Tijdelijk geen boekingskosten

We hebben de beste aanbieders voor Pyrénées Natura voor je op een rij gezet:

9.1Fenomenaal
+49

9.1Fenomenaal

Camping info

• Draadloos internet
  • Rolstoel toegankelijk
  • Sportfaciliteiten
  • Huisdieren toegestaan

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Pyrénées Natura

9.1FenomenaalScore uit 178 reviews

Tegenvaller
Door Gerard op 28-07-2020

Op zich mooie camping, maar in mijn ogen veel te duur voor wat ze te bieden hebben en te zeer en geoliede commerciële machine. De camping ligt direct langs een weg waarlangs alle dagjesmensen langsrijden op weg naar het meer aan het einde van het dal. Daarnaast verwacht je voor die prijs douches met warm water. Het water was sowieso niet heel warm en als iemand de wc doortrok, kreeg je een klets koud water over je heen. Aan het einde van het dal heb je een prachtig en goedkoper alternatief.

Heerlijke vakantie
Door Andre en Elvira op 28-10-2019

Wederom heerlijke 4 weken gehad. Uitzicht op bergen grandioos, talloze wandel- en fietsmogelijkheden. Ook op een stoeltje voor je mobile home is het genieten van de omgeving en de rust. Weer lekker gegeten in het restaurant. Ontvangst was weer hartelijk en wij verheugen ons op volgend jaar.

Zalig...
Door Lynn op 05-09-2019

Op deze camping hebben we 1 nacht in onze caravan geslapen. Prachtige hooggelegen camping met uitstekende service. De eigenaresse had een heerlijk regionaal gerecht gekookt. We stonden versteld van de enorme keuzes bier, en whisky. Op de camping is er ook een knusse supermarkt . De volgende ochtend hebben we genoten van vers frans stokbrood, croissants en pain chocolate . Het complex met de douches en toiletten waren niet alleen netjes en schoon ,maar was ook aangenaam verwarmd tijdens de temperatuursdaling. Aanrader voor iemand die van rust, uitzicht natuur en service houdt. We komen zeker weer terug :-))

Pyrénées Natura

Klant onvriendelijk
Door Bart op 18-08-2019

Mooie camping met mooie omgeving. Helaas zeer onvriendelijk personeel. De eigenaar vloog ons aan toen we om 22:15 met 5km/h over terrein reden. Vervolgens begon die enorm te schreeuwen en slaande bewegingen te maken.

een vriendelijke camping met veel natuurschoon
Door dhr de groot op 21-07-2019

Een echte camping voor de liefhebber van natuur: landschap/flora/fauna met rust én goede basisvoorzieningen. De ligging is zeer gunstig voor vele korte maar ook lange bergwandelingen in een straal van 0-20 kilometer. (diverse routes vanuit Lac d'Estaing en Lac du Tec.) De MTB-er en wielrenner kan hier zeker terecht. De wandelingen in juni/juli worden beloond met zicht op heldere beken en meertjes, compleet met ijsschotsen erin en sneeuwvelden erom heen. Tevens laat de schepping/flora inclusief gemzen en bergmarmotten zich in alle rijkdom zien. Als 's avonds dan de vale gieren en steenarenden hun prooironde doen is de vakantiesfeer en je verwondering compleet De caravanner zal zorgvuldig de aanrijroute via Bun moeten kiezen wil hij niet klem komen te zitten of af moeten vragen of zijn combinatie het trekt. De camping heeft een beperkt assortiment levensmiddelen vanwege de geisoleerde ligging; ca 20 km terug is de eerste supermarkt.

Mooie camping en omgeving.
Door Marga Stals op 03-07-2019

Prachtig gelegen camping in een schitterende omgeving. Vanuit de camping veel mogelijkheden om de Pyreneen te ontdekken en mooie wandelingen te maken, trekpleisters binnen 1 uur rijden bereikbaar. Vriendelijk, gastvrije camping eigenaren, waar je je echt thuis voelt, mooie stacaravans en ruime kampeerplaatsen. Voor ons is deze camping echt een aanrader.

Pyrénées Natura info

Camping-informatie