8.6FantastischScore uit 499 reviews

• Animatie programma
  • Bubbelbad
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Three Corners Equinox Beach Resort is prachtig gelegen in de baai van Marsa Alam, zonder twijfel een van de meest schitterende baaien aan de Rode Zee. Het is een uiterst comfortabel familiehotel dat zich bevindt in het unieke ecosysteem van El Nabaa Bay, een natuurlijke oase waar weelderige groene t...

8.6FantastischScore uit 499 reviews

Onvergetelijke vakantie
Door Cor en Erica Veer op 22-11-2023

Dit hotel geeft je gelijk een gevoel van thuiskomen. Niet te groot en direct aansluitend vind je een duikschool. De kamers zijn prima, alles is schoon. Maar wat onze vakantie onvergetelijk heeft gemaakt is de gastvrijheid, service en vriendelijkheid van al het personeel. Met name het bedienend personeel, aangestuurd door de vraagbaak van het hotel, Adam. Wij komen hier snel weer terug!

Echt super tevreden over dit hotel!
Door Megan op 29-10-2023

Echt super tevreden over dit hotel! Heb er echt heerlijk gegeten, er is altijd voor iedereen wel wat lekkers. De locatie van het hotel is ook echt prachtig. Het personeel en dan vooral het animatie team is echt heel aardig en gezellig! Iedere avond is er een super leuke show en overdag doen ze allemaal leuke activiteiten. Het resort heeft echt een prachtig zwembad en je kan bij het huisrif echt prachtig snorkelen. Kort samengevat, ik heb dus echt een top vakantie gehad!

Maar nét voor een week te doen
Door Chris op 07-10-2023
Alleen gereisd

Voor een week vond ik dit net te doen. Eigenlijk het feit dat er een hobbelige zandweg naar het hotel gaat, dan weet je wat je ongeveer krijgt. Het leidingwater was er regelmatig overal af, enkele malen voor uren terwijl je het zeewater in deze temperatuur liefst eraf doucht. WC's deden het dan ook niet, terwijl meerdere mensen diarree hadden. Ik ook, ondanks dat ik overal water uit de fles voor gebruikte. Ook elektra was er regelmatig af, vrijwel elke dag. Het hotel is gedateerd, de badkamer kan echt niet meer (grote scheur in het bad, lekkende WC, bruin water, weinig water). Geen wifi op de kamer. TV werkt beperkt. Eten was te doen voor een week. Meerdere keren heb ik de vraag gekregen of ik seks wilde, ook 2 keer door mannen die voor het hotel zelf werkten. Voor iemand die slecht ter been is, raad ik dit hotel niet aan. Het is of veel lopen en omlopen of elke keer een flinke trap op vanaf strand naar zowel restaurant en kamer.

Relaxmodus
Door Rita van Berkom op 15-09-2023

Het is een goed hotel en voor ons heel fijn om te snorkelen en duiken en ons tweede thuis en altijd mooi weer 👍🌞

Paradijs
Door Amina en Shriejan op 24-08-2023

Dit hotel was echt geweldig. Een we leefden in een heerlijke bubbel met hele fijne medewerkers waar je een persoonlijke band mee kreeg. Eten was divers en de hele dag hangen bij de poolbar met een geweldige barman was top! Zeker een aanraden als je even helemaal wilt opladen. En zeker niet te vergeten dat je daar heerlijk kan snorkelen!

Heerlijke vakantie
Door Marjan op 31-07-2023

Mr Ibrahim doet samen met Adam en alle medewerkers er alles aan om je een geweldige vakantie te bezorgen. En dat is in mijn geval zeker gelukt! Het is zeker niet het nieuwste hotel (daar wordt al hard aan gewerkt en er vinden wat renovatiewerkzaamheden plaats) maar het is wel één van de fijnste en vriendelijkste hotels waar ik ben geweest. Schoonmaak is goed. Het eten is prima, voldoende keus en als je speciale wensen of allergieën hebt, kun je dit aan de chef doorgeven. Hij loopt tijdens het eten rond en is daardoor makkelijk benaderbaar. Bij het grote zwembad zijn niet zoveel bedjes, maar er is nog een tweede zwembad en een enorm strand waar altijd plaats is. Snorkelen is geweldig hier! Kortom, ik heb een heerlijke vakantie gehad en wil nogmaals alle medewerkers bedanken voor de gezelligheid, vriendelijkheid en goede zorgen!

Soort hotel
Gezinsvriendelijk hotel