RCN Le Moulin de la Pique

We hebben de beste aanbieders voor RCN Le Moulin de la Pique voor je op een rij gezet:
Camping info
Kinderzwembad
Animatie programma
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Camping RCN Le Moulin de la Pique ligt in Belvès in Frankrijk. Hier vind je nette mobilehomes en schoon sanitair, maar ook fijne zwembaden met drie grote glijbanen, een groot speelveld en animatie. Vooral voor gezinnen met jonge kinderen erg geschikt. Tip: de wijnproeverij op de camping en achter de...
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | D 710, F-24170 |
Website | |
Social media |
RCN Le Moulin de la Pique
In oktober hebben wij hier met eigen caravan 1,5 week gestaan. Leuke ontvangst met flesje wijn en een cadeautje voor onze hond. De plekken zijn groot en van alle gemakken voorzien. Alle faciliteiten, inclusief voldoende sanitair, waren nog open. Het heerlijke zwembad werd keurig schoon gehouden, ondanks dat de topdrukte voorbij was. Het personeel en parkbeheerder zijn bijzonder klantvriendelijk en hebben hart voor hun vak en klanten. Een echte aanrader!
In augustus daar heerlijk met onze eigen caravan gestaan. Mooie gemoedelijke camping met uiteraard veel Nederlanders . Sanitair was schoon (of je voorganger had er een bende van gemaakt)maar er Werd vaak schoongemaakt . Goeiemorgen n de piek had je lauw water maar ging je buiten om de spits douchen dan had je lekker warm water . Leuke vis vijver en goed restaurant. Ga we hier nog een keer terug komen ?? Zeker weten !!!! We hebben een top vakantie gehad met een top beheerder en team !! En de omgeving die geweldig is krijg je er gratis bij . Net zoals de Dordogne waar je heerlijk in kan zwemmen . 😎
Mooi park in een prachtige omgeving. Heel veel te doen en te bekijken in de omgeving. Heerlijk zwembad. Mooi mobile home van alle gemakken voorzien.

RCN Le Moulin de la Pique
Wat een ontzettend fijne week gehad op deze mooie camping met alle denkbare faciliteiten. Zwemmen, vissen, bbq-en, bingo het kon allemaal nog in het late seizoen.
Hele mooie en fijne camping, gelegen in een prachtige omgeving. Wij waren er in de herfstvakantie en alle faciliteiten waren nog open. Het zwembad is echt top! Goede glijbanen en zelfs een verwarmd binnenzwembad. We hebben ook een aantal keer gegeten in het restaurant, een zeer gevarieerde en lekkere kaart. Alle medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Onze kinderen wilden eigenlijk niet van de camping af voor een uitstapje, zoveel was er te doen. Een dikke aanrader!
Camping-informatie
Aantal huisjes op park | Beschikbaar (80) |