019

    Dear valued guest, Thank you for the time devoted to write this excellent review following your stay at the Olympic Palace. We are pleased to read your description as a wonderful hotel and that you really enjoyed the facilities and services provided. It is always rewarding to know that we have managed to meet a guest’s expectations and remain committed in our efforts of maintaining the highest standards possible. We look forward to welcoming you back in our hotel for yet another great holiday in Rhodes.

    Warm regards,

    Gereisd met partner in juni 2019

  • 9G Koning18-05-2019

    Hotel met allure, fijn personeel en super schoon.

    Dit is een heel mooi ingericht hotel, alles ziet er nieuw en heel schoon uit. Wij hadden mooie kamer aan zeezijde balkon met tafel, stoelen en 2 ligbedden. Kamer ruim met koffie/thee faciliteit , koelkast en elke dag krijg je een fles water, ook met de douche artikelen doen ze niet karig. Al het personeel is super aardig en professioneel. Mooie loungebar met bijna dagelijks pianomuziek, dat mag van ons wat meer afwisselingen. Eten & drinken was echt heerlijk, wij vonden genoeg variatie voor 2 weken wij hadden all inclusief voor een hele schappelijke prijs voor een 5 sterren hotel. Mooi zwembad met meer dan genoeg mooie ligbedje en pasasols , hoe laat je ook kwam er was altijd voldoende keus uit bedjes, aan het strand een privé gedeelte voor het hotel met kleedhokje en toilet, ook genoeg bedjes. Al met al was dit de vierde keer dat wij op Rhodos waren en het was weer heerlijk, als wij een 5e keer gaan dan zeker weer in dit hotel.👌

    Rapporteren
    • 9Ligging
    • 9Service
    • 9Prijs/kwaliteit
    • 9Eten
    • 9Kamers
    • 9Zwembad
    • 9Hygiëne

    Meltem Ot. Guest Relations Manager, SALES MANAGER, 21-05-2019

    Dear valued guest, Thank you for the time devoted to write this excellent review following your stay at the Olympic Palace. We are pleased to read that you had great holidays with us and that you really enjoyed the facilities and services provided. It is always rewarding to know that we have managed to meet a guest’s expectations and remain committed in our efforts of maintaining the highest standards possible. We look forward to welcoming you back in our hotel for yet another great holiday in Rhodes.

    Best regards,

    Gereisd met partner in mei 2019

  • 2018
    9bakker03-12-2018

    Lekker en vermakelijk

    Heerlijk hotel erg goed en heerlijk zwembad

    Rapporteren
    • 8Ligging
    • 8Service
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 9Eten
    • 9Kamers
    • 9Kindvriendelijk
    • 9Zwembad
    • 8Hygiëne

    Meltem Ot. Guest Relations Manager, SALES MANAGER, 09-04-2019

    Dear valued guest, Thank you ever so much for taking the time to review our hotel on Zoover. We are delighted to read that you have enjoyed the hotel’s services and facilities and that you had a nice stay overall. We hope to have the pleasure to welcome you back in Olympic Palace should your future travel plans call for a trip to Rhodes.

    Best regards,

    Gereisd met partner in oktober 2018

  • 9E van Gerdingen01-12-2018

    Super aanrader!!

    Prachtig hotel, zowel van buiten als van binnen. Super vriendelijk personeel en elke dag keurig schoongemaakt. We konden de kamermeisjes vragen als we iets extra nodig hadden, nooit een probleem. We kregen zelfs een knuffel toen we weg gingen van een van de dames. Ook in het restaurant voelden we ons een graag geziene gast en elke avond verder we naar een tafel begeleid door een vriendelijke man. Maar zorg ervoor dat je normale schoenen draagt en geen slippers!! Het hotel heeft een prachtig zwembad en tuin met heerlijke zitjes. De rooftopbar is elke avond super gezellig, maar wel heel druk. Aan de overkant van de weg het strand, waar we altijd wel een bedje konden vinden. Er is ook toezicht. Naar Rhodos stad is met de bus maar 1 euro 50. Maar het is een gok wanneer de bus komt. Rijden wel paar keer per uur. Je kunt ook voor 10 euro een taxi nemen.Kortom, we hadden een geweldig vakantie mede dankzij dit hotel

    Rapporteren
    • 9Ligging
    • 10Service
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 8Eten
    • 9Kamers
    • 9Zwembad
    • 10Hygiëne

    Meltem Ot. Guest Relations Manager, SALES MANAGER, 09-04-2019

    Dear valued guest, It is particularly warming to receive such a positive review as well as to know that our efforts to provide authentic hospitality are so much appreciated by our guests. We are truly pleased to read your comments regarding the accommodation standards as well as the delicious food offers and we would like to warmly thank you for that. It was a real pleasure accommodating you at the Olympic Palace and look forward to welcoming you back in our resort for yet unforgettable holiday in Rhodes.

