Sandaya Séquoia Parc
- Kinderopvang
- Bubbelbad
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
Camping Séquoia (Poitou Charentes) is een fijne camping voor het hele gezin met grote en schaduwrijke plekken. De camping heeft twee grote zwembaden en een groot peuterbad, zodat iedereen kan genieten in het water. Ook de kust is niet ver weg. Bezoek bijvoorbeeld de stranden bij het eiland Île d’Oléron en het aquarium La Rochelle.
We hebben de beste aanbieders voor Camping Sandaya Séquoia Parc voor je op een rij gezet:
- Telefoonnummer020-7219217
- E-mailadres[email protected]
- AdresgegevensLa Josephtrie, 17320
- WebsiteCamping Sandaya Séquoia Parc
- Social mediaInstagramFacebook
- judith05-09-2022
niet meer terug
prima verblijf, mooi park, maar wel wat puntjes. De stacaravan was verouderd en globaal schoongemaakt, op het eerste gezicht prima, maar als je goed ging kijken, vooral in hoeken op de vloer echt vies. De wc stonk verschrikkelijk, was ook een hele bruine aanslag in. Ook was het op dagen dat het warm was in de stacaravan ook veel te heet, ik had daarover nog gebeld omdat er weinig huisjes met airco waren, maar dat was niet nodig vanwege het klimaat werd mij verteld en dat het s avonds dan goed afkoelt, maar wij hebben andere mening. De speeltuintjes gingen vroeg op slot. Het park was erg donker, veel laantjes zonder verlichting, je zag geen hand voor ogen. Wij hadden s avonds iets meer professionelere shows verwacht, vaak was er een muziekavond met dvd of wat dansjes. Restaurant erg goed, vriendelijk personeel. Animatieteam vriendelijk. Wellness en verhuur elec. steps extreem duur. Saaie omgeving, wel wat leuke dorpjes/steden+stranden!
- Daan03-09-2022
Slechte prijs/kwaliteit
Nog nooit zo’n slechte prijs/kwaliteit verhouding gehad op vakantie. Caravan was Vacans Soleil onwaardig ( doorgezakte veranda , met diverse uitstekende spijkers, kapotte horren, er ontbraken basis keukenspullen, slechte bedden). Voor oudere kids weinig te doen. Bij zwembad waren nooit ligbedjes vrij. Tegen bedjes reserveren treden we op, zeiden ze, maar niet toen wij er waren. WiFi moet je bijkopen, is erg duur en koop je per apparaat. Rustig een gesprek voeren op onze veranda ging niet, we werden constant overstemd door de herrie van de airco van de buren. ( hing pal naast onze veranda). Receptie personeel was niet erg vriendelijk en loste klacht niet op. Ze verstonden nauwelijks Engels. Manege was twee keer zo duur als in Nederland. De omgeving is mooi en de stranden prachtig. Als je een stukje wilt rijden, is er genoeg te zien en te doen.
- Rolph19-08-2022
- Arnold13-08-2022
Net aan!
Mooie camping met dito zwembad. Badmeesters lopen rond als de Akela en de Hopman, beetje jammer. Stacaravan gehuurd, 4 ruggen voor 3 weken. Vrijwel alles was kapot in de caravan. Is uiteindelijk, na enig aandringen, gedeeltelijk gemaakt. Bedden en matrassen van matige kwaliteit. Bediening in het restaurant was ongeïnteresseerd en smeet het bord voor je neer, iets vriendelijks zeggen, al was het maar ‘eet smakelijk ‘ lukte niet. Het mooie weer maakte veel goed. Al met al zeker niet de veronderstelde top camping. Een klein 6je zou ik zeggen.
- Marcel04-08-2022
Top vakantie! Prima camping!
Via Vacansoleil geboekt, maar de stacaravan was Vacansoleil onwaardig, die kon wel een opknapbeurtje gebruiken. Verder echt een top vakantie gehad, goed eten, mooi aangelegde camping, top zwembad! Veel speeltuinen, ruime plekken. Voor de ultieme kampeerbeleving moet je hier niet zijn, denk ik, redelijk beschutte plekken met privacy, dus weinig interactie in vergelijking met campings waar je meer op pleintjes staat. De service is prima, iedereen spreekt Engels (voor de jankballen hier die spreken van slechte service!). Tis in het hoogseizoen alleen wel druk, dus weinig plek bij het zwembad als je loop middag pas aankomt en in de avond soms een rij bij de bar.
- Martijn28-07-2022
Nooit meer naar deze camping
Vreselijke camping. Allereerst uit blijk van gastvrijheid kan je bij de receptie 45 min wachten. Op de camping werkelijk overal herrie en geen beleid wanneer stil. Traditioneel chagrijnige Fransen zowel in de bediening alsmede loslopend op de camping. Zwemmen in zwembad? Prima, koop eerst maar voor 25 eur een strakke zwembroek. Welkom! We zijn nu dit jaar in Italië. Wat een fantastisch land, mensen en eten. Nooit maar dan ook nooit ga ik meer naar Frankrijk laat staan deze camping.
- Piet20-07-2022
Nooit meer!
Het enige wat mooi is is het zwembad, voor de rest is het een oude camping met oude niet onderhouden stacaravans en huisjes. Onze caravan Wakiki was ook erg vies en had zeker onderhoud nodig! Het sommige personeelsleden zijn erg onvriendelijk! Kortom nooit meer deze camping voor ons!
- Fam de Gr17-03-2022
Super mooi park
Nette mooie toiletgebouw, luxe. Super mooi zwembad. Veel Nederlandse kids waar onze kids leuk mee gespeeld hebben. Tuurlijk is het in de avond drukker op de camping maar dat is toch echt op alle grote Franse campings. Wij gaan 2022 weer heen 3 weken geboekt. Nu al zin in! en al die prachtig bloemen op het park.
- Ans15-09-2021
Mooi verzorgd park
Veel hiervoor genoemde beoordelingen deel ik niet, wellicht omdat we op het randje van het hoogseizoen zijn gegaan. Service enorm goed na melding komt er meteen iemand om het op te lossen, voor een park enorm schoon, zwembad ook echt heel schoon. Wij persoonlijk zitten liever dichter bij de zee, maar dat heeft niks met het park te maken. In onze ogen een prachtig park en keukengerei enorm goed en veel . Minpuntje voor ons zijn de bedden matrassen erg dun en hoeslakens zouden fijn zijn. Maar voor een park/ camping enorm goed. Dus wellicht is het naseizoen een optie
Camping Sandaya Séquoia Parc info
- SaunaBeschikbaar (1)
- SportschoolBeschikbaar (1)
- PaardrijdenBeschikbaar (1)
- TafeltennisBeschikbaar (1)
- Fietsen en/of mountainbikenBeschikbaar (1)
- BasketbalBeschikbaar (1)
- TennisBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Prive sanitair mogelijkBeschikbaar
- ZandstrandBeschikbaar