Ciela Village Terra Verdon

We hebben de beste aanbieders voor Ciela Village Terra Verdon voor je op een rij gezet:
Camping info
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Rolstoel toegankelijk
Kinderzwembad
Animatie programma
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Camping Terra Verdon Ciela Village is een leuke gezinscamping met gezellige animatie. Er zijn 2 verwarmde zwembaden waarvan 1 overdekt, 2 kinderbadjes en glijbanen. Het sanitair is schoon. Camping Terra Verdon 4* Ciela Village in Castellane ligt vlakbij de rivier de Verdon en bij het meer van Castil...
Ciela Village Terra Verdon
Gematigds enthousiast! De plekken zijn mij tegen gevallen. Miste sfeer door de laantjes. We hadden een XL plek (B85) en geen ruimte om onze luifel op te zetten, wel veel schaduw, dat is top. De ondergrond was gras i.c.m. stenen, dus altijd met schoeisel aan je tent uit. Al met al oke plek i.v.m. de rest (B 13 t/m B18 zijn echt slecht, klein en alleen maar stenen) Plek B64 is enorm, maar 1 boom, dus vol in de zon. Sanitair gebouw in het midden erg oud, de douchestraal is meer lucht dan water en bij het afwassen kun je nergens je schone vaat kwijt. Sanitair bij de receptie top! nieuw en superfijn, eigen douchehok met lekkere douche en wastafel. we gingen altijd hierheen.
Zwembad is erg leuk met leuke glijbanen. Speelveld leuk met luchtkussens, miste wel een echte speeltuin. Animatie team erg enthousiast. leuke shows, sporten en veel voor de kids (wel frans) Omgeving is mooi! De rivier prachtig om te ontdekken, dorpje erg leuk!
Aan de receptie was een meisje supper vriendelijk . We voelden ons dadelijk thuis . Alles is in orde en we hebben ons 4 dagen supper geamuzeerd

Ciela Village Terra Verdon
Camping was netjes en goed onderhouden. Het zwembad was netjes. Chalet prestige was keurig. Wel krappe slaapkamer met 2 persoons bed. Animatie tot ver in het seizoen is top.
Restaurant was een totaal drama. Slechte service. Geen uitstraling. Onvriendelijk personeel. Totaal geen sfeer. Personeel was weinig behulpzaam en had moeite om te lachen. Nog nooit zoiets gezien. Ik zou er direct afscheid van nemen want het zet je camping te schande.
Wij zijn maar 1 nacht gebleven als overnachting vanuit zuid Frankrijk terug naar Nederland. Het huisjes was mega schoon en netjes. Ons zoontje heeft zich heerlijk kunnen uitleven in de speeltuin na de lange rit. In de omgeving is denk ik ook veel te doen voor een langer verblijf. Wij zetten deze camping zeker op ons lijstje!
Wij kampeerden met onze eigen caravan in juli/augustus op deze camping. De camping is mooi gelegen, vlakbij de supermarkt/bakkers. De keuze van brood/broodjes op de camping zelf is heel minimaal. Tip om lekker naar de bakker te gaan in Castellane. De plekken op de camping zijn redelijk, onze caravan met voortent/luifeltje en een bijzettentje paste net op de comfortplaats. Er zijn twee sanitairgebouwen, die bij de receptie is het schoonst en het beste, het andere sanitairgebouw is veel te klein, water te koud, geen aanrader. Zwembad op de camping is prachtig, onze jongens (4, 9, 11) konden zich goed vermaken. Alle leuke uitjes zijn wel ver rijden. Aanraders: Moustiers Sainte Marie, Lac St. Croix, Lac de Castillion, aan de rivier zitten/spelen bij Pont de Carajuan, raften vanuit Castellane, Entrevaux, Colmars, rodelen in Val d'Allos, dagje Monaco, strand bij Saint Aygulf. Genoten! Restaurant tip: eten bij Moulin de Soleils in Trigance!
Camping-informatie
Aantal huisjes op park | Beschikbaar (185) |