8.4FantastischScore uit 629 reviews

• Rolstoel toegankelijk
  • Huisdieren toegestaan
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Op Camping La Grande Tortue maken kinderen makkelijk vriendjes doordat er veel gezinnen komen. Het zwembad is groot genoeg voor het aantal gasten en er zijn altijd leuke activiteiten. Op Camping La Grande Tortue (Cande sur Beuvron) kun je ook lekker eten in het restaurant. Tips in de buurt zijn Zoo ...

La Grande Tortue

8.4FantastischScore uit 636 reviews

Door Jan op 12-09-2023
Onbekend reisgezelschap

De camping is ons goed bevallen. Mooi tussen grote bomen en toch open. Grote plaatsen, die niet strak in een rijtje liggen. Ook mooi centraal gelegen voor een bezoek aan de kastelen. Jammer, dat de verlichting zo schaars is dat je op sommige delen 's nachts geen hand voor ogen ziet. Advies: Vervang de schaarse hogere lichtmasten door meerdere lage verlichtingspalen. De lichtsensor in de doucheruimte zit niet op een logische plek. Als tijdens het douchen het licht uitvalt kun je het met bewegen niet meer aan krijgen. Het voetenbad tussen het zwembad en de toiletten bij het zwembad was leeg. Het lijkt ons, dat juist voor de hygiëne dit voetenbad gevuld moet zijn.

Aangenaam verblijf op "Le Grande Tortue"
Door Antoon op 11-09-2023
Onbekend reisgezelschap

Hebben genoten van ons verblijf op uw camping. De streek is geweldig, die heeft ons het meest aangesproken. Zoveel kastelen te bezoeken. Geweldig, hebben genoten. Prive-sanitair was voor ons ook een overweging om bij u te gast te zijn.

Door Erik op 27-08-2023
Onbekend reisgezelschap

Heerlijke vakantie gehad 👍, we hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar

La Grande Tortue

Zeer nette camping.
Door Roger op 24-08-2023
Onbekend reisgezelschap

Mooie camping, helaas ook hier van die halve zolen die niet weten wat 10km/h betekent Plaatsen zijn ruim, sanitair is zeer netjes, verder alle faciliteiten die je je kunt wensen.

Aanrader!
Door EStarmans op 22-08-2023

Aanrader

Plus punten -ideaal gelegen, binnen uur veel bezienswaardigheden -mooie mix nationaliteiten en ook veel Nederlanders. Alle communicatie en entertainment is in NL -speeltuin met trampoline, groot luchtkussen, groot klimstuk, etc etc -verwarmd (overdekt) zwembad met glijbanen etc etc -nieuw sanitair (twee nieuwe en nog een oude staat er) -groene camping -grote plaatsen, zeker de xxl -niet te grote camping, lekker overzichtelijk maar veel faciliteiten

Minpunten -Gedeelde toiletten zonder urinoirs voor mannen. Ook al doen de mannen de bril omhoog, spetters overal, bah. Brillen niet recht op wc waardoor je toch op vieze rand moet zitten. Zo zijn er nog wat andere afwerkpuntjes rondom het nieuwe sanitair -voor een gezinscamping weinig kinder sanitair/ familie douche hokjes. Was nu te krap! -overkill rondom het zwembad aan plastiek. Het is dan wel een vijf sterren camping, hier is alles “veel“ en van plastiek. Wat minder en wat bete

Fantastische camping
Door Alex op 21-08-2023
Onbekend reisgezelschap

We hebben genoten van onze tijd bij camping la grande Tortue. Mooi ruim opgezette camping met een erg goed zwembad en leuke faciliteiten voor kinderen. De nieuwe wc zijn goed, de oude zijn minder en zijn wel aan vervanging toe. Het restaurant is duur en qua bediening ontzettend traag, daar miste wel iemand met overzicht. De winkel op de camping is ook veel te duur, dat is niet wat je verwacht op een camping.

Camping-informatie
Naturistencamping