/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02520000-02529999%2FE2529402.jpg)
Le Camp de Florence
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03150000-03159999%2FE3155608.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03150000-03159999%2FE3155598.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03150000-03159999%2FE3156475.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03150000-03159999%2FE3155604.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03150000-03159999%2FE3155601.jpg)
We hebben de beste aanbieders voor Le Camp de Florence voor je op een rij gezet:
Camping info
Rolstoel toegankelijk
Huisdieren toegestaan
Sportfaciliteiten
Omschrijving
De gezellige kindercamping Le Camp de Florence is te vinden in La Romieu. Actief blijven kan op de verschillende sportvelden, in het zwembad of bij het meertalige animatieteam in de kinderclub. Bij de receptie is er informatie verkrijgbaar voor leuke wandelingen in de omgeving. Boomklimmen nabij Ner...
Le Camp de Florence
Hele mooie camping, grote staan plaatsen .Mooi sanitair alleen ik zou af en toe de spinnenwebben weg halen. Heel mooi zwembad en mooi restaurant en lekker en betaalbaar. Mooi dorpje en omgeving. Is zeker de moeite waard om er un keer naar toe tegaan.
Wij hadden een Mobil home van Eurocamp en stonden aan de buitenste rand met schitterend uitzicht op een veld zonnebloemen. Mobil home was gloednieuw en van alle gemakken voorzien. Camping is perfect voor gezinnen met jonge kinderen. In de omgeving weinig te doen. Klein dorp met bakker en 1 restaurant op loopafstand.
Net terug van een super vakantie. Prachtige camping, mooi uitzicht, lief personeel en schone toiletten. Echt de moeite waard om deze camping te bezoeken! Wij voelde ons hier heel erg welkom.
Het restaurant is onwijs lekker en betaalbaar! Zeker een aanrader.
Leuke mini club met Nederlandse dames.
Le Camp de Florence
Een week met de tent hier op de camping gestaan. Een heel ruime plek voor onze tent en spullen met uitzicht over het veld midden op de camping. Op de camping zelf is het lekker rustig en voor gezelligheid ga je naar het terras of het zwembad. Gezellige avondanimaties en sportactiviteiten voor volwassenen. Vriendelijke animatie en personeel aanwezig in NL/EN/FR. Eten in het restaurant was ook heerlijk!
We verbleven in een chalet panomarique met uitzicht op een veld met zonnebloemen en naast het chalet een wandelpad waar af en toe iemand liep, verder zagen we de buren niet en zaten we helemaal prive. We zagen vogels en `s avonds de zonsondergang en de sterrenhemel. Veranda en daarvoor nog een vlonder met twee heerlijke ligstoelen. Prima bed voor een chalet en goede inrichting met vaatwasser & airco. Het zwembad liep langzaam af en is voor alle leeftijden geschikt, fijne ligstoelen, vriendelijk badpersoneel, ga wel zitten voor de lunch voor 13u., bed was opgemaakt (hadden alleen linnengoed besteld). We zijn echt uitgerust op deze speciale plek op de camping & zowel welkom als afscheid was erg gastvrij. Minpuntje: als je een ijsje wil kopen, was het assortiment heel beperkt en werden we vergeten met de lunch en kregen we het pas na een uur. Maar ach, verder was het echt heerlijk!!
Camp de Florence is een prachtige camping met grote plaatsen en genoeg schaduw. De gasten zijn een mix van vaste gasten die al jaren komen of een vaste eigen caravan hebben staan, pelgrims, ouderen met campers en veel jonge gezinnen. Het is ook een inclusieve camping, alle voorzieningen voor mensen met een fysieke beperking zijn aanwezig. Het is rustig, veel lege plekken en het is stil, je hebt veel privacy en veel gasten zijn wat op zichzelf. Mooi zwembad met toezicht en de regels worden streng gehandhaafd. Het enige minpunt vinden we de ligging, er is hier voor ons niet zoveel te doen en te zien in de omgeving, het is een landelijk, dun bevolkt gebied met weinig tourisme. Het sanitair is heel schoon en het personeel is bijzonder vriendelijk en spreken zowel Engels, Frans als Nederlands.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |