Weinhotel Veldenz

Draadloos internet
Animatie programma
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Bij Weinhotel Veldenz in Duitsland staat gastvrijheid centraal. Bovendien kun je hier heerlijk eten in het restaurant. De tafels en het buffet zijn beiden ruim opgezet, zodat je elkaar niet in de weg loopt. Ook de kamers zijn ruim en schoon. Soms is er live-muziek in de avond. Tip: maak een huifkart...
Weinhotel Veldenz
Prima all-inclusive hotel. Mooie ligging in Moezel-gebied. Leuke activiteiten door hotel zelf gepland. Gastvrije ontvangst. Het ontbijt en de lunch waren in buffetvorm en waren goed en eenvoudig van aard. De warme maaltijden bestonden uit keuzemenu's eveneens goed en eenvoudig van aard. We zijn zeer tevreden op de badkamer na. Die was echt gedateerd, klein en zittend op toilet moest de deur open blijven om je voeten kwijt te kunnen. De aangrenzende hotelkamer van mijn moeder had wel een grote ruime badkamer met inloopdouche terwijl wij een kleine douchebak hadden met douchegordijn.
We hebben het fantastisch gehad in hotel Veldenz. De eigenaar was supervriendelijk net zoals het overige personeel. Ook met de andere gasten klikte het goed, een prettig gezelschap. Geweldige huifkartocht door de wijngaarden gehad, met vreselijk veel plezier onderweg! Druivenoogst was volop aan de gang, het was prachtig met al beginnende herfstkleuren. Het weer werkte ook erg mee! Ook de mooie bustocht naar Trier liet niets te wensen over. Kortom: we hebben genoten en zijn niets tekort gekomen.
Arthur is niet aanspreekbaar voor tips of verbeteringen , wel een mooie verwelkoming bij aankomst maar we probeerden een wandeling uit en de routebeschrijving klopte niet we spraken Arthur er over aan en deze zei op een heel speciale toon; het klopt wel ,ook al was het niet waar verder vroeg ik hoe het kwam dat er geen zoete wijn te verkrijgen was in een wijnhotel en hierop kreeg ik botweg het volgende antwoord, dit is mijn hotel en ik bepaal wat er word geserveerd alweer op een toon die je niet gebruikt tegen een klant , deze man is een slechte leider voor dit hotel
lieve, allemaal over het algemeen genomen, mogen we zeggen dat het merendeel positief is ontvangen, natuurlijk valt er altijd wel wat te af te zijken. wat opvalt is dat Arthur de eigenaar meer dan zijn best doet om het iedereen naar zijn of haar zin te maken. verbeter puntjes zijn er altijd wel. gezien de prijs die je betaald voor die dagen, mogen we gerust zeggen dat het gewoon goed is.
Alles was positief zowel de kamers het eten het hele verblijf was TOP. Personeel aardig en vriendelijk en de eigenaar ARTHUR 👍 niets was teveel en hij zorgt ervoor dat een ieder het naar zijn zin heeft. Zeker een aanrader! We komen zeker nog een keer terug 👍🙋♀️
Eerste dag ontvangst prima.Daarna eigenaar nauwelijks gezien. Huifkar en trip Trier OK. Geen entertainment en daarna slecht. Geen entertainment en Geen Snacks 's avonds. Diners klein en karig. Ontbijt ook karig en scrubbetegs nat. Mijn opinie geld binnen en zie maar . Wij zijn niet de enigen met deze mening. Dus niet voor herhaling vatbaar. Kamer en bed goed.
Huisdieren | Beschikbaar |
Airconditioning | Niet beschikbaar |