Yelloh! Village Sylvamar
- Speeltuin
- Rolstoel toegankelijk
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Camping Yelloh! Village Sylvamar voor je op een rij gezet:
- Telefoonnummer+33 5 59 45 75 16
- E-mailadres[email protected]
- AdresgegevensAvenue de l'Océan, F-40530
- WebsiteCamping Yelloh! Village Sylvamar
- Social media
- Thomas14-10-2022
Wow! Echt geweldig
Wat een top camping! Alles was oke. We waren best geschrokken door andere reviews alleen snapte wij deze niet! Alles was goed geregeld en alles wat goed onderhouden! Wij zaten op een privé sanitair plek en het was goed! Heel netjes en alles wat je nodig hebt.
- Fam.B05-10-2022
Prima voor één keer
Eind juli, met gezin en 2 kids (12/14) een kampeerplek geboekt. Enkele min punten voor ons: - bep. gedeeltes vd camping komt triest, volgepropt en rommelig over/-overlast van tuinmannen/bediening die om 7:00 in ochtend en 00:30 's nachts lange tijd met bladblazers bezig zijn/-wordt niets gedaan met luidruchtige gasten + 'hangjongeren' (bij toiletgebouw) die na 1:00 nog veel lawaai maken/-achterstallig onderhoud sanitair/-weinig op camping te doen voor tieners/-weinig in de buurt te doen/-80% Franse gasten. plus punten:+vriendelijk personeel bij receptie en bediening /+merendeel kampeerplekken voldoende ruim(+110m2)/+mooi zwembad met toezicht en bedjes (ook controle op 'handdoekje leggen)/+strand op loopafstand/+meeste standen (met fantastische golven!) hebben gratis parkeergelegenheid/+dichtbij San Sebastian /+grote supermarkt in de buurt/+Hossegor leuke badplaats (maar geen culturele uitstapjes)/+parkeermogelijkheid bij receptie
- Martin24-08-2022
Mooie camping, absurd luidruchtig
Wij hadden een plek met eigen sanitair, dicht bij de weg. Tegenover de weg zitten nog een aantal campings van capfun.
De plek was groot, heel zanderig, maar echt heel ruim. Eigen sanitair unit was ook goed. Ook de koelkast die hierin zat.
Het zwembad was prachtig, de zee was geweldig en de straat naar de zee toe heeft wat leuke restaurantjes. Eigenlijk niks mis met deze yelloh camping, behalve de ligging tegenover de andere camping. Daar ging de animatie tot middernacht door. Ook overdag hadden ze daar veel harde muziek. Op een enkele avond is er geen animatie, dan kun je voor middernacht gaan slapen, anders niet.
Ook staan aan de overkant van dit laantje de stacaravans van medewerkers. Geen last van gehad, maar die dingen zien er niet uit. Doen afbreuk aan de rest.
Voor tieners is er op de camping niks te doen. Animatie zelf niet gezien, was denk ik wel goed. De tribune zat elke avond helemaal vol.
- Simone23-08-2022
Leuke camping
We waren met de tent en hadden privé sanitair. Ruime plek voor onze grote tent en bus. Veel schaduwrijke plekken. Zwembad met 4 glijbanen een wildwaterbaan en een lazy river. Toezicht bij het zwembad. Eten op de camping was simpel, maar goed. In de buurt van de camping zijn restaurants zat. Animatie is in het Frans, maar personeel spreekt goed Engels.
- Buyle14-08-2022
Nooit meer
Een enorm drukke plek, alle mensen en alle auto’s lopen en rijden zo langs je terras. Heel de camping komt langs. Voor de rust moet je hier niet komen!!!!! Daarbij in de tuin, drie hondendrollen, een put naast de caravan die stinkt naar het riool, deuren die bekrast zijn met messen? En een plank die zo uit de kast knalt.
