Appartement info
Draadloos internet
Sportfaciliteiten
Aan zee
Omschrijving
Elke dag schone handdoeken bij Appartement Angela op Kos. De kamers hier zijn eenvoudig ingericht met een klein balkon. Er is goede Wifi en een zwembad voor verkoeling. Er kan hier wel harde muziek zijn tot ‘s avonds laat. Op 10 minuten lopen van het centrum van Kos-Stad. Ook vind je aan de overkant...
Elke dag schone nieuwe handdoeken en dagelijks een schoon bedje met nieuwe bedlinnen. De mensen zijn enorm aardig en de ligging van het appartementencomplex is top! Dicht in de buurt van het (kos-stad)centrum en het strand. Fietsen huren is ook geen probleem en op die manier kom je snel op je bestemming. Ook ligt de haven dichtbij en daar heb kun je verschillende soorten boottochten attenderen (party tot daycruise). Het uitgaansleven is erg leuk!!
Weer een geweldige vakantie gehad. App. is geheel gerenoveerd in 2021 en personeel doet geweldig hun best, het iedereen naar hun zin te maken. Receptie vriendelijk, maar ook streng bij misdragingen, de barman Dimitris spreekt goed Engels en komt ook praatje maken bij het zwembad. App. is dichtbij het centrum, ong. 8 minuten lopen naar de binnenstad en volop restaurants om even een vorkje te prikken. Voor ons in 1 woord # geweldig #
Pluspunten: Prima ligging, binnen 10 min in centrum. Zwembad prima met een wat vreemde barkeeper overdag (niet een woord van hem gehoord). Zeer vriendelijk personeel. Kamer eenvoudig en wat gedateerd maar wel weer gerenoveerde nette badkamer. Kitchenette mer basale uitrusting, slechts een stopcontact waar je kookplaatje, broodrooster en waterkoker op moeten. Maar creativiteit wordt beloond. Minpunten: kom je voor nachtrust, helaas zoek verder. Tussen 3 en 5 s nachts rollen de gasten het hotel binnen die zijn gaan stappen. En echt ….. slapen kun je dan echt niet. Gelukkig beginnen rond 7 s ochtends de schoonmaaksters …… Zij zorgen ervoor dat je vanaf dan ook niet meer slaapt, maakt niet uit welke verdieping hotel is dermate gehorig dat je overal kunt genieten van de dames. Daarom voor ons geen Angela meer.

Angela
Angela is een geweldig appartement als je jong bent en zin hebt om te feesten! Volgens mij kan hier bijna alles en er is niemand die iets zegt als je snachts luidruchtig je kamer binnenvalt na een paar liter bier. Vraag wel een kamer op verdieping 3 of hoger anders word je om 7 uur gewekt door schoonmaaksters, tenzij je natuurlijk Grieks wilt leren ;). Verder zijn ze wel heel aardig maar zien ze wat mieren, dooie muggen en schimmel over het hoofd. Echter neem ik ze het niet kwalijk, ik doe het ze dag in dag uit niet na. Een douchje nemen kan soms uitlopen tot een zwemparadijs in de badkamer, maar voor een paar honderd euro mag je niet klagen. De vrouw van de receptie is een heldin en probeert alles op te lossen. Voor gezinnen of mensen die van hun rust en schone kamers willen genieten zou ik zeggen, beter niet wanneer de jongeren vakantie hebben.
prima appartement voor deze prijs. Geen luxe , maar wat je nodig hebt is er. Het enige minpuntje is toch de badkamer. Erg klein met een krappe douche. Verder is het personeel erg aardig, en het is appartement is schoon en handdoeken en lakens werden regelmatig verwisseld. De ligging is ideaal. Bij het hotel zelf is s avonds niet veel te doen in de periode dat wij er waren. Maar Kosstad is verder genoeg te doen!
Soort hotel
Appartementenhotel | Beschikbaar |