La Ferme de Lann Hoëdic

- € 104
Camping Le Domaine de Ker Ys
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 181
Camping Cap Finistère
Wasmachine
Adresgegevens | Rue Jean de La Fontaine, 56370 |
La Ferme de Lann Hoëdic
Mooie camping met heerlijk ruime staanplaatsen. Sanitair eenvoudig en schoon. Mooi gelegen als uitvalsbasis naar strand(en) of rondwandeling.
Heerlijk rustig en sportieve kampeerders. Stokbrood crêpes eten of iets van de foodtruck, alles kan.
Receptie ontzettend vriendelijk en meedenkend.
We komen vast nog een keer terug!
Heerlijke royale kampeerplekken met fraaie, goed onderhouden, gevarieerde begroeiing. Unieke omgeving (Golf van Morbihan én Atlantische Oceaan) waar je heerlijk kunt fietsen (fietsknooppunten in de gemeente Sarzeau!). Leuk speelterrein voor wat jongere kinderen. Voor wat oudere jeugd misschien wat saai.
Ons verblijf was eind september begin oktober, in één woord Heerlijk!
Ten eerste heel fijn dat ze in oktober nog open zijn!
Zeer vriendelijke en gemoedelijke eigenaren en personeel.
De camping is keurig onderhouden,de sanitaire voorzieningen zijn netjes en schoon.
Een oase van rust midden in de natuur tussen de zee en het meer. Sarzeau binnen bereik, supermarkt in de buurt.
Heerlijke fietspaden en wandelpaden.
Wij komen hier zeker nog een keer!
Leuke camping met ruime plaatsen. 10 minuten lopen naar een mooi strand en in de omgeving is veel te zien en doen. Vriendelijke en behulpzame eigenaren die je leuke tips kunnen geven over de omgeving. Een aanrader wat ons betreft
Mooie parkachtige camping, ruime plaatsen, sanitair is wat ouder maar voldoende schoon. Op loopafstand van een mooi strand ca.10-15 min. Goed uitgangspunt voor fietstochten ( ook niet elektrisch) en wandelingen. Begin juni erg rustig.👍👍