Jungle Aqua Park Hotel by Neverland
Ontspannen aan het strand, van de waterglijbanen af racen of leuke activiteiten doen? Bij het all-inclusive hotel Desert Rose Resort kan het allemaal! Je geniet hier met het hele gezin of met je partner zonder je een moment te vervelen.
Het had een mooie vakantie kunnen zijn wanneer het hotel niet vol had gezeten met Egyptenaren. Wij stonden qua service achteraan. Ligstoelen midden op de dag gewoon spullen van ons eraf gelegd en Egyptenaren erop,. De ondiepere zwembaden bezet door de Egyptenaren aangezien de meesten niet kunnen zwemmen. De poolbar is prima voor elkaar. Heb je een plekje veroverd word je niet bediend, eigen touristen eerst. Geklaagd bij TUI maar die bekenden alleen dat het hotel volgepropt is met touristen uit Egypte voor stuntprijzen om het vol te krijgen, niets aan te doen. Eten prima, veel keus maar erg veel problemen met diarree bij erg veel gasten. Wij hadden als uitjes Luxor Deluxe en het eilandje Mahmeya geboekt bij TUI. Dat was schandalig slecht. Bij TUI boek ik nooit meer aangezien er geen fatsoenlijke klachtenafhandeling bestaat bij hen. Tip van ons, boek gewoon aan het strand. De mensen waar wij mee om gingen waren allen top tevreden.
Gewoon een beetje overweldigend... zo zou ik het omschrijven. Een prachtig resort, veel bloemen, groot, maar niet te, netjes, handige indeling. Opvallend vriendelijk personeel, ze willen het je echt naar het zin maken. Eten is heerlijk, voldoende variatie, je kunt zelf a la carte eten in 5 restaurants. WiFi is bij club soda bar erg goed. Op je kamer geen WiFi,.maar je kunt voor een paar euro een kaartje kopen. Hebben we niet gedaan, zelfs de pubers niet... was niet nodig... en geloof me, dat wil wat zeggen ;-). Tip, reserveer wat van je vakantie budget voor fooien en tips. Taxichauffeur verdiend minder dan de huur van zijn appartement en werkdagen van 15 uur is niet uitzonderlijk....en neem een taxi vanaf de airport. Kost maar paar euro en je bent er dan zo... wij zijn 1,5 uur lang langs tig hotels geweest om iedereen te droppen... dat waren lange minuten! Vraag bij het boeken om kamers in de serie 2000, lekker centrale ligging.
het is een fantastisch mooi hotel. Prachtige tuinen met mooie bloemen en veel groen. Super mooie zwembaden. Leuke bars, voor iedereen iets leuks te vinden. live dj - live band - rustig lounchen - live saxefoon - october fest op het strand. De zee is erg mooi, met een rif voor de deur! genoeg bedjes zowel bij de zwembaden als bij de zee. Het eten is goed, veel keuze. Alles was warm en lekker. Ook de gratis a la carte restaurants zijn een aanrader. Wifi was er alleen bij de bars. Helaas was de kamer wel ondermaats. Oud, vies en heel gehorig (2000 gebouw)
Heel mooi aangelegd en onderhouden resort. Personeel doet zijn uiterste best om je op je wenken te bedienen. Eten is goed en warm. A la carte restaurants zijn aan te raden en gratis, behalve het Italiaanse (wat we niet begrijpen). De kamers zijn verouderd: goede matrassen; vooral de badkamer dient dringend gerenoveerd. Ligging van de kamers is niet overal even optimaal. Er was geen rekening gehouden met onze vraag/wens. WiFi is er inderdaad slecht, maar vind ik niet zo belangrijk op vakantie.
We waren met een groep van 10 mensen in het ruim opgezette resort. Het voldeed volledig aan onze verwachting. Met 4 mooie zwembaden, een strand voor de deur, inclusief een rif met prachtige vissen en een aquapark hebben we ons geen moment verveeld. Prima eten en drinken en kosten nog moeite worden gespaard om het je naar de zin te maken. We hebben één dag gebruik gemaakt van een glasboot om op zee te snorkelen en te vissen. De schipper zocht ondieptes op zodat ook ongeoefende zwemmers / snorkelaars veilig konden meedoen. Op sport- en ontspanningsgebied wordt voor eenieder voldoende aangeboden. Naast een hoofdrestaurant, waar je alle maaltijden kunt gebruiken, zijn er ook nog 4 a-la-cart-restaurants op het complex waar je, na aanmelding, ook kunt eten. Het kleine aquapark is erg leuk voor jong en oud! Ons gezelschap bestond uit Opa en Oma, kinderen en kleinkinderen tussen 71 en 12 jaar. Een aanrader dus...
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Kindvriendelijk | Beschikbaar |