Laagsteprijsgarantie

8.1
FantastischScore uit 3 reviews

Mooi gelegen camping!
Door Marcel op 12-08-2025

Gebruikt als overnachtingscamping of weg naar Spanje. De camping maakte een prima indruk op ons. Mooi gelegen op een heuvel. Mooi ruim zwembad. De huisjes liggen aan de rand dus een mooi uitzicht. De kampeerplaatsen zijn inderdaad op te delen in een sfeervol achterste en iets minder sfeervol voorste gedeelte.

Goede camping voor een bezoek aan de LOT.
Door Harry op 02-07-2023

De camping ligt kort aan de A20 en de laatste 700 meter gaan redelijk omhoog, echter zeer overzichtelijk, rustig en goed te doen, ook met caravan!! Ontvangst is vriendelijk (spreken goed engels) en personeel van de receptie neemt de tijd om je mbv een kaart de mooie plekjes van de LOT te adviseren. Camping heeft voor kampeerders 2 gedeeltes; het voorste (bij de receptie) voor grote(re) caravans en campers en een achterste gedeelte waar de echte oude kampeersfeer hangt voor kleinere caravan, tenten en trekkers. Mijn eerste 6 foto's tonen het sanitair van het achterste gedeelte, de rest van het voorste. Voor mensen die dit belangrijk vinden..... het voorste sanitair gebouw (nieuw) is schoon, maar gemengd en hier is geen apart urinoir!! (wel als feedback aan camping mee gegeven). Zwembad is mooi en schoon met mooi uitzicht en aangrenzend restaurant heeft (we waren hier in voor seizoen) alleen kleine diner kaart met pizza, snacks en burgers

Wanneer gaan we weer?
Door Leontine op 08-02-2022

Fantastische camping! Grote staanplaats (wij hadden plek 9), keurig sanitair dat meerdere keren per dag wordt schoongemaakt, heerlijk zwembad (vooral geschikt voor jongere kinderen of stellen zonder kinderen), prachtig uitzicht, goede horeca en 1x per week een leuke thema avond met live muziek. Voor de iets grotere kinderen (6+) is er 1x per week een knutsel workshop waar ze echt hele gave dingen maken. En ook 1x per week komt de locale manege met pony's naar de camping en kunnen de kinderen een ritje maken. Prachtige omgeving zowel qua natuur als cultuur. Wij komen zeker nog eens terug!