Laagste prijsgarantie
8.8FantastischScore uit 137 reviews
  • Deze accommodatie heeft een score van 8.8

Over Camping L'Etang des Haizes

Op de plattegrond van Camping L'Etang des Haizes is zichtbaar dat het een kleine camping met ruime plekken is. Grote pluspunten zijn de Nederlandse animatie, het zwembad en de visvijver. De camping ligt in een levendige omgeving met veel stranden en is nog niet overspoeld met toeristen. Stap in de geschiedenis van WOII in Normandië.

Deze camping is een echte hit onder vakantiegangers die houden van de prachtige natuur en boeiende geschiedenis in de omgeving. Met ruime plekken omgeven door hagen voor genoeg privacy, een leuk zwembad en een veelzijdig aanbod aan activiteiten voor alle leeftijden, is er altijd wat te doen. De visvijver biedt gegarandeerde vangst en zorgt voor uren plezier. Het vriendelijke personeel, dat Engels spreekt, maakt de ervaring compleet. Supermarkten zijn binnen enkele minuten te bereiken en de nabijgelegen dorpjes nodigen uit tot verkennen. Met een mix van Nederlanders, Engelsen, en Fransen is de sfeer internationaal doch gezellig. Een ideale plek voor mooie uitstapjes en een onvergetelijke vakantie!

• Camping Les Pommiers du Mont St. Michel

43 rue Cauticotte, F-50250

8.8FantastischScore uit 137 reviews

Zeer tevreden
Door Freddie neef op 16-08-2024

Helaas moeten we weer naar huis.
Geweldige camping met zeer vriendelijk personeel en eigenaar.
Alles netjes en goed voor elkaar. Mooie omgeving en zeer veel te zien..
Wij ko.en in 2026 zeker weer terug

Prima
Door Margriet op 14-08-2024

Fijne tijd gehad op deze camping! De omgeving is prachtig qua natuur en boeiend wat betreft geschiedenis.
La Haye du Puits ligt op loopafstand met leuke winkeltjes en restaurantjes. Broodjesservice op de camping maar er zijn ook bakkertjes in het dorp.
Ruime plekken op de camping, veel hagen zorgen voor privacy. Het zwembad is leuk en er worden veel activiteiten georganiseerd voor jong en oud.
Personeel is vriendelijk en spreekt Engels.
Drie minpunten
- Het sanitair is matig. Het is gedateerd, de hokjes zijn klein en alles is in één gebouw. Het wordt wel minimaal drie maal per dag schoongemaakt. Jammer dat niet alle toiletten WC-brillen hebben en dat er niet in elk toilet toiletpapier hangt.
- wasmachines draaien korte programma's waardoor onze onze was niet schoon werd.
- je kunt voor een redelijke prijs WiFi kopen maar bereik is beperkt. Dit vertellen je ze maar laat je goed informeren!
Conclusie: prima camping.

Top camping met mooie visvijver en schoon sanitair
Door Gert Driessen op 13-08-2023

Het is een fijne camping met een mooie visvijver, schoon sanitair en een leuk restaurant met Nederlandstalige animatie. Elke avond lekker gevist en mooie karpers gevangen met gewoon een stukje brood. Het is een mooie mix van Nederlanders, Engelsen en Fransen. Het ligt ook op een mooie plek voor mooie uitstapjes zoals de invasiestranden en oorlogsmusea. Het was een mooie vakantie!

Top camping!
Door Linda op 31-07-2023

Hele leuke camping! Wij hadden een stacaravan gehuurd en deze was netjes en schoon.
Leuk zwembad, er is was een Frans en Nederlandse animatieteam aanwezig die een leuk en gevarieerd programma hadden, alle drie de kinderen (16, 13 en 9 jaar) hebben zich vermaakt. De visvijver is ook echt een meerwaarde, vangst gegarandeerd! Brood kan op de camping gehaald worden na bestelling (1x gedaan, was ook goed), maar wij zijn iedere dag naar het dorp gelopen om dat bij een van de bakkers te halen (ongeveer 15/20 minuten lopen).
Supermarkten zijn er op 3 minuten rijden. Bijna dagelijks staat er een foodtruck op het park en er een snackbar aanwezig. Genoeg te doen in de omgeving, maar wel met auto.

Fantastisch
Door Larissa op 31-07-2022

Fantastische camping met vriendelijk personeel, ruime kampeerplekken, schoon sanitair (en ik ben echt kritisch met dat soort zaken), broodjesservice, prima zwembad en het belangrijkste: onze kids van 11 en 9 hebben zich geweldig vermaakt met zowel leeftijdsgenoten als met de Nederlandse animatie. De animatie doet erg zijn best om een gevarieerd programma te maken: van sport en spel tot knutselen. De visvijver is ook een hit. Voor ons was het ook top dat de hond welkom was en we niet op een apart 'huisdierenveld' hoefden staan zoals bijvoorbeeld in Nederland gebruikelijk is. Op loopafstand zijn ook restaurants (Le Commerce is een aanrader). In de buurt ook twee grote supermarkten. We waren allevier lichtelijk bedroefd om te vertrekken. Hoewel wij zelden twee keer naar dezelfde bestemming gaan, zouden wij zo nogmaals naar L'étang des Haizes gaan.

Prachtige camping
Door Bogaerts Luc op 22-07-2022

Prachtige nette camping. Een echte aanrader.