Center Parcs Erperheide
We hebben de beste aanbieders voor Center Parcs Erperheide voor je op een rij gezet:
Over Center Parcs Erperheide
Omschrijving
Subtropisch zwemparadijs: Een van de hoogtepunten van Erperheide is het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, met glijbanen, wildwaterbanen, een golfslagbad, een kinder-doe-bad en meer. Het is een geweldige plek voor waterpret voor het hele gezin, ongeacht het weer. Kinderactiviteiten: Er zijn tal van activiteiten speciaal ontworpen voor kinderen, zoals indoor speeltuinen, kinderclubs, workshops en entertainmentprogramma's. Hier kunnen kinderen plezier hebben, nieuwe vrienden maken en creatief bezig zijn onder toezicht van professionele medewerkers. Avontuur in de natuur: Het park ligt in een bosrijke omgeving, waardoor gezinnen kunnen genieten van buitenactiviteiten zoals wandelen, fietsen en avontuurlijke tochten door de natuur. Er zijn ook verschillende speelweiden en picknickplekken om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Accommodaties: Erperheide biedt een verscheidenheid aan accommodaties, van comfortabele cottages tot luxe villa's, geschikt voor gezinnen van verschillende groottes en budgetten. De accommodaties zijn uitgerust met alle benodigdheden voor een ontspannen verblijf. Gezinsvriendelijke voorzieningen: Het park heeft diverse voorzieningen die het verblijf voor gezinnen gemakkelijk maken, zoals restaurants met kindermenu's, een supermarkt, fietsverhuur, wasserette en gratis parkeergelegenheid. Dierenwereld: Erperheide heeft ook een kinderboerderij waar kinderen kunnen kennismaken met verschillende dieren, en er zijn vaak activiteiten zoals ponyritjes beschikbaar.
In dit groene paradijsje vonden vakantiegangers hun lichtpuntjes ondanks de kritiek. Het Aquamundo zwembad werd geprezen als een spetterend hoogtepunt, ideaal voor waterliefhebbers van alle leeftijden. De zorg voor de natuurlijke omgeving was ook een groot pluspunt, wat zorgde voor een mooi en verzorgd groen park dat rust en ontspanning bood. Voor sommigen was de accommodatie een aangename verrassing; schoon en prima in orde, wat de basis legde voor een onbezorgde vakantie. Het eten, hoewel aan de prijzige kant, voldeed aan de verwachtingen met lekkere opties. Dit alles maakte het voor sommige vakantiegangers een plek waar ze zeker nog eens terug zouden komen.
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Adresgegevens | Erperheidestraat 2, 3990 |
Center Parcs Erperheide
Wat een domper. In oktober een familieweekend gehad met meerder bungalows bij elkaar in de buurt. De schoonmaak was ver onder de maat en konden gelijk gaan poetsen. Verder heel veel hondenpoep overal.
Het eten was erg duur en van slechte kwaliteit. De medewerkers waren niet echt vriendelijk en kortaf.
Wij komen hier niet meer terug. Dit park kan niet tippen aan andere parken.
Vakantie ❘ Gezin
Premium cottage 2x5 personen. (148 & 149)
Bij onze aankomst in het huisje zijn we dadelijk begonnen met alle vuil en bladeren buiten te kuisen.
Potjes en bekertjes + vuil van vorige bewoners.
Het regende binnen met gevolg zetel en kussens nat.
Lichten in de slaapkamer waren stuk.( afgebroken)
Matrassen waren dringend aan vernieuwing toe.
Dag 2 kwam er een krekel gekropen uit de toiletzak in de badkamer en in de slaapkamer in bed zat ook ene ( Zie foto hieronder)
Keukengerei (kookpot handvaten) verouderd.
Er waren ook vochtproblemen in slaapkamer ( lakens klam door de vochtigheid)
Douche was niet gepoetst en stond vol schimmel ( geen ventilatie of je moet deur openzetten wat niet de bedoeling kan zijn.)
Kluis ontbrak.
Frites affaire was ook een grap.( woke no chicken fake meat eten ) . En de vleeseters dan?
Besluit: er moet dringend aan de huisjes gewerkt worden(onderhoud + vernieuwing).
Aquamundo was positief. Was leuk
Mooi verzorgd groen park.
Ook het zwembad is echt prachtig.
Maar........
De gehuurde golfkarretjes zijn en heuze irritatie. Ze gaan als een malle over het park. Worden gehuurd door mensen die geen vakantie hebben. Geen tijd om even een stukje te lopen. Nee, ze toeteren zelfs omdat ze haast hebben. Zelfs kinderen zitten achter het stuur.
Geen vooruitgang in een "autovrij" park.
Wij hadden huisje 667. Was goed. Niet luxe maar schoon.
Center Parcs Erperheide
Bij aankomst...niks was fatsoenlijk schoongemaakt. Overal nog haren op de grond in de woonkamer, badkamer. Hele huis vol spinnenwebben en andere ongedierte. Een heel arsenaal dode beesten vast tegen de muren geslagen, of lagen nog voor de vensterbank. Verrotte kozijnen etc.. De bar van de keuken plakte je gewoon met de vingers aan vast van de viezigheid.
De bedden waren een hele.. knetterhard.. en iedereen had gewoon last van de rug of hadden migraine.
Accommodatie was gewoon slecht.. bijna niks te doen voor de kinderen of ouders. 23.00 was alles dicht.. grote terrassen maar zat geen hond omdat alles schreeuwend duur is. Voor mij nooit weer en zal het een ander nooit aanraden om er naartoe te gaan. Alleen voor een dagje zwemmen was goed te doen. Ze moeten zich kapot schamen dat mensen zo veel geld moeten betalen voor zon goedkope troep.
Aangenaam verrast!
Na het lezen van de vele negatieve recensies hadden we ons voorbereid op het ergste. Gelukkig waren die recensies bij ons niet van toepassend. Leuk en verassend park, niet zo heel groot, daarom gemoedelijk. Appartement was prima in orde, schoonmaak ook in orde. Eén nadeel waren de slechte kussens maar dat is persoonlijk. Er wordt veel georganiseerd. Eten was prima in orde. Horeca is duur maar dat weet je als je hier naartoe gaat. Wel een klein minpuntje dat animatie voor de kinderen grotendeels in de Balluba gehouden wordt waardoor het in de Market Dome vaak “saai” aanvoelt omdat daar overdag niets qua entertainment is.
Al met al dik tevreden en wij komen zeker nog eens terug!
Genoten! Huisje lekker op temperatuur, schoonmaak was bij ons ook prima. 5 persoons is wel aan de kleine kant maar prima te doen. Zwembadwater was ook lekker warm en het was niet mega druk (eerste week mei vakantie). Leuk indoor speelparadijs. Horeca is duur op het park maar waar is dat tegenwoordig niet ;) Voor ons