    Warmest regards,

    Gereisd met partner in september 2018


Hotel Olympic Palace Resort & Convention Center info

Algemene informatie

  • Aantal sterren
  • VerzorgingAll inclusive, Halfpension, Logies-ontbijt, Volpension
  • Voorzieningen voor minder validenAanwezig, Kamer geschikt voor gasten in een rolstoel, Kamers geschikt voor gasten met een handicap
  • Eten en drinkenDiner, Gastronomisch eten, Lunch
  • HuisdierenNiet toegestaan
  • De staf spreektDuits, Engels, Frans
  • RokenToegestaan
  • Check-inVanaf 14:00
  • Aantal kamers< 500
  • Check-outTot 12:00
  • Aantal sterren5
  • Geldautomaat in directe omgeving (1 km)Aanwezig

Zwembad

  • ZwembadAanwezig, Binnenzwembad, Buitenzwembad, Jacuzzi, Peuterbad, Poolbar, Verwarmd, Zeewater zwembad, Zwembad

Strand

  • Soort strandKiezels
  • Afstand tot strand150 m, 2 minuten lopen, < 5 minuten met de auto
  • Privé strandAanwezig
  • Strand toegangGescheiden door straat
  • Strand faciliteitenGratis handdoeken, Gratis parasols, Gratis strandbedden

Families en kinderen

  • Animatie programmaAanwezig, Kids Club (10-13 jaar), Kids Club (6-9 jaar)
  • Aanbod voor kinderenBabybed mogelijk, Kinderdisco, Peuterbad, Speeltuin
  • KinderopvangOp aanvraag

Restaurant & Bar

  • SnackbarAanwezig
  • Restaurant2
  • Soort gerechtenGlutenvrij, Grieks, Internationaal, Lactosevrij, Lunchpakketten, Vegetarisch
  • Bar / kantine5

Wifi

  • WifiAanwezig, Gratis
  • Gratis wifiBij het zwembad, Gehele hotel, Lobby, Op de kamer

Kamerfaciliteiten

  • Balkon / terrasEigen Balkon
  • TemperatuurregelingAirco
  • Huishoudelijke apparatuurKluis, Koelkast, Koelkast / Minibar, Koffie en thee, Strijkbenodigdheden, Strijkijzer, TV

Overige faciliteiten

  • InternetAanwezig
  • AircoAanwezig
  • WinkelsCadeauwinkel, Juwelier, Kapper, Winkel voor levensmiddelen
  • LiftAanwezig
  • Receptie24-uurs receptie, Aanwezig, Express check-in & check-out, Late check-out mogelijk, Vroege check-in mogelijk
  • Room ServiceAanwezig, Beperkt aantal uren
  • Op het terreinBagageruimte, Bibliotheek, Recreatieruimte, Rookruimte, Terras, Tuin
  • EntertainmentAnimatieprogramma voor volwassenen, Karaoke
  • Overige servicesAutoverhuur, Computerverhuur, Concierge, Dokter, Fietsverhuur, Geld wisselen mogelijk, Handdoeken(service), Informatie voor trips, Kluis, Krant, Stomerij, Strijkservice, Wasserette

Wellness

  • SaunaAanwezig, Finse sauna
  • Wellness behandelingenLichaamsbehandelingen, Massages, Schoonheidsbehandelingen, Speciale massages

Parkeren

  • ParkerenGratis
  • ParkeermogelijkhedenParkeergarage, Parkeerplaats

Activiteiten

  • WatersportDuiken, Kitesurfen, Snorkelen, Surfen, Waterskiën, Zeilen
  • BuitensportenBoccia, Fietsen, Golfbanen, Paardrijden
  • BalsportenVolleybal
  • FitnessAerobics, Fitness
  • TennisbaanAanwezig
  • Tennisbaan informatieBuiten
  • Sport & SpelBiljart, Darts, Minigolf, Tafeltennis

Adresgegevens