Laagste prijsgarantie

Camping du Lac de Bonnefon

9.1
    Camping
    FrankrijkMidi PyreneesNaucelle (Aveyron)

*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

Ga naar accommodatie

Pyrénées Natura

8.4FantastischScore uit 181 reviews

Pyrenees Natura Estaing
Door Henk op 02-09-2024

Groene gastvrije camping met ruime plaatsen in een overweldigende omgeving

Rust en Nartuur
Door Miedema op 29-07-2024

Prachtig onderhouden camping, veel groen en mooi aangelegd.
Bepaalde plekken prachtig uitzicht over de omringende bergen.
Heerste een heerlijke rust toen wij er waren.
Tip: Boek niet de "privilege" plekken, de comfort zijn veel mooier naar onze mening.
Wij hadden een privilege plekje, maar was een heel vreemd donker achteraf plekje.
We mochten gelukkig een andere plekje uitzoeken, aardig geholpen door meisje achter de balie.
Sanitair netjes en wordt regelmatig schoon gemaakt
De weg naar de camping was wel een gevalletje appart. Ik dacht dat we wat gewend waren, maar wij vonden het vrij intensief om naar de supermarkt te gaan of de omgeving te verkennen.
De weg op veel plekken niet breed genoeg voor 2 auto's en veel blinde hoeken en dat toch wel circa 8 kilometer lang.
Op goed geluk dat je niet net de locale Franzen man tegenkomt met 80 km per uur.
Verder een fijn verblijf gehad.

Heerlijke plek in de bergen
Door Frank op 21-07-2024

Heerlijke plek in de bergen. Mooi aangelegde camping met vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede uitvalsbasis voor wandel en fietstochten.

Pyrénées Natura

Tegenvaller
Door Gerard op 28-07-2020

Op zich mooie camping, maar in mijn ogen veel te duur voor wat ze te bieden hebben en te zeer en geoliede commerciële machine. De camping ligt direct langs een weg waarlangs alle dagjesmensen langsrijden op weg naar het meer aan het einde van het dal. Daarnaast verwacht je voor die prijs douches met warm water. Het water was sowieso niet heel warm en als iemand de wc doortrok, kreeg je een klets koud water over je heen. Aan het einde van het dal heb je een prachtig en goedkoper alternatief.

Heerlijke vakantie
Door Andre en Elvira op 28-10-2019

Wederom heerlijke 4 weken gehad. Uitzicht op bergen grandioos, talloze wandel- en fietsmogelijkheden. Ook op een stoeltje voor je mobile home is het genieten van de omgeving en de rust. Weer lekker gegeten in het restaurant. Ontvangst was weer hartelijk en wij verheugen ons op volgend jaar.

Zalig...
Door Lynn op 05-09-2019

Op deze camping hebben we 1 nacht in onze caravan geslapen. Prachtige hooggelegen camping met uitstekende service. De eigenaresse had een heerlijk regionaal gerecht gekookt. We stonden versteld van de enorme keuzes bier, en whisky. Op de camping is er ook een knusse supermarkt . De volgende ochtend hebben we genoten van vers frans stokbrood, croissants en pain chocolate . Het complex met de douches en toiletten waren niet alleen netjes en schoon ,maar was ook aangenaam verwarmd tijdens de temperatuursdaling. Aanrader voor iemand die van rust, uitzicht natuur en service houdt. We komen zeker weer terug :-))