/https%3A%2F%2Fq-xx.bstatic.com%2Fxdata%2Fimages%2Fhotel%2Fmax1500%2F403082022.jpg%3Fk%3Db1cf5fe23ec72978f17fae45688fa16bdd1a893fdc1512a986d6a075496338c6%26o%3D)
Sindbad Club
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Dichtbij het gezellige plaatsje Hurghada in Egypte ligt Hotel Jungle Aqua Park. Een ruim opgezet resort bestaande uit sfeervolle bungalows. Het park heeft fijne zwemfaciliteiten en leuke glijbanen voor kinderen. Het personeel staat graag voor je klaar en in de verschillende restaurants kun je heerli...
Het is een zeer fijn hotel. Zeer kindvriendelijke medewerkers en schone kamers die goed en dagelijks worden schoongemaakt. Soms zijn de faciliteiten wat ver lopen maar wat je allemaal kan doen en krijgen maakt dit goed. Ik zou hier zeker nog een keer naar terug gaan. Wij zaten in een kamer van het 3000 gebied en dit was perfect in het midden van het hotel en alle zwembaden en restaurants. Massage in de spa en met name van Mariam is zeer goed en een aanrader!
Jungle aqua park echt een genot om daar geweest mogen zijn super personeel mooie schone kamers en lekker ruim er was voor jong en oud altijd iets te doen van een gezellige kermis mooie shows disco en lekker etennvoor ieder wat wils En dan ook nog de mooie zwembaden en geweldige glijbanen en voor elke leeftijd perfecte glijbanen Ook mogen we de poolboys niet vergeten super vriendelijk en erg behulpzaam ondanks de hitte altijd vriendelijk en beleefd en dan nog de schoonmakers elke dag een heerlijk schone kamer je kon er bij wijze van spreken van de vloer eten Ook een super leuk animatie team🥰 Zelfs de tuinmannen die in de hitte heel de dag met de beplanting bezig waren altijd vriendelijk we zorgen elke dag dat we genoeg flessen koud water hadden dat we de mannen wat verfrissend konden geven Al met al een geweldige vakantie en we gaan zeker volgend jaar terug met m’n man en dochter
Super leuk hotel Hele lieve mensen Schoon Lekker eten .Voor mij helemaal top Heel veel zwembaden en 4 super mooie aquaparken Helemaal top . Voor mij geen ander hotel meer . En dan nu in Neverland super mooie kamers . Echt super mooi . Dikke 10 voor mij
Heerlijk groot hotel met veel activiteiten. Voor ieder wat wils. Optimaal genieten van de gastvrijheid en de opties tot vermaak. Het hotel biedt meerdere excursies om zo ook vermaak buiten het hotel te hebben. Hotelkamers erg ruim, netjes en schoon. Enige minpunten van het hotel: eten voorzieningen, heel veel restaurants, maar viel ons op dat de variatie minimaal is, goed van smaak, maar veel hetzelfde. Tweede nadeel, het strand is voornamelijk rotsachtig, wel mooi uitzicht vanaf het strand!
Wij vonden het geweldig. Het was de eerste keer in Egypte dus beetje huiverig. Maar wat een leuke mensen en ook het hotel was top. Schone kamer, heerlijk eten en alles eromheen was super. Echt een aanrader. Dicht bij het vliegveld, dichtbij het strand en dichtbij de leuke winkelstraat met leuke winkeltjes net als in Turkije. De kinderen vonden de glijbanen natuurlijk het einde. Nu gaan we oktober weer en we zijn benieuwd naar de grote uitbreiding!
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Totaal aantal kamers | 866 |