/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01560000-01569999%2FE1562596.jpg)
La Charderie
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F00040000-00049999%2FE45726.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02020000-02029999%2FE2029651.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01610000-01619999%2FE1612102.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02020000-02029999%2FE2029653.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02760000-02769999%2FE2765704.jpg)
We hebben de beste aanbieders voor La Charderie voor je op een rij gezet:
La Charderie
Voor een week gereserveerd, moet je echt niet doen! Als je eerder weggaat omdat je hutje mutje staat en er voor de hond geen wandelingen mogelijk zijn, krijg je niks terug. Ook niet als er na jou op jouw reeds betaalde plek nieuwe bewoning komt. Snap t allemaal, maar ook weer niet ..
Kleine camping aan de Ardèche met zandstrandje. Net en schoon sanitaire. Ruime staanplaatsen met genoeg beschutting, staat wel op een helling. Geen uitgebreid restaurant. Voornamelijk Franse gasten, ook de animatie vooral gericht op Fransen. Gebrekkig Engels.
Kleine rustige charme camping van max. 60/70 plekken. Een goede vriendin en ik zonder kinderen verbleven in een (naar invalide norm ingericht) vakantiehuisje. Huisje was schoon, ruim en ontbrak aan niets voor onze vakantie. De camping heeft een eigen privé strand gelegen aan een stromend riviertje met kraakhelder verkoelend water. Ook zijn comfortabele ligstoelen aanwezig. De Franse eigenaresse is vriendelijk en behulpzaam, maar ook duidelijk in wat wel en niet kan. Op de camping verblijven overwegend Franse vakantiegangers en er heerst een vriendelijke sfeer. Camping ligt in een prachtig gebied aan de rand van het regionaal park en diende als goede basis voor bezoeken van bezienswaardigheden en karakteristieke dorpjes in de buurt. Met de auto een route van 70km naar het noorden gereden en een route van 110km naar het zuiden. Topweek en we komen zeker nog eens terug op deze fijne camping
La Charderie
Half augustus hebben wij (twee volwassenen en een baby van 9 maanden) 1,5 week op deze camping gestaan met een caravan. Wij stonden op de laatste plaats voordat je het strand op liep. Mooie grote plaats met veel schaduw. Ook de andere plaatsen aan de achterste rand van de camping hebben veel schaduw. Geluid van de weg en de stroomversnelling vonden wij wel meevallen. Privéstrand met ligbedden en de rivier zijn echt fantastisch. Ook op het strand genoeg mogelijkheden om met baby in de schaduw te zitten. Wij zijn de camping niet vaak afgeweest. Prima vertoeven op het strand. Sanitair is netjes, babyruimte is schoon met commode en vast babybad. Van het restaurant hebben wij geen gebruik gemaakt. Iedere ochtend verse broodjes op bestelling maar ook een bakkertje op loopafstand. Genoeg supermarkten in de buurt en een paar leuke plaatsen. Simpele speeltuin. Eigenaren zijn vriendelijk en geïnteresseerd.
Wij komen zeker nog eens terug als ons zoontje ouder is. Het is een fijne, kleine camping buiten de drukte van de ardeche.
mooie camping, franse eigenaren. Willen je graag helpen en doen hier (in engels) ook zeker hun best voor. Vriendelijke mensen ook de vaste gasten die komen. kleinschalige camping, auto dien je bij de tent te parkeren wat wij ook heel belangrijk vinden. Voordeel wij zaten hier in het na-seizoen waardoor we de auto ook op de camping plaats naast ons konden parkeren. Voor een tent zijn deze plaatsen ruim genoeg. De rivier en het prive strand zijn erg fijn, de eigenaresse vind je hier ook regelmatig aan het eind van de middag. Camping en Sanitair is zeer schoon en wordt goed bij gehouden. Aan de overkant van de rivier zit een weg, wij hebben er geen last van gehad. Op de camping kan je patatjes en makkelijke snacks verkrijgen, voor ons prima om echt te gaan uit eten dien je wel iets verder te gaan. Drie weken super weer gehad en een super vakantie op deze camping.
Kleinschalige eenvoudige camping. Goed onderhouden. Privé strandje op koprolafstand. Met zn tweeën een heerlijke vakantie gehad. Eigenaresse komt streng over, maar heeft overal de controle over. Is alleen maar een goed gevoel. Plekje voor tent toegewezen vlak bij receptie en toiletten. Dus telkens "bonjour en bonsoir". Meng je tussen de Fransen -ze doen echt hun best om jouw belabberde Frans te verstaan- dan is het resultaat dat je gezamenlijk op het strand het aperatief en de barbecue meemaakt. Geweldig.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |