Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Bos: 30m
Restaurant: 0m
Adresgegevens | 1715 route de Marsanne, 26270 |
Camping Porte de Provence
3 nachten hier gebleven maar had er nog wel een nachtje aan vast willen plakken. We hadden een plek met prive sanitair.Brood kon je bestellen en werd op je plek bezorgd(!). Heerlijk zwembad. Leuke dorpjes in de omgeving. Fietsen kon ook, maar wel pittig. Supermarkt niet ver. 1 x in restaurant gegeten en dat was prima. Op zich rustige camping maar omdat deze aan een Col ligt, komen er nog wel eens motoren en sportautos voorbij die het nodig vinden met hoge toeren de Col op te rijden. Hier willen we nog wel een keer naartoe.
mooie camping, maar wij hebben 1 min punt. hebben deze camping uitgezocht ook voor het restaurant, er werd heel goed over gesproken , dus wij kwamen om 14.30 aan ,voor 1 overnachting ,omdat wij op de terugreis waren ,en hadden 7 uur gereden met caravan. maar wij konden geen eten krijgen ,restaurant was vol , nou daar zakte mijn broek vanaf ,en was morsellen avond , dus moesten we weer zelf eten maken , jammer , dus wij komen daar nooit meer , verder was deze camping heel mooi en goed.
prima camping, redelijke plekken, erg Nederlands, ons kent ons... das wel jammer. maar verder erg leuke camping met heerlijke zwembaden, mooi gelegen, erg vriendelijk personeel en hele lekkere broden etc. ook was de pizza heerlijk. leuk terras en uitstekende sanitaire voorzieningen, erg schoon en ruikt lekker als je binnenkomt. we hebben deze camping als doorreis gebruikt maar is voor een heerlijke vakantie uitermate geschikt. hele leuke plekjes in de omgeving. we gaan hier vast nog wel eens komen.
Prima doorreiscamping! De camping is niet al te groot en dat is voor een doorreiscamping prima. De plaatsen zijn prima alleen wij hebben een grote caravan en onze plek was daar te klein voor. Je moet je auto er ook nog op kwijt en dat ging bij ons niet.
Zwembad is prima, wel koud. Het restaurant is prima, geen top kwaliteit. Weinig capaciteit, halve restaurant was leeg maar iedereen kreeg te horen dat ze vol zaten. En voor een ander restaurant moet je denk ik al gauw half uur rijden.
Er is voor de kindjes zelfs animatie, heel erg geinig.
Douches zijn vaak koud, maar sanitair is wel goed schoon.
Er is een leuk speeltuintje voor de kinderen waar ze zich goed kunnen vermaken.
Persoonlijk vinden wij het één doorreiscamping en niet geschikt voor 2 weken omdat je overal heel ver vanaf zit wat niet ideaal is.
We hebben 2 weekjes doorgebracht op deze camping. Een uitstekende camping met redelijk grote staanplaatsen. Niet super groot. De paadjes zijn wat smal dus het vereist soms wat stuurkunsten. Het personeel was buitengewoon aardig, de faciliteiten waren uitstekend en we hebben gebruik gemaakt van een plaats met prive sanitair, wat ook wel een luxe is. Een prima zwembad met lekker veel ligbedden. Kortom het was heerlijk. Het is echter ook een camping waar mensen voor één nacht verblijven omdat ze op doorreis zijn. Wij waren hier tijdens het hemelvaarts- en pinksterweekend en dat zorgde voor veel tijdelijke bezoekers. Maar deze camping verdient een langer verblijf!!!
Ik kan deze camping alleen maar de hoogste cijfers geven. Wat een prachtige camping. Het zwembad en bubbelbad waren heerlijk. Het eten was heerlijk en betaalbaar. Het personeel was super. Een ober spreekt ook Nederlands. De eigenaren spreken goed Engels. En het sanitair was prachtig en brandschoon.