Residence Le Victoria
We hebben de beste aanbieders voor Residence Le Victoria voor je op een rij gezet:
Over Residence Le Victoria
Ontsnap aan de dagelijkse sleur en dompel je onder in de oase van plezier die Residence Le Victoria biedt. Gelegen op slechts een steenworp afstand van het sprankelende strand en uitgerust met een uitnodigend openluchtzwembad, belooft dit hotel onvergetelijke momenten onder de zon. Verfrissende duiken en ontspannende middagen op comfortabele ligstoelen wachten op je in deze hemelse enclave.
De ligging
Residence Le Victoria geniet van een bevoorrechte positie in Saint Jean de Monts, op slechts 1 km afstand van het prachtige strand. Deze locatie biedt het perfecte evenwicht tussen rust en toegankelijkheid, waarbij vakantiegangers kunnen genieten van de serene omgeving of zich kunnen onderdompelen in de lokale cultuur en bezienswaardigheden. De stad nodigt uit tot verkennen, met het centrum en diverse sightseeingopties binnen handbereik. Voor gasten die van verder weg komen, is de afstand tot de luchthaven relevant, maar deze informatie is helaas niet beschikbaar in de gegeven bronnen.
Residence Le Victoria verwelkomt vakantiegangers in de comfortabele ambiance van haar 55 kamers, elk voorzien van diverse faciliteiten voor een ontspannen verblijf. Maar het echte pronkstuk is het openluchtzwembad, waar verfrissing en plezier centraal staan. Omringd door ligstoelen en parasols is het de ideale plek om te ontspannen of te genieten van de zon. Voor de kleintjes is er een speelplaats, en voor actieve vakantiegangers biedt het hotel tennis en fietsen/mountainbiken tegen een vergoeding. Daarnaast zorgt de aanwezigheid van internettoegang in de openbare ruimtes ervoor dat je altijd verbonden blijft.
In Residence Le Victoria kunnen vakantiegangers zich laten verwennen in de bar, waar een selectie van verfrissende drankjes en lichte versnaperingen wacht om je dorst te lessen na een dag vol plezier en ontspanning. Hoewel er geen specifieke details beschikbaar zijn over een restaurant of een all-inclusive optie, zorgt de aanwezigheid van een bar ervoor dat gasten van een gezellige sfeer kunnen genieten.
Voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit, houd er rekening mee dat de pakketreizen in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij anders aangegeven in de productbeschrijving. Voor gedetailleerde informatie over toegankelijkheid, staan we klaar om aan uw behoeften te voldoen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Oasis Les Jardins Villas & Beach Resort
VakantieparkAtlantiques Vacances
VakantieparkP&V Port Bourgenay
Vakantiepark
Buitenzwembad
Adresgegevens | 162, avenue Valentin, F-85160 |
Residence Le Victoria
Het park lag midden in het dorp, naast het bos.
De medewerkers bij de receptie waren vriendelijk en spraken goed engels (dat is niet vaak zo in Frankrijk). Het park is klein, circa 50 huisjes. Ieder huisje heeft een eigen tuin, de een groter dan de ander. Onze tuin was erg klein, maar ook wel weer groot genoeg (op de foto zag het er ruimer uit, dus viel het iets tegen).
We hadden een vier persoons huisje, dit was groot genoeg. De keuken was wat krap en er waren maar 2 kookplaatjes waarop je bijna niet tegelijk met 2 pannen kon koken. Er is wel een elektrische barbecue in het huisje, super handig.
Het zwembad was goed onderhouden en was voorzien van veel bedjes met parasols. Entertainment hebben wij geen gebruik van gemaakt. De eerste week was er bijna niets te doen, de tweede week was er o.a. karaoke en bingo. Maar niet aan ons besteed. Voor kinderen was er geen animatie. Dit stond wel in de "brochure". Voor ons geen probleem, onze jongens vermaakte zich wel!
Residence le Victoria is een kleinschalig vakantiepark. Met voor elk wat wils. Jong en oud. Nette huisjes, prima onderhouden. Goede service. S'morgen verse broodjes.
het is een mooie accommodatie en heeft een mooie ligging de service is geweldig de huisje zijn wel wat klein dus boek een iets grotere. Je hoeft geen beddegoed en handoeken mee te nemen dat is wel handig er zit een mooie kookplaat in met gewoon 4 pitten terwijl op de site staat 2 pitten. De handoeken wissel en beddegoed is gratis
Residence Le Victoria
het vakantiepark ligt op een goed half uur wandelen van de zee, het centrum is even ver .. er is heel weinig te doen in St Jean .. veel restaurants maar heel weinig winkeltjes . wel ideaal voor fietsers , alles is goed voorzien met speciale fietspaden en routes dwars door de bossen. Het vakantiepark zelf is heel rustig maar uiterst vriendelijk personeel, klein zwembad , afhaaldienst voor het brood s morgens ; huisjes zijn groot genoeg, wel eentje boeken voor 4 of meer . Onze vrienden sliepen in een studio en dat was met een stapelbed, niet leuk als je 40 ers bent . Het was leuk door onze vriendengroep maar we gaan niet terug , daarvoor is er veel te weinig te doen in de streek , de dichtste stad is Nantes ( 70 km) en bezienswaardigheden zijn er niet , ofwel ja Ile d'euy maar 38 euro pp voor de boot en dan nog ginder fietsen huren . dat vonden wij te duur
Wij waren hier 1ste week van juli. Het weer was niet schitterend maar desondanks hebben we een leuke week gehad. De residentie is gezellig en goed onderhouden. De bungalows zijn eerder klein, maar wel geriefelijk.
De huisjes zijn voldoende afgeschermd en je hebt voldoende privacy. De activiteiten zijn leuk voor de kinderen. Het zwembad is verwarmd wat mooi meegenomen is met minder goed weer. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk. Ze doen hun best. Saint Jean de monts is niet te druk en gezellig. Wij komen zeker nog terug.
Prima vakantiepark maar wel erg eenvoudig. Ons huisje was meer een studentenkamer, met een kleine slaapbank en een stapelbed. In beide paste mijn vriend niet (1.85m). Er zijn geen eetgelegenheden behalve crepes. Zwembad is erg eenvoudig, wel prima om af te koelen.