8.9FantastischScore uit 65 reviews

FrankrijkProvence - Alpes - Cote d'AzurLe Muy

Camping Sunelia L'Hippocampe

7.9
    FrankrijkProvence - Alpes - Cote d'AzurVolonne

Yelloh! Village Domaine du Colombier (Glamping)

FrankrijkProvence - Alpes - Cote d'AzurFréjus

Les Philippons

8.9FantastischScore uit 65 reviews

Goed terrassencamping
Door Leo Burggraaf op 15-08-2023

Leuke en zeer mooi liggende terrassencamping, als je aan komt kan je kiezen uit paar plekken die je zelf goed of leuk vind als je ze bekeken hebt. Zeer vriendelijk personeel, sanitair is goed, zwembad is goed alleen jammer dat je geen short aan mag met zwemmen maar een strakke zwembroek.

Zeer goed en zeker voor herhaling vatbaar
Door R. Schellekens op 22-08-2022

Zeer goed verzorgde camping op een berg achter de kust; alle top steden op rijafstand. Wij hadden perfecte 2 persoons huurunit met zeer goede en werkende voorzieningen. Die voldeed boven verwachting. Zelfs het bed was top. Er was veel zorg besteed aan onze aankomst; ook bij het vertrek werd eea geinspecteerd. Vinden wij als bezoekers niet meer dan normaal. Het garandeert dat volgende bezoekers ook weer kunnen genieten van alle faciliteiten. Lekker zwembad en goed restaurant tegen belachelijk lage prijzen. De camping is zeer rustig maar absoluut niet steriel. In tegrndeel zelfs we hebben zeer goed kunnen relaxen. Erg genoten en camping kunnen wij zeker aanraden voor mensen die rust willen combineren met de drukte van de Cote D'Azur en het niet erg vinden om wat bergwegen te berijden.

Terassencamping bovenin de bergen niet de makkelij
Door Annieta op 19-07-2021

Mooie camping erg rustig maar de weg ernaar toe was smal en zeker met een grotere caravan kon je elkaar niet of nauwelijks passeren. Zwembad was wel heerlijk .vriendelijke personeel .

Les Philippons

Fantastisch
Door Margo op 07-07-2021

In voorseizoen, mooie rustige camping goed sanitair, goed restaurant, heerlijk zwembad. Op rij afstand leuke dorpjes, en grotere steden aan de kust.

Rustige camping
Door Jan V op 15-08-2020

Camping wordt gesplitst door doorgaande weg. De meeste kampeerplaatsen staan aan de andere kant van de weg. Voor zwembad, bar en brood moet je dus de weg oversteken via een zebrapad. In FR stoppen ze niet voor een zebrapad dus best wel heel goed uitkijken, zeker voor kleine kinderen want er zijn verder geen maatregelen om het verkeer af te remmen. Kampeerplaatsen zijn groot met redelijk veel schaduw. Restaurant is top en goedkoop. Opvallend is dat auto's ook midden in de nacht de camping op kunnen rijden, vervelend. Gezien de vrij lage prijs van de camping staan er veel jongeren die na een avondje stappen om 04.00 de camping op scheuren. Er is een slagboom dus het is te regelen dat zoiets niet kan. Brood erg goed en vers. Zwembad klein maar prima. Eenvoudig sanitair maar wel schoon en voorzien van warm water. Supermarkt ver weg. Lastige aanrijroute voor caravan. Middenin de natuur met wilde zwijnen rondom.

Geweldig
Door Renata op 05-08-2020

Hele fijn terrassencamping met veel schaduwplekken wat toch wel een must is. Mooi tussen/onder de oude olijfbomen. Voor een groot deel meer geschikt voor tenten, maar ook aantal zeer mooie ruime caravanplekken. Nummers 65, 63,61,74,89 zijn iig groot. Er zijn er meer maar daar weet ik geen nummer van. Je kunt mailen naar de camping in het Engels als je zeker wilt weten of er plek is voor een wat grotere caravan( wij zijn 6.36 m totaal). Elke dag kun je verse, zelf gebakken croissants en baquettes afhalen bij het restaurant tussen 8-9..De mannen die ze bakken zijn maar wat trots: you like?? Zwembad is niet groot maar prima! Kleine speeltuin en ping pong tafel, geen animatie of anderde georganiseerde avondjes, vinden wij prima! Groot meer in de buurt, lac de Cassien geloof ik, de zee max 30 min te bereiken. Hele grote supermarkt bij Mandalieu, Geant Casino, zo'n 20 min vd camping met tankstation erbij. Sanitair schoon en altijd warm water