Lei Suves

We hebben de beste aanbieders voor Lei Suves voor je op een rij gezet:
Camping info
Kinderzwembad
Animatie programma
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Verken de Côte d’Azur op Camping Lei Suves in Roquebrune sur Argens. Deze camping heeft een schitterend zwembadcomplex en de hele dag door animatie. Minder geschikt als je op zoek bent naar een rustig vakantieverblijf. Dichtbij de camping vind je de watervallen Sillans la Cascade. Neem hier een duik...
Lei Suves
Voor het 6e jaar op rij komen wij op camping Leï Suves, alleen voor het eerst met onze eigen caravan, de jaren hiervoor in een Sunlodge chalet. De camping is goed onderhouden, zeer vriendelijk personeel, waarvan bij de receptie ook prima Engels wordt gesproken. Het toilet gebouw is mooi aangelegd, zonder dames/heren gedeelte, dus ruimschoots voor iedereen gelegenheid om te douchen, wc te gaan of bij de wastafels. Wat ik miste en dat vind ik voor een 4 sterren camping toch wel een minpuntje en dat is dat je nog heel oldschool met je toiletrol daar naartoe moet lopen, wat toch iedereeen een beetje gênant vindt. Ook al wordt er ‘s morgens goed schoongemaakt, is 1x per dag wat weinig en dan waren wij er nog niet eens in het hoogseizoen, maar helaas zijn er altijd van die viezeriken die een wc smerig achterlaten en dat is dan toch tot de volgende morgen tenzij iemand anders het doet. Ook de VERPLICHTE douche-draaicarroussel voor de ingang van het zwembad blijft in mijn ogen iets wat niet van deze tijd is. Als je gewoon gezellig met een kind of partner even bij het zwembad wil zitten, MOET je verplicht door dat ding heen en ben je dus drijfnat, maar goed,…. De animatie van Maeliss was leuk en ze straalt veel enthousiasme uit. Alleen het geluid bij haar zang in het restaurant was echt veel te hard, je kunt nauwelijks nog met elkaar praten. Ook haar gezang is echt ronduit vals. Niet omdat ze het niet kan, maar ik denk omdat ze zichzelf niet hoort, zit ze er dus voortdurend een halve toon onder of boven. Iedereen heeft het erover, maar niemand zegt er iets van, jammer, want ze doet zo haar best en een goeie feedback zou haar zeker helpen, want potentie heeft ze absoluut. Het winkeltje van Sophie is ook top! Zij en haar man zijn gedreven, lieve hartelijke mensen die dagelijks voor heerlijke (warme) baquets, croissants, pain céreal, en andere heerlijke broodjes zorgen. Best wel prijzig, maar ach, het is vakantie ;) Het restaurant leek ons sterk verbeterd, de 1e dag heerlijk gegeten, lief personeel, maar naar het eind toe, werd toch de kwaliteit weer beduidend minder. De vriendelijkheid bleef uiteraard wel. De wasmachines zijn wel aan een wekelijkse schoonmaakbeurt toe, want ze stinken! Je was wordt misschien wel vrij van vuil of vlekken, maar allesbehalve fris en stinken naar een muffe , rioolachtige lucht. Jammer, dat zou toch voor €5,- wel beter moeten, al zijn er ook camping gasten die het verpesten om vieze harige honden kleden daarin te stoppen. Ik realiseer me dat dit niet te controleren valt, maar vaker schoonmaken wel, desnoods tegen muntjes met een hoger tarief. Ondanks een paar aandachtspuntjes, hebben wij weer een top vakantie gehad en hebben we voor volgend jaar alweer een voor boeking gedaan.
Heerlijke camping , twee opmerkingen 1. Het restaurant kan wat meer sfeer gebruiken .en op sommige plekken heb je last van de lampen ( de witte bollen) deze zijn behoorlijk fel.
Prachtige camping met ruime speels aangelegde plekken en een heel mooi zwembad met bloeiende tropische planten er om heen. Zeer vriendelijk personeel en een mooi restaurant met regelmatig livemuziek. Echt een camping om weer naar terug te gaan.

Lei Suves
Fijne camping met ruime plaatsen en mooi zwembad. Ligging jammer genoeg iets te ver van strand.
Heerlijk rustig Prachtig groen aangelegd Mooi en schoon sanitair Heerlijk zwembad Speels en natuurlijk aangelegd
Hele leuke camping met goede animatie . Schoon sanitair. Het restaurant had lekker eten, echter duurde het heel lang. Ze konden de drukte niet aan, waardoor je erg lang moest wachten en ook dingen werden vergeten. Verder wel mooi aangelegd, veel schaduwplekken en mooi theater.
Soort hotel
Kindvriendelijk | Beschikbaar |