/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03120000-03129999%2FE3128442.jpg)
Am Königsberg
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Facco%2F8877af55-63c2-47e8-aeda-5e67b4792ae5%2F9fdce004-cd34-4ef1-8dbd-26f6780c6ae3.webp)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02680000-02689999%2FE2689030.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02680000-02689999%2FE2689037.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02680000-02689999%2FE2689029.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02680000-02689999%2FE2689035.jpg)
We hebben de beste aanbieders voor Am Königsberg voor je op een rij gezet:
Camping info
Animatie programma
Kinderzwembad
Sportfaciliteiten
Omschrijving
In natuurgebied Lautertal In Duitsland, in het stadje Wolfstein, ligt camping am Königsberg. Op de camping is zeer goed verzorgd sanitair, zelfs voor de hond. Naast de camping vind je een gemeentezwembad met sportveld voor campinggasten. De omgeving is geschikt om mooie wandelingen te maken. De Drai...
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | Am Schwimmbad 1, 67752 |
Website | |
Social media |
Am Königsberg
We hebben 13 dagen genoten. met mooi vernieuwd sanitair, fijn zwembad Mooie ligging, Leuke camping met en keuze uit diverse grote van staanplaatsen, heel hard werkend personeel. We hadden geen hele ruime staplaats maar dat wisten we van te voren- de rest was al bezet. Mooie omgeving met genoeg te doen. Leuk zwembad. Mooi en schoon sanitair. Vriendelijk personeel, nette camping, relaxte campinggasten
wij waren hier in juli. De omgeving is prachtig. Het zwembad is leuk, Als je uiteten wilt, ga dan lekker eten bij de untertor, pizzeria (Zum untertor vonden wij top!), Zorg voor contant geld
Prachtige camping in een mooi gebied! Ruime campingplekken. Alles is netjes, goed geregeld. Lekkere broodjes smorgens, leuke speeltuinen voor de kinderen. Zwembad is niet koud. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd voor kinderen. Toiletten en douches zijn schoon en worden meerdere malen per dag schoon gemaakt. Eten in snackbar is goed net als de afhaal. Voor kids tm een jaar of 11 is het geweldig! Ik snap de reacties van ouders met tieners ook niet goed, want wolfstein staat bekend om kindervakanties tm een jaar of 11. Ik denk dat je dan op de verkeerde camping staat met tieners. . van alles te doen in de omgeving. Wij komen zeker nog eens terug.
Am Königsberg
Een hele leuke camping. We hebben een fijne tijd gehad qua animatie en dingen te doen, veel Nederlandse kinderen. Mooi zwembad, lauter is erg leuk voor de kinderen om in te spelen. Het sanitair is erg netjes. Alleen de avondklok vind ik wat vroeg. Kun je 's avonds als de kinderen op bed liggen met volwassenen onder elkaar en dan moet het om 22u stil zijn?
Leuk camp, was netjes opgeknapt, alles was schoon. Badkamer groot en netjes. Prijzen bij het snackbar zijn netjes en voor ieder wat wils. Zwembad was netjes en schoon, water wel wat fris. Animatie was aanwezig, daar overigens wel een nederlands sprekende jongen. Als je buiten zit heb je iets van wifi. Beneden bij receptie heb je de beste wifi.
Soort hotel
Bungalowcomplex | Beschikbaar |