Jungle Aqua Park Hotel by Neverland
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
In dit prachtige vijfsterren hotel in Hurghada kom je echt weer helemaal tot rust. Neem een verfrissende duik in een van de zwembaden of plons in de Rode Zee. Hotel Bellagio Beach Resort & SPA beschikt namelijk over een stuk privé strand. Laat de vakantie maar beginnen!
We hebben een heel fijn verblijf gehad, eerst wat problemen met de kamer maar daarna werd het met een gratis upgrade van 2 losse kamers naar een familie kamer opgelost. Animatie team was top, elke dag zijn er meedere activiteiten waar je aan mee kan doen zowel bij het zwembad of aan het strand. Het eten is goed maar wel elke week hetzelfde en niet heel veel variatie. Al met al een heel fijn verblijf gehad.
Leuke tijd gehad bij Bellagio in Hurghada, we zaten in kamer 1072 tegenover de “snack bar”. Grootste pluspunt van dit hotel is echt het personeel. Khalid was top, stond met alles voor ons klaar heeft ervoor gezorgd dat onze kamer elke dag goed schoon was en we nooit iets tekort kwamen. Ook het animatie team was leuk. Safy en Tuna altijd vrolijk en in voor een praatje, erg spontaan en deden echt hun best om het iedereen naar hun zin te maken. En ook Mohamed Khalid van de snackbar mag ik zeker niet vergeten altijd goedgehumeurd, enthousiast en stond altijd voor ons klaar met een drankje en een grapje! En natuurlijk Achmed bij het zwembad altijd lachen en niks was te gek. Het eten mocht alleen wel iets gevarieerder en het strand is helaas modderig maar wel lang ondiep voor de kleintjes.
We kwamen aan en nadat we onze spullen in de kamer hadden gelegd sprongen we meteen het zwembad in. We hebben lekkere cocktails gedronken aan de pool bar en hebben veel gelachen met het personeel. Topvakantie
We hebben een fijne tijd gehad @ Bellagio Resort & SPA. Helaas was de kamer gedateerd. Het zag er niet meer zo uit als op de foto’s. Een dressoir is zelfs gevallen op de grond. De kamer is ook niet echt schoon. Er hangt ook een vieze rioollucht in de kamers. Je krijgt wel elke dag een schoon bed en badlakens als je wil. De zwembaden zijn mooi. Ook super fijne en goede badmeesters bij elk zwembad! Bij deze nog een dikke shout out naar het animatie team! Zij hebben onze vakantie zeker leuker gemaakt! Er werden leuke activiteiten georganiseerd. Bedankt Tuna & team! Groetjes van Gilly, Valerie & kids
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Strandhotel | Beschikbaar |
Luxe | Beschikbaar |