7.3GoedScore uit 53 reviews

Le Petit Trianon de St. Ustre

7.3GoedScore uit 53 reviews

Prima!
Door Lies op 27-07-2022

Gebruikt als doorreiscamping. Wat een ruimte en rust op deze camping! Plekken rondom enorme velden met uitzicht op bomen en het dal. Makkelijk voor ons was de ontbijtservice in n oude kamer in t kasteel. Lekker zwembad met springkussen voor extra lol. Tegenover de camping ligt een klein restaurantje met terras (La Ferme) maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt (wisten we niet).

prima !
Door Dave op 08-08-2020

ruime opgezette camping, mooi uitzicht, nieuw sanitair ingericht in oud gebouw, mooie omgeving. Camping is geplaats rondom oude kasteel ruïne. Peima zwembad. Erg vriendelijk. Prima voor doorreis, maar ook voor een paar dagen.

Persoonlijke service
Door Robert Gouda op 14-08-2019

Zeer ruime camping met nieuw toiletgebouw. Echtpaar dat de camping beheert zijn geweldig. Helpen je overal mee. Veel ruimte om bijv te voetballen.

Le Petit Trianon de St. Ustre

Prima doorreis camping maar niet meer dan dat.
Door J. Tebbens op 06-08-2019

Sanitair is inderdaad vernieuwd maar met ontwerp foutjes. De afvoer van de douches en de opbouw van de cabine muren zorgt voor zeiknatte (gladde) vloer met slippers (zand buiten Schoonmaak kan beter (vieze vegen op muur van baby ruimte) toont weinig discipline van hygiëne. Onderhoud aan terrein gaat met de Franse slag. Plek met omgevallen boom wordt alleen gesnoeid i.p.v. weggehaald. Zelfde als sanitair dat pas bij melding dat wcpapier op is actie krijgt ipv structureel nalopen of het voldoende is. Ander minpunt zijn de (beperkte) watertappunten die achter op de plekken geplaatst zijn waardoor je je privacy kan vergeten. De nieuwe eigenaar (sinds 2017) doet zijn best maar heeft zichtbaar moeite met personeel die verantwoordelijk is voor schoonmaak en onderhoud. Kinderanimatie (kidsclub) is aanwezig maar bereikt nauwelijks de bezoekers. Wij zijn andere 4 sterren campings gewend maar deze moet nog hoop doen wil het op dat niveau zijn.

Heerlijk verblijf
Door Dennie Janssens op 28-07-2019

Deze camping gebruikt als doortrekcamping voor 1 nachtje. Het was deze dag 42 graden, maar hadden een ruime schaduwplaats. Wel even moeten zoeken naar water en elektrisch aansluiting. Niet iedere plaats heeft deze. Personeel erg vriendelijk, spreken goed Engels. Zwembad is klein, maar erg fijn. Midgetgolf is gratis te gebruiken. Er kunnen broodjes besteld worden voor de volgende ochtend. Savonds is er ook restaurantmogelijkheid. Camping ligt 9 km vanaf de snelweg A10. Omgeving niet verkend ivm kort verblijf.

We komen hier 30 jaar Fraai nu alles is vernieuwd.
Door Ruud Meilink op 15-05-2019

Prachtige rustige camping.Grote plaatsen.Volledig vernieuwd sanitair.Schone mobilhomes.Er komt restaurantmogelijkheid !

Camping-informatie
Naturistencamping