Vakantie op Mykonos
Vier vakantie in het bruisende Mykonos, de hoofdstad van het gelijknamige eiland. Verken de stad vol witgekalkte huizen met felgekleurde accenten of zoek de verkoeling op in de Egeïsche Zee.
8 accommodaties

Aegean

Anagram Boutique Hotel

Charisma
Mykonos
Mykonos is een leuke bestemming. Mooie stranden en hippe beachclubs. Mykonos stad is erg leuk met een wirwar aan kleine straatjes, vol met winkels en restaurantjes
Dat het een kostbaar eiland is maar als je goed zoekt ook betaalbare restaurants zijn
Mykonos is het nieuwe Ibiza wordt gezegd. Voor velen is dat een positief iets, voor ons, met een gezin, minder aantrekkelijk. Weinig authentiek Grieks en alle strandtenten dezelfde hippe moderne stijl. Geef mij maar een gezellige Griekse taveerne, maar die zijn steeds moeilijker te vinden. Ik vind het zonde. Zoek je het échte Griekenland? Dan adviseer ik bijvoorbeeld Naxos. Ook toeristisch, maar veel authentieker.
Super eiland echt een aanrader zou zo weer gaan het Ibiza van Griekenland en dan veel luxer. En mijn grootste verrassing was dat ik Marco Borsato tegen kwam in het stadje😍😍
Maand april is een vrij rustige maand om Mykonos te bezoeken. Veel staat er in bloei op t eiland wat t idyllische plaatje compleet maakt. Minder leuk is dat er in deze maand veel wind staat. Beste reistijd is September om dit mooie eiland te verkennen. Een aanrader is zeker een toer te maken in de onbewoonde gebieden zoals "spookstad" waar in de jaren 60 een kolonie Amerikanen een vesting hadden om boringen te verrichten, nu is deze spookstad een waar kunstobject geworden. Het eiland biedt voor ieder wat wils, mooie baaien, prachtige wandelgebieden, vergezichten maar ook een autovrij centrum met exclusieve merktekens. Zeker een paradijs voor partygangers en rust voor oudere met een gemoedelijke gastvrije bevolking. En vergeet natuurlijk niet " de Grieksekeuken"
Mykonos zelf is erg gezellig neem vooral de straatjes rond om Mykonos als je van wandelen houd zeker voor het uitzicht de moeite waard,huur ook een auto al is het eiland klein een dagje eiland trippen erg leuk.Wat ons erg op viel dat er weinig begroeiing aanwezig is op Mykonos vrij opvallend ten opzichte van andere Griekse eilanden.