Laagste prijsgarantie
8.1FantastischScore uit 176 reviews
    Ruimte

Over Villa Kazazis

Ontdek Villa Kazazis, een parel in Lygia waar rust en ontspanning de boventoon voeren. Dit charmante hotel is de perfecte uitvalsbasis voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een serene vakantie-ervaring. Met zijn prachtige zwemcomplex en nabijheid tot de stranden, biedt Villa Kazazis een onvergetelijk verblijf. De sfeervolle omgeving en vriendelijke service maken je vakantie compleet.

De Ligging

Villa Kazazis is prachtig gelegen in een rustige straat in Lygia, waardoor het de ideale plek is voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een ontspannen uitje. Hoewel de exacte afstand tot het dichtstbijzijnde strand niet gespecificeerd is, ligt het hotel in een gebied dat gemakkelijk toegang biedt tot de prachtige kustlijnen die de regio rijk is. De omliggende omgeving is perfect om per fiets te verkennen, met fietsverhuur beschikbaar tegen een toeslag. Voor degenen die verder willen reizen, biedt de locatie van het hotel gemakkelijke toegang tot het stadscentrum en lokale bezienswaardigheden. De afstand tot de luchthaven is niet gespecificeerd, maar gezien de centrale ligging van Lygia, kan men verwachten dat reizen van en naar de luchthaven eenvoudig te regelen is.

Villa Kazazis blinkt uit met zijn uitstekende faciliteiten, ontworpen om elke vakantieganger een onvergetelijke ervaring te bieden. Centraal staat het indrukwekkende zwemcomplex, perfect voor zowel actieve ontspanning als aquarobics training, compleet met een speciaal zwemgedeelte voor kinderen. Rondom het zwembad vind je ligstoelen en parasols waar je heerlijk kunt relaxen onder de Griekse zon. Voor degenen die de omgeving willen verkennen, biedt het hotel een fietsverhuur service tegen een toeslag. In de snack-bar van het hotel worden verfrissende drankjes geserveerd, ideaal na een dag zonnebaden of fietsen. Gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid zijn beschikbaar voor alle vakantiegangers, waardoor je moeiteloos je dag kunt plannen of in contact kunt blijven met het thuisfront.

Bij Villa Kazazis start elke dag goed met een voedzaam ontbijt, ideaal om energie op te doen voor een dag vol activiteiten. Gedurende de dag zijn er ook smakelijke snacks beschikbaar, perfect voor de kleine trek tussendoor. De (snack-) bar van het hotel is de uitgelezen plek om te ontspannen en te genieten van een verfrissend drankje, waarbij de vriendelijke sfeer zorgt voor een aangename pauze van de zon.

Hoewel Villa Kazazis vele faciliteiten en diensten biedt, is het belangrijk om te weten dat de accommodatie mogelijk niet volledig toegankelijk is voor personen met een mobiliteitsbeperking. We adviseren vakantiegangers met specifieke toegankelijkheidsbehoeften om dit vooraf te verifiëren. Houd er rekening mee dat sommige faciliteiten tegen betaling zijn en dat hun beschikbaarheid kan variëren afhankelijk van het seizoen, het weer en de bezettingsgraad. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

Boek eenvoudig met Zoover

8.1FantastischScore uit 182 reviews

Ruimte

kazasis fantastisch, ligging minder
Door Sonja Verbeek op 21-08-2024

Wij hebben 13 dagen vertoefd in villa Kazazis. Het terrein waar het appartementencomplex ligt is een waar paradijsje. Schoon, rustig, super vriendelijk personeel. De ligging is rustig, muv de drukke weg, er zijn een paar restaurantjes in de buurt. Je hebt absoluut een auto nodig om het eiland te verkennen en/of in de avond naar een leuk plaatsje te gaan. Het strand van Ligia stelt niet veel voor. Er is een klein strand met een paar bedjes, grote keien, het water enigszins helder maar niet zo prachtig als aan de westkust van het eiland. Lefkas is mega druk, het stikt van de toeristen. Er ligt veel afval in de bermen. Veel hotels of huizen onafgebouwd. Wij werden er eigenlijk verdrietig van. Een prachtig eiland dat het toerisme eigenlijk niet aankan. Ondanks dat we niet heel erg blij waren met de omgeving hebben we heel erg genoten van vila Kazazis. Deze plek verdient een dikke 10. Maar wij zullen hier niet terug keren (ivm ligging)

