Domaine de Corneuil

We hebben de beste aanbieders voor Domaine de Corneuil voor je op een rij gezet:
Domaine de Corneuil
Wij hebben erg genoten van deze camping. We moesten wel even wennen dat het iets rustiger en ruimer opgezet is dan je gewend bent maar dat was juist heel erg prettig. De table d'hotes is heel goed en vooral ook heel gezellig. Sanitair was altijd schoon, zwembad is heerlijk en de omgeving schitterend!
We hebben voor deze camping gekozen door de hoge reviews. Nu we er geweest zijn verbazen die enorm hoge reviews ons wel een beetje. Wij waren er eind juli. Het was heel stil op de camping. Veel stacaravans en tenten waren nog niet verhuurd. De kiosk van het zwembad was dicht, de speelsproeiers waren uit. Aardige mensen die het runnen. We kunnen ons goed voorstellen dat deze camping in augustus meer bruist.
sfeervol opgezette en overzichtelijke camping met alle faciliteiten voor de jongere kinderen. Sociale controle en onderling contact maakte het compleet!
Niet twijfelen, echt een aanrader!

Domaine de Corneuil
Rustige en kindvriendelijke camping gelegen in een bosrijke omgeving. Zwembad en speeltuintje aanwezig evenals animatie in het hoogseizoen. Heel vriendelijke familie die de camping beheren.
We hebben er weer een favoriete camping bij. Ruimte, rust en gezelligheid. Mooie plekken met uitzicht, schoon sanitair een lekker zwembad wat ook in het hoogseizoen niet te druk was..maar vooral de ontvangst van de camping eigenaren is echt heel fijn! Camping met franse eigenaren , campinggasten voornamelijk frans en Nederlands. Ochtend animatie voor de kleine kinderen en 'smiddags sloten onze tieners aan met bv pingpong toernooi. Op donderdag is de table d'hotes zeker een aanrader maar de overige dagen kan je ook goed eten op een gezellig en sfeervol terras.
Camping met een goede vibe. Waar het 's avonds echt donker is en je vallende sterren kunt tellen vanuit je luie campingstoel terwijl op de achtergrond uilen klinken. Hier trekt het animatieteam het bos in met de kinderen voor een smokkeltocht of om stokken te zoeken voor het roosteren van marshmallows boven een kampvuur. Vrijwel elke avond kun je aanschuiven om lekker (mee) te eten. De plekken, waarvan de meeste aan een ruim veld staan, zijn ruim en het sanitair is super schoon. (Op het terrein staan ook safaritenten en huisjes.) In de landelijke omgeving is vanalles te doen, maar de camping ligt niet direct in het toeristische hart van de Dordogne. Kortom, op deze camping kun je nog ‘ambachtelijk’ kamperen en tot rust komen. Eigenlijk zouden wij deze parel voor onszelf moeten houden, maar wij gunnen de vriendelijke, servicegerichte familie die de camping runt dat zij worden overspoeld door avontuurlijke kampeerders.
BBQ toegestaan | Beschikbaar |
Parkeerplaats | Beschikbaar |