Les Pommiers des Trois Pays
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieCampingZeer schoon Ga naar accommodatieLa Bien Assise
Camping Ga naar accommodatieLes Tourterelles
CampingGoed sanitair Ga naar accommodatieCamping La Dune Blanche
Camping
Les Pommiers des Trois Pays
Lekker kleinschalige camping. Daar houden wij van. Vriendelijke ontvangst. Zelf een plekje kiezen! Broodservice; is altijd fijn. Het zwembad is klein maar verder prima. Grote kampeerplaatsen! Sanitair in orde. Schoon en lekker verwarmde doucheruimte, was nodig in april! Waterkraan vlakbij de plek is super. Goed heet water om af te wassen. In mooi (glooiend) deel van de Opaalkust. Genoeg uitstapjes te maken! Half uurtje van het strand in Calais. Zelf geen gebruik gemaakt van eetgelegenheid. Dus cijfer is een gokje. Wel veel speelgelegenheid voor de kinderen.
Lang paasweekend in een mobile home verbleven om vandaaruit een stuk Via Francigena te lopen.
Vriendelijk ontvangen, prima caravan (niet ruim, maar wel netjes), afhaalpizza bij het restaurant was lekker en goed warm.
"relatief" dicht bij de Caps, Boulogne en Calais. Rustige camping met leuke plaatsen in de zone "Aire de Nature". Perfect voor mensen met honden omdat hier een goed omheinde en AFGESLOTEN hondenweide is. Zo hoef je de camping niet uit voor de dagelijkse behoeftes van de viervoeter.
De campingbaas was zeer vriendelijk.
De elektriciteit had geen constante stroomsterkte, wij waren niet de enige die hiermee problemen hadden op het natuurveld.
Het sanitair werd dagelijks gereinigd maar als je dagelijks (avond) haren vind in de afvoer van de douche stel ik mij vragen bij de volledigheid van de reiniging. 1 dag was er ook een urinegeur in het douchegebouw. Is dit eventueel een probleem met de afzuiging of hadden wij gewoon ongeluk dat er een ongelukje gebeurt was vlak voor ons???
Hier zouden wij zeker nog terugkomen maar niet voor een lange periode.
Les Pommiers des Trois Pays
leuke camping. Goed verwarmde doucheruimte, wel leuk in de koele ochtend. stil en rustig s'avonds. niet zo ver van Calais, boulogne en da caps.
camping familiale et jolie, piscine très sympa, sanitaire chauffée spacieux et propre, personnel très gentil, super week end passé avec ma caravane, encore un plus : sur chaque emplacement eau et électricité 16 ampères!
Leuke nette camping voor een betaalbare prijs. Speeltuin is klein. En in het hoogseizoen was het zwembad al snel vol, omdat deze ook niet zo groot is. Animatie was er niet, terwijl dit er volgens de website wel moest zijn. Aardige eigenaren. Alleen vonden wij het eten in het restaurant van de camping geen succes. Accomodatie was ruim en netjes. Met kinderen niet aan te raden.
Les Pommiers des Trois Pays info
- WasmachineBeschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Prive sanitair mogelijkNiet beschikbaar
- Adresgegevens273 Rue Du Breuil, 62850