7.9GoedScore uit 976 reviews

• Airconditioning
  • Rolstoel toegankelijk
  • Minder dan 1km van het centrum

Omschrijving

Apollonia Beach Resort & Spa (Kreta) is een luxe hotel waar je altijd vriendelijk wordt geholpen. De zwembaden zijn simpel maar goed onderhouden en er is animatie voor kinderen en voor volwassenen. Het eten is goed en bij de spa kun je heerlijk relaxen. Je zit vlakbij de hoofdstad Heraklion, waar no...

7.9GoedScore uit 982 reviews

Super relaxte vakantie.
Door Sabine op 20-09-2022

Fijn hotel, vriendelijk personeel. Bungalow kamers zijn prima (tuinzijde hadden wij, echt mooie plek). Kamers zelf eenvoudig maar schoon. Eten veel variatie, echt van alles is er. Gewoon top!

Prachtig hotel met lekker eten en goede bedden.
Door Rutger op 28-08-2022

Heerlijke vakantie gehad met onze dochters van 6 en 8 jaar. De kamer was netjes en werd elke dag even bijgehouden. We hebben het niet vaak meegemaakt maar de bedden lagen echt heerlijk. Het eten was lekker en gevarieerd. Het eten bij het al a carte restaurant aan zee viel een btje tegen maar het was wel een hele mooie locatie. Het lunchbuffet bij de snackbar was ons favoriet met lekkere pizza’s, gyros, tzatziki en salades. Helaas doen ze ook hier aan handdoekje leggen dus als je een ligstoel bij het zwembad of aan zee wilt moet je voor je ontbijt even een plekje uitzoeken. De kinderen vonden de shows s’avonds erg leuk. Het wandelingetje naar het dorp was goed te doen (20min). De horrorverhalen van de fabriek die naast het hotel ligt viel ons erg mee. Ja je ziet een paar schoorstenen verderop maar dan heb je verder nog een mooi uitzicht op zee en de bergen. Erg fijn dat je bij de bars uit een glas kunt drinken. Super vakantie gehad!

Waardeloze kamer
Door Bart op 07-08-2022

Op de site van het hotel en bij Sunweb prachtige foto's van een hotelkamer. Bij aankomst bij het hotel waren de verwachtingen hoog. Na inchecken werd onze bagage door een heuse kruier naar onze hotelkamer gebracht. Deze lag buiten het hotel zelf. Halverwege de reis naar onze kamer stopte we even bij een bezemkast. Dit bleek echter onze kamer te zijn. Ik zag nog net een ventje met een rond brilletje op een bezemsteel de kast verlaten. De bezemkast bleek van alle gemakken voorzien. Meubels die in de jaren 70 hypermodern waren, twee betonnen bakken met lattenbodems erin diende als bedden en een badkamertje. Het uitzicht vanaf ons riante balkonnetje op het op 6 meter afstand gelegen appartementencomplex gaf ons een riant uitzicht op de gebeurtenissen in de slaapkamers van onze overburen. De frisse olieverbrandingslucht van de even verderop gelegen electriciteitscentrale (oliegestookt) deed ons elke avond genieten van de lange zomeravonden.

Uitstekend hotel vlakbij Heraklion
Door Michael op 08-05-2022

Net terug van dit uitstekende hotel. Wij verbleven in een appartement met grote TV en koelkast. Lekker gegeten, met elke avond een ander thema. Uitgebreid Ontbijt en Lunch buffet. In de middag van 12:00 - 16:00 uur is het ook mogelijk om bij de bar van het zwembad Pizza e.d. te halen. Hotel ligt wat afgelegen, maar voor de ingang is een bushalte voor stad en hop on-off bus. Bij de Supermarkt om de hoek van het resort, kun je excursies naar Spinalonga, Samaria kloof etc boeken. Personeel over het algemeen erg vriendelijk, vooral in het restaurant. Grote badkamer met enorme spiegel en wasbak. Wel douchen in bad (flinke straal), maar dat vonden wij geen probleem. Wij hadden een late vlucht en mochten van alle All Inclusive faciliteiten gebruik maken tot vertrek (21:30) Enige minpuntje wat ik kan bedenken: Het matras van het Tweepersoonsbed was nog redelijk, maar van het enkele bed was deze echt aan vervanging toe. Verder niets dan lof.

Tekeurstellend
Door Leny op 02-07-2021

Mooi complex, prima kamers, aardig personeel. Maar toch. We hadden all inclusive geboekt, maar dat viel vies tegen. Weinig vleeswaren bij het ontbijt, slechte kwaliteit vlees, taai, zelfs in het a la carte restaurant viel vlees tegen. Misschien lag het aan de coronaperiode? Maar dat verwacht je niet, kwaliteit van producten en keus hoeft daar niet onder te lijden. Kortom: tekeurstellend!

Redelijk
Door Leny op 15-06-2021

Mooie accommodatie, dichtbij luchthaven. Plaatsje zelf stelt niets voor. Coronamaatregelen worden goed nageleefd. Eten matig en weinig variatie (misschien vanwege matige bezetting). Vooral het vlees was van matige kwaliteit en niet mals (jammer!). Ook qua beleg weinig keus. Niettemin (ook vanwege het weer) een prettige week gehad. Personeel vriendelijk.

Soort hotel
Gezinsvriendelijk hotel