9.2FenomenaalScore uit 481 reviews

• Draadloos internet
  • Rolstoel toegankelijk
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Camping Le Castelet (Ardèche) scoort zeer hoog en behaalde in het verleden dan ook een Zoover Award. Niet gek, want op de kleinschalige camping zijn de plaatsen, huuraccommodaties en het sanitair altijd schoon. De animatie zorgt voor een onvergetelijke tijd voor de kinderen. Favoriete activiteit in ...

Camping Le Castelet

9.2FenomenaalScore uit 482 reviews

Top
Door Johan op 09-09-2023
Onbekend reisgezelschap

Alles was naar wens mooie ligging heerlijk zwembad mooi sanitair en zeer vriendelijke mevrouw bij de receptie en bar

Fantastiche vakantie!
Door Wout van den Broek op 05-09-2023

Schoon sanitair, vriendelijk personeel. Sfeer volle camping, er wordt hard gewerkt voor jouw plezier. Omgeving is prachtig, genoeg te doen. Supermarkt op 5min rijden. Eten op de camping kan alleen middels bestelling bij een plaatselijke pizzeria.

Aanrader voor iedereen met kleine kinderen!
Door Eveline op 13-08-2023

Camping le castelet vonden we een hele fijne camping! Er heerst een open en vriendelijke sfeer. Onze kinderen konden de kids club (die heel enthousiast werd geleid door 2 meiden) goed waarderen. Ook het nabijgelegen riviertje heeft voor veel plezier gezorgd. De omgeving is prachtig en iets minder toeristisch dan het zuiden van de Ardeche. Sanitair was schoon en hele camping is goed onderhouden. Aanrader voor iedereen met kleine kinderen!

Een topcamping voor het jonge gezin!
Door Pieter op 09-08-2023

Een ideale camping voor het jonge gezin. De camping heeft erg mooie plekken met voldoende schaduw. Een heel groot pluspunt is ook de staat van het sanitair, erg schoon! Onze kinderen hebben zich heel goed vermaakt, in de speeltuin, kidsclub, kinderdisco, zwemmen in de rivier, vissen, en nog veel meer. Mocht je fan zijn stoomtreinen, zit je op de goede plek! Leuk om deze treinrit zelf ook te maken. De camping wordt gerund door een zeer gastvrij gezin wat ze allen met heel veel passie doen! Chapeau! Op het terras kun je gezellig wat drinken en de service hier is echt van goede kwaliteit, zeer net personeel. Mocht je wilen zwemmen, het zwembad wordt elke dag schoongemaakt en is voldoende groot voor het aantal gasten van de camping. Nooit te druk :-) Minpunten kunnen we niet echt noemen, we hebben gewoon een topverblijf gehad deze 2 weken.

Voor een jong gezin een ideale topcamping!
Door Pieter V. op 09-08-2023
Onbekend reisgezelschap

We hebben met onze 2 kinderen van vier en zes jaar 2 weken op de camping gestaan. De vrij ruime standplaats met uitkijk op de rivier was voor ons een toppertje. Lekker vissen of even spelen aan de rivier is ideaal. Een belangrijkpunt op de camping is voor ons ook de hygiëne, deze geven we hier een 10, alles zag er keurig uit en werd goed schoongehouden. De familie die deze camping beheerd, werkt met al hun passie hard aan iets moois, zeer klantvriendelijk en hebben een leuk terras waar je een lekker borreltje kan drinken. Het zwembad is voldoende groot geweest voor onze kinderen, ze hebben zich er goed vermaakt. De stoomtrein komt meermaals per dag voorbij wat een echt 'attractie' is! Qua ligging is het goed, je bent snel bij de supermarkt en kan diverse kanten op voor een uitje.

Samengevat was dit voor ons een hele fijne vakantie met veel plezier!

Sfeervol en gemoedelijk, heerlijke familiecamping
Door Jenneke en Bert op 09-08-2023

Eigenlijk gaan we nooit vaker dan 1 keer naar eenzelfde camping, maar le Castelet is zo’n fijne plek dat we hier inmiddels 3 keer zijn geweest. Het is een kleinschalige, overzichtelijke camping waar we ons altijd gelijk thuis voelen. Er zijn meer mensen die terugkomen, maar dit vormt absoluut geen kliek. Kinderen van alle leeftijden vermaken zich goed, bij de animatie, in het zwembad of op de enorme speelweide tussen de camping en de rivier. In de omgeving zijn leuke dingen te doen zoals de stoomtrein, velotrain, chocolademuseum en safaripark. De eigenaren zijn erg vriendelijk, bijna onfrans. Ze herkennen je, maar dringen zich niet aan je op. Ze stralen plezier uit en dat merk je ook terug in het onderhoud van de camping. Ieder jaar worden er weer nieuwe dingen gedaan (zoals uitbreidingen van de speelvoorzieningen). Groenvoorziening is heel netjes. Het sanitair wordt erg goed schoon gehouden. Voor ons zeker een plek om terug te komen!

Soort hotel

Mastercard