/Egypte/Rode Zee/Taba (Taba Heights)

Vakantie Taba (Taba Heights)

3 accommodaties

Populair
Egypte
Rode Zee
Taba (Taba Heights)
Verwijder filters

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

Taba (Taba Heights)

Heerlijk tot rust komen
Door Janneke op 15-01-2020

Het is een heerlijke plek om tot rust te komen en te genieten van zon en zee. Er is niks te doen verder buiten de eventuele excursies om. Wij zijn er nu en het weer is top! Volop zon en heerlijke temperaturen. (Dat was afgelopen week wel anders begrepen we van de mensen hier). Het eten is goed en gevarieerd. Heel erg veel keus. De kamers zijn goed. Bedden zijn goed. Personeel is heel vriendelijk. Goeie bestemming om tot rust te komen.

Super vakantie gehad.
Door Trudy Broens op 19-12-2019

Tolip heerlijk hotel. Fijn en behulpzaam personeel. Mooie grote/grote kamers. Prachtig uitzicht naar Eilat, en Jordanië. Vlieg je op Eilat dan is de grensovergang van Israël naar Egypte voor mensen die slecht ter been zijn wel een dingetje. Dit doe je lopend met je koffers. Lange wacht tijden bij de grensovergang.

FANTASTISCH
Door Bianca op 10-11-2019

Wij zijn nu in Hotel Strand in Taba Heigts Egypte. Het hotel is in 1 woord geweldig, super mooie kamers met mega groot balkon. Mooie badkamer en zeer goede bedden. De service kan niet beter en het eten is perfect, veel keuze en veel diversiteit. De zwembaden groot en schoon, direct aan het strand. Handdoeken service, bar in zwembad, open bus die je gratis rond rijdt en heel belangrijk zeer goede koffie en coktails, mocht je twijfelen is dar echt niet nodig. Het is er geweldig en nu hebben we lekker nog een week en weten nu al dat we in maart terug gaan. O ja we hebben hier nu elke dag nog steeds 30 graden.

Warm and great Place to go!
Door Ala' op 05-02-2018

I would like to thank all team working in this wonder place. This my second Time to visit Sofitel Taba Heights and i am still going to visit cause of the great Service and the high Manner-Team with family Attitude.

Great, for a formal bombed hotel
Door Sjaak op 04-10-2015

One of the safest places, it is garded.

Mooi maar weinig te doen
Door BelgianTraveller op 02-07-2014
Alleen gereisd

Het is een mooie plaats maar spijtig genoeg volgebouwd met resorts. Hierdoor weinig cultuur kunnen zien. Ben een stadje naast Taba gaan bezoeken maar verkopers waren te opdringerig en wouden niet laten gaan voordat je iets kocht. Aan te raden voor mensen die willen rusten in de zon maar raad het af voor mensen die opzoek zijn naar avontuur / cultuur.