Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over Camping Les Charmilles
Vakantie op Camping Les Charmilles geeft je meteen dat fijne, gezellige gevoel. De lodgetent is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, compleet en praktisch. Het zwembad en de speeltuintjes zijn kindvriendelijk en veilig afgezet, wat rust geeft voor ouders. Het uitzicht is betoverend en zorgt voor een stralende vakantiesfeer. Het restaurant verrast met sfeervolle gerechten, perfect voor een avondje uit eten. Voor de kids zijn er leuke activiteiten, ook na het hoogseizoen. Broodjes bestellen gaat makkelijk via de app, wat zeker gewaardeerd wordt. De eigenaren en het personeel stralen vriendelijkheid uit en maken het geheel compleet. Dat warmtegevoel, dat blijft je echt bij en doet de inspiratie voor een volgende reis groeien.
Adresgegevens | 1935 Route de Mirabel, 07170 |
Camping Les Charmilles
Wij hebben een geweldige vakantie gehad op Camping Les Charmilles. De lodgetent was compleet en ideaal voor gezinnen met jonge kinderen (bedje, badje, kinderstoel aanwezig). Het sanitair was schoon en de broodjesservice aan de tent was super geregeld.
Het zwembad is kindvriendelijk en veilig afgehekt. Ook de speeltuintjes en accommodatie zijn afgehekt voor jonge kinderen. Het restaurant is verrassend goed en sfeervol.
Een speciaal compliment voor animatiemeiden Bo en Britney, zelfs na het hoogseizoen organiseerden zij nog leuke activiteiten!
De eigenaren zijn vriendelijk en zeker behulpzaam.
Kortom: het is een aanrader! Alleen al voor het uitzicht!
Wat een leuke camping is dit ! 3 weken geweest met 2 kids van 2 en 5. Ontzettend leuke kleinschaligere camping ! Echt fantastisch voor kinderen tot een jaar of 12 !!! Eigenaren Maaike en Martin en hun personeel echt super vriendelijk en behulpzaam !!
Het klopt dat het wat verdere rijden is naar een supermarkt of naar uitjes ( wisten we van tevoren,hadden we gelezen), maar je krijgt er een kei mooi uitzicht voor terug en wij combineerde een uitje vaak met daarna boodschappen doen voordat we terug naar de camping gingen.
Ik kan eigenlijk echt niks negatiefs bedenken...
Wij komen volgend jaar weer terug 😃
Heerlijke 14 dagen gehad bij Les Charmilles!
We hadden daar een 6 persoons stacaravan gehuurd met 2 kids van 1 en 2. Enkele malen lekker gegeten in het restaurant of even vlug een frietje of pizza gegeten, prima.
Vooral in het hoogseizoen wordt er veel georganiseerd voor de jonge maar ook voor de wat oudere kinderen. Voor de ouders B.v een bbq of winetasting met eten. Met het gezin een geitenboerderij bezoeken vanaf de camping en kaasjes proeven.
De kinderen amuseerden zich in het grote peuterbad.
Erg aardig personeel en eigenaren!
Brood, croissants enz zijn via de app de dag tevoren bestellen en ligt ‘s morgens op tafel, ideaal.
Nadeeltje zou kunnen zijn dat je relatief wat verder van bv supermarkten zit.
Maaike en Martin hebben deze camping tot echt iets fenomenaals. Uitzicht, zwembad, personeel en zelfs het bestelde brood wat je via de camping-app kan bestellen wordt ‘s morgens rond 07.30 op de plek vezorgd. Wij komen hier nu voor de derde maal (2014, 2017 en 2025) en het zal zeker niet de laatste keer zijn! …… Maaike, Martin en de voltallige equipe…..echt fenomenaal.
We hebben hier heerlijk gestaan met de camper. Mooie ruime plekken en veel rust. Heerlijk boven op de berg met een geweldig uitzicht. Leuk restaurant waar je prima kunt eten en een heerlijk zwembad om in af te koelen. Prima locatie als uitval basis voor dag tripjes, heerlijk rijden langs lavendelvelden en een kijkje bij de Pont du Arc. Genoeg te doen in de omgeving. We komen zeker nog eens terug maar dan gaan we de lodge tenten/mobile home uit proberen.
Onwijs genoten op deze prachtige idyllische plek in de Ardèche! De camping heeft een prachtig uitzicht, een fantastisch restaurant, animatie voor jong en oud, super tof en cool personeel (uitspraak van de kids) waar wij ons als ouders absoluut bij aansluiten! Het sanitair is misschien wat verouderd maar was altijd schoon en wat een genot, ze hebben 2 vaatwassers!!! Zeker een plek waar wij nog eens terug zullen komen, misschien al wel komend jaar!