3,9 miljoen reviews
Tijdelijk geen boekingskosten
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa
/Egypte/Rode Zee/Port Ghalib

Kindvriendelijk Port Ghalib

3 accommodaties

Populair
Kindvriendelijk
Egypte
Rode Zee
Port Ghalib
Verwijder filters

*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

Wat zeggen bezoekers over

Port Ghalib

579 reviews

8
Sfeervol plaatsje, een bezoek waard.
Door Frank Van Leemputten op 19-09-2020
Gereisd met partner

Leuk klein 'stadje' met veel lokale souvenir winkels en een paar leuke barretjes en restaurants. Heerlijk om hier 's avonds wat rond te kuieren en iets te gaan drinken met zicht op de aangemeerde boten..

7
Prima strand, snorkelmogelijkheden, leuk haventje
Door van Duuren op 11-03-2020
Gereisd met partner

Het enige voordeel van Port Ghalib is dat je 's avonds niet gebonden bent aan het resort maar nog even een ommetje kunt maken en desgewenst elders een drankje kan nuttigen. Er worden nog steeds appartementen gebouwd en er is zelfs een Nederlandse restauranthouder in het nieuwe gedeelte dat mooi is ontwikkeld. In de souvenirwinkeltjes zie je zoals in elke toeristenplaats steeds de zelfde meuk liggen, maar je mag het niemand kwalijk nemen als ze ook een graantje in de toeristensector willen meepakken. Als je daartoe geen aanleiding geeft is er van irritant lastig vallen geen sprake. Dat geldt ook voor het strand.

8
Prachtig voor duikers en snorkelaars
Door Marja op 28-01-2020
Gereisd met vrienden

Leuk klein haventje, met op de boulevard wat eettentjes en live muziek en shows. Het is nog erg nieuw en in aanbouw. Je kunt hier prachtig snorkelen/duiken fantastisch voor watersportliefhebbers. Met de boten kun je ook naar dolfijnen of via een glasboot een tocht maken.

10
Fantastisch
Door Annet Schuurman op 27-01-2020
Gereisd met partner

Port Ghalib is een mooi dorp met winkeltjes, terrasjes, haven en boulevard.

9
Lijkt wel een aquarium
Door Mr_P-Mrs_R op 26-01-2020
Gereisd met partner

Voor ons op loopafstand van Port Ghalib Resort en zeer zeker de moeite waard voor mensen die niet kunnen of willen snorkelen. Indien het niet te hard waait kun je hier de onderwaterwereld van bovenaf duidelijk zien ( met een beetje geluk zelfs Zeeschildpadden )

6
Proper pover
Door Jean Pierre op 16-01-2020
Gereisd met partner

Port galib is volledige nieuwbouw (12 jaar geleden quasi leeg & geen boten in de yachthaven) nu zijn er diverse redelijk goede terrasjes zaken aan de kades, de winkelstraat is teleurstellend veel shops die allen hetzelfde prulspul verkopen (dat identiek is aan de Turkse tourist traps) de prijzen zijn tevens ook vrij duur, zelfs na het afbieden. De apotheken zijn redelijk goed voorzien maar maken ook biedprijzen. Laat steeds drankflesjes openen aan tafel en wantrouwen verse rauwe groenten, dat zal je minder riskeren dat de farao's revenge toeslaat. Alles is wel redelijk zuiver. Blijkbaar denken de mensen hier dat iedereen Duits spreekt...

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.