- Gaby23-08-2021
Grote camping, veel te doen, daardoor lawaai
Grote camping met over het algemeen grote kampeerplaatsen. Zwembad en animatie is erg gehorig, dus daar kun je beter niet te dicht bij staan. Ook wordt er veel en soms hard gereden door auto's, maar ook door fietsende jeugd (zonder licht op de fiets). Nieuwste sanitairgebouw (Andalou) is erg mooi en groot. Altijd warm water, zeep en nagenoeg geen wachttijden voor douchen (tenzij je om 19.00 uur wilt douchen). Zwembad is zeer uitgebreid o.a. glijbanen, maar om echt te zwemmen is er geen groot bad. Veel bedjes, maar meestal allemaal bezet (of alleen door handdoeken). Strand is op ongeveer 1,5 km met een mega groot en gratis parkeerterrein. Prachtig strand met bij de opgang douche en toilet. Op de weg er naar toe zijn restaurantjes. Grote Intermarchè in Labenne, Lidl op ongeveer 10 km. Restaurant op de camping is prima, beperkte keus.
- Sonja15-08-2020
Leuk voor één keertje.
Redelijke camping. Kampeerplaatsen zijn zeer ruim maar ook behoorlijk zanderig. Met regen wordt t dus erg modderig. Sanitair redelijk schoon maar wel weinig sanitair op het kampeergedeelte. Er wordt op de camping veel te hard gereden..... gevaarlijk dus voor kleine kids.
Animatie totaal niet op nederlanders gericht. Zwembaden netjes en eenvoudig maar niet echt uitdagend voor oudere kinderen ( er is maar een heel klein diep bad). Bovendien veel te weinig bedjes aan het zwembad. Voor kleine kids is het binnenbad wel heel mooi. Redelijke camping voor gezinnen met jonge kinderen, maar niet voor tieners. In labenne zelf is niets te doen. De weg naar het heerlijke strand is 1,2 km en prima te lopen maar behalve een handvol matige restaurantjes en hooguit 3 winkeltjes ( in avond gesloten) is er niets. Was leuk voor een keer, vooral door de gave zee, maar kijken voor volgend jaar toch weer even verder. Zie verder ook mijn tips !!- Ligging
- J. Bruijn05-08-2019
Heerlijke vakantie ; Zo'n, zee en bergen
Vrij grote camping met staanplaatsen en huuraccomodaties. Wij hadden zelf gekozen voor een rustige staanplaats ( B63) en hadden een heerlijke grote en rustige plek. Camping is van alle gemakken voorzien en de het toiletgebouw was altijd schoon en netjes evenals de rest van de camping. Elke avond kinder- en volwassenen animatie voor aan de camping bij het zwembad. Voor oudere jeugd gaat de hangplek om 10 uur dicht wat jammer is. Dus als je meer de reuring wilt opzoeken kun je daar gemakkelijk naartoe. Op 15 minuten lopen van het strand en om dingen te zien en te doen moet vaak minimaal 30-45 minuten in de auto richting zuiden. Absolute aanraders: reptilarium in Labenne met kinderen/ San Sebastiaan / trein l a Rhune/ trein d ' Artouste ( wel 2 uur van de camping maar super mooi! En daar ook mountain karten) Zee is gaaf maar blijf wel oppassen voor de hoge golven. Veel restaurants in Hossegor. Al met al een heerlijke vakantie gehad.
- Breton04-08-2019
Ne mérite pas 5 etoiles
Camping au top pour les enfants. Piscine principale :1m10 de profondeur. 2 autres bassins mais noirs de monde. Mobilhome, ménage bâclé à l'arrivée, réfrigérateur rouillé, une poêle pour 6 personnes,télécommande de télé à reparer soit même,protection du matelas déchiré.....Supérette (prix excessifs ).Point positif :le SPA.(payant évidemment ) Bref,2200 euros les 8 jours ,désolée mais ça ne les vaut pas !!!!!!
- Arnout04-08-2019
We hebben ons prima vermaakt
Zeer mooie camping. We hadden een kampeerplaats voor 3 weken. Wij hadden een boom midden op onze plek dus met passen en meten paste onze vouwwagen er goed op. De kinderen hebben zich zeer vermaakt in het zwembad al is er geen schaduw te vinden Ook de zee was fantastisch al kan deze zee wild zijn met hoge golven waardoor ze niet alleen de zee in konden. Uitstapjes zoals naar San Sebastian, Biaritz met aquarium en cité D Ocean (3-4-5D belevenis) zeer de moeite waard
Camping Yelloh! Village Sylvamar info
- WasmachineBeschikbaar
- SaunaBeschikbaar (1)
- SportschoolBeschikbaar (1)
- TennisBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Prive sanitair mogelijkBeschikbaar