Een weekendje weg in West-Vlaanderen
Een vakantie in West-Vlaanderen staat garant voor een onvergetelijk verblijf. Laat je per toeristentrein vervoeren langs de prachtige kustlijn of zoek een mooi plekje uit op het strand. Maak een uitstap naar het prachtige Brugge, fiets of wandel in de uitgestrekte natuurgebieden of zoek het bruisende centrum van Blankenberge op. Voor ieder wat wils!
5 top accommodaties
Unieke plekjes aan de Belgische kust
5 top bezienswaardigheden
Genieten aan de kust!
Highlights van West-Vlaanderen
Voor ieder wat wils
We hebben een aantal aanbieders voor West Vlaanderen voor je op een rij gezet:
Je hebt geen filters geselecteerd
1.502
vakantie West Vlaanderen
Bed and Breakfast B&B Yaca
Gold award
We hebben een aantal aanbieders voor West Vlaanderen voor je op een rij gezet:
Reviews over accommodaties in West Vlaanderen
Voor de ligging gaan we terug, meer niet :(
Christel, 11-4-2018De ligging aan het spaarbekken is super. Het sanitair is compleet en zeer goed. Het terrein lag er wat drassig bij. We hadden geen stroom bij aankomst, nochtans vooraf gereserveerd. Rond Pasen leek de camping één bouwwerf (camperparking aan het aanleggen en nieuwe verhuurcaravans geplaatst). We reden een paar dagen vroeger naar huis, maar kregen geen (kleine) terugbetaling... In het restaurant kregen we 'lauwe' kip, ook anderen gaven hun bord terug...Ik kom er zeker terug .
Parloor Christine, 11-4-2018Goede ligging , propere kamer.We komen zeker in de zomer nog eens terug.
Johan, 9-4-2018De bungalow is wel verouderd. Maar een leuk park.zeer aangenaam
Martine en Eddie, 16-2-2018Zeer rustig appartementsblok. Mooi ingericht appartement. Alles naar wens. De eigen parking aan de achterkant van het gebouw is zeker een pluspunt!Appartement in westende, Eigenaar, 17-2-2018Bedankt Eddy & Martine om even de tijd te nemen om hier een review te plaatsen.
West Vlaanderen scoort een 7,9 uit 10, op basis van 4229 reviews