Sportherberg Le Gros Chêne

Sportherberg Le Gros Chêne
Afgelopen zomer met een paar vrienden bij de Sportherberg geweest en we komen zeker een keer terug! Heerlijk gegeten, fijn geslapen en wat is de omgeving toch prachtig!
Ieder jaar gaan we logeren in de Sportherberg Le Gros Chêne om te fietsen. We kiezen telkens voor de Sportherberg omdat daar echt rekening gehouden wordt met de gasten. Ik ben lactose-intolerant en ik krijg een aangepast menu dat trouwens altijd superlekker is en gevarieerd. De kamer is eenvoudig maar de bedden zijn super en dat is toch belangrijk als je elke dag fietst. De uitbaatsters zijn heel behulpzaam en vriendelijk. Ze zorgen voor uitgestippelde routes en als je toekomt, kan je pasta eten als 4-uurtje. Kortom, dit is een logement waar we altijd "thuiskomen".
Al weer voor de derde keer waren Annemieke en ik te gast bij De Sportherberg. Eigenaren Ella en Monique hebben het elke keer weer prima voor elkaar. Een goede uitvalsbasis voor gevarieerde fietsritten, ondersteuning bij de keuze van de ritten, een prima ontbijt voor de start en een heerlijk drie gangen diner na afloop waarbij rekening gehouden wordt met allergieën en diëten. Kortom een plek waar het altijd weer goed toeven is!
De Sportherberg ligt op een rustige plek in een prachtige omgeving. Het team is erg vriendelijk en gastvrij. Ze doen hun uiterste best om het de gasten naar hun zin te maken en weten precies waar ze fietsers blij mee maken: mooie fietsroutes en heerlijk en voedzaam eten. ‘s Avonds nog even een drankje doen in de gezellige bar en dan je bedje opzoeken in de eenvoudige maar prima kamers. Heerlijk! Echt een aanrader!
Soort hotel
Adults only | Beschikbaar |