Rustige mooie accomodatie
Door Kim op 11-05-2024

Fijne accomodatie. Prachtig zwembad en tuin. De poolbar heeft prima snacks/salades/drankjes enz, ontbijt ook heerlijk. Aardig personeel! Het is rustig en meest gericht op wat oudere mensen. Wij hebben een prima verblijf gehad. Auto is echt nodig voor mooie strandjes enz. Het strandje in Lygia stelt echt niks voor. Nadeel vond ik blaffende honden snachts van buren/omgeving. Daarnaast zou een poolbiljart oid wel erg leuk zijn voor tieners (en ons zelf). We wisten echter van te voren dat deze accomodatie op rust gericht is. Eiland ook in begin mei nog heerlijk rustig! Genoten!

Geweldig
Door Kim op 09-08-2021

Fantastisch kleinschalig complex. Heerlijk zwembad. Omdat er gasten overdag weg zijn is er eigenlijk altijd wel plek op een bedje langs het zwembad. In de buurt niks te beleven. Bakker op 100 meter en supermarkt op 200 meter. Apotheek op 300 meter. Voor vertier moet je wel naar Nidri of Lefkas stad. Wel heel druk. Of met de auto naar leuke strandjes of stadjes. Strand dichtbij is niet veel bijzonders. Wij hebben excursie gedaan met boot langs kleine strandjes. Met taxi of auto ergens heen is wel aan te raden. Appartementen zijn top. Eenvoudig maar schoon. Aanrader als je wel een auto huurt. Heerlijk rustig gelegen klein stukje van de hoofdweg.

Villa Kazazis

Paradijs, maar vertel dit niet door😇!
Door Robert and Iris op 18-07-2021

Prachtig en rustig eiland.
Villa Kazazis is een oase van rust en de gastvrijheid van eigenaar Spyros en de anderen is fenominaal.
Wij waren hier voor de tweede, maar zeker niet laatste keer.

Just what we needed!
Door Fam. Mollen op 17-08-2020

Wij kwamen hier dit jaar voor de 6de keer en verbazen ons elke keer weer over de gastvrijheid, de vriendelijkheid en de behulpzaamheid van de eigenaar Spyros en zijn mensen. Heel even leek corona niet te bestaan deze zomer( in de juiste zin van het woord) hygiëne perfect, respect voor iedereen en de sfeer bleef relaxed. Eigenlijk zouden we er iedereen heen moeten sturen, maar dan hebben we zelf misschien geen plekje meer. Wij gaan terug in elk geval. Voor ons is vakantie, rust, liefde, je thuis voelen en dat gebeurt in Villa Kazazis heel erg snel. Wel fijn dat we een auto hadden om leuke dingen te ondernemen en zelfs na 6 x nog nieuwe dingen gezien en gedaan.

geweldig!
Door Frans Donker op 11-09-2019

Heerlijk super schoon appartement,spyros en zijn staf zijn zulke lieve gastvrije mensen.
heerlijk ontbijtje iedere morgen.het zwembad en de tuin zijn echt heerlijk om te verblijven.
genoeg ligbedjes voor iedereen en een gemoedelijke rustige sfeer.genoeg restaurants in de buurt.
ligia is een leuk plaatsje en ook het haventje vonden we erg leuk.even verder dan het haventje kun je ook
nog heerlijk aan het strand liggen.we hebben het heerlijk gehad,we komen zeker nog terug!

• Appartementen Royal Nidri

€ 567

Appartementen Royal Nidri

9.6
    GriekenlandLefkas (Levkas)Nikiana

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Christina Studios

€ 344