Over Saint-Lambert
Op Camping Saint-Lambert in Millau komen veel Nederlanders, waardoor het makkelijk is om contact te maken. Verwacht geen grote activiteiten, want het is een rustige camping. Wel is er elke dag wat te doen en kan er gezwommen worden in het zwembad of in de rivier. Het centrum van Millau is 5 minuten rijden, maar ook lopend goed te doen.
Camping Le Sequoia
CampingAirotel Pyrenées
CampingCamping RCN Val de Cantobre
Camping
Saint-Lambert
Vakantiegangers zijn vooral te spreken over de rustige en gemoedelijke sfeer van Saint Lambert, perfect voor zowel avonturiers als gezinnen. De ligging aan de rivier "La Dourbie" biedt verkoeling en plezier, van zwemmen tot springen van rotsen. De ruime plekken, omgeven door natuur, dragen bij aan een ontspannen verblijf. Het sanitair is keurig en schoon, ook al zijn enkele gebouwen gedateerd. Het personeel ontvangt veel lof voor hun vriendelijkheid en behulpzaamheid. De eenvoudige voorzieningen zoals het zwembad en het winkeltje voldoen aan de basisbehoeften. Daarbij komt de mooie omgeving, ideaal voor uitstapjes naar Millau of activiteiten als kanoën en Via Ferrata. Een heerlijke vakantieplek waar men graag terugkomt.
Wasmachine
Adresgegevens | 2050 avenue de l'Aigoual, 12100 |
Saint-Lambert
Rustige camping, prachtig gelegen aan de rivier "La Dourbie". Omgeving niet mega-toeristisch maar evengoed prachtig. Veel te zien in de omgeving. Vriendelijke en eerlijke eigenaar. Had een fout gemaakt in de eindafrekening, en heeft ongevraagd het teveel gerekende teruggestort. Keurig en schoon sanitair.
Wat een leuke gezellig rustige camping, echt nog een camping zoals een camping hoort te zijn, iedereen groet elkaar en helpt elkaar. Mooi ruime plekken en een leuke rivier waar je in kunt zwemmen, springen van een rots, met een band van de stroomversnelling. De toiletgebouwen worden goed schoon gemaakt, maar twee van de drie zijn gedateerd. Vriendelijk personeel wat altijd voor je klaar staat.
Leuke camping, wij stonden op een plek aan de rivier, erg mooi. Toiletgebouw werd goed schoon gemaakt maar door gebruikers soms vies achter gelaten. Simpel zwembad en restaurant, winkeltje voor de hoog nodige spulletjes allemaal keurig netjes. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Echt een gemoedelijke camping waar iedereen elkaar nog groet en helpt.
Saint-Lambert
We hebben 11 nachten op Saint Lambert gestaan, met 4 kids in de leeftijd van 4-14 jaar. Die hebben het geweldig gehad, en dus genieten papa en mama mee. We hadden xxl plek 35. Heel groot en fijn veel schaduw. We hadden een hittegolf maar dit was heel goed vol te houden! Mede door de heerlijke dourbie langs de camping. Zwembad eenvoudig, toch regelmatig geweest. Gezellige sfeer op de camping, iets drukker dan we vantevoren hadden ingeschat, maar geen overlast. Vaak rond 23 uur stil. Kinderen hadden leuke aansluiting met andere Nederlandse kids. Het beetje animatie was leuk! Schmink, Circus, bandje. Heel fijn om op de fiets naar Millau te kunnen! Leuk stadje, genoten van marktjes. Zoveel te doen in de omgeving! Via Ferrata, kanoën, wandelen naar waterval, mtb, kasteeltje peyrelade. Peyre is prachtig klein dorpje waar je heerlijk kunt eten bij Bistro les Amis met het mooiste uitzicht over Tarn en viaduct! Al met al heel fijne vakantie!
Goede ligging! Rivier direct aan de camping met gratis strandstoelen. Kids konden vanaf een flinke hoogte de rivier inspringen. Ik las in reviews dat de bedden opgemaakt waren bij aankomst. Dat was bij ons helaas niet het geval. Wel airco wat erg fijn was tijdens de hittegolf. Broodjes kan je een dag vantevoren bestellen bij de receptie. Erg fijn! Gemoedelijke sfeer op de camping.
Saint Lambert is een prima camping bij het leuke stadje Millau. De camping is klein en overzichtelijk en de franse eigenaren zijn zeer vriendelijk en werken hard. Wij sliepen in een safaritent met sanitair en jacuzzi. Wij wisten dit van tevoren en het leek ons ook heel leuk om ‘s avonds te bubbelen met een glaasje wijn. Maar door de hitte zaten we eigenlijk niet te wachten op een warme jacuzzi maar was een bank om op neer te ploffen prettiger geweest, er was nu geen echte plek om met een boek onderuit te zakken. De kinderen vonden de Jacuzzi wel leuk maar wel van korte duur. In de omgeving is heel veel te doen en Millau is een fijne stad. Mooie grotten in de omgeving en veel buitensport activiteiten. Het enige minpuntje van de camping is de ligging aan de weg wat voor geluid zorgt in de ochtend maar daar helpen oordopjes prima bij. Het zwembad is klein maar verzorgd. De rivier aan de camping zorgt voor uren speelplezier voor de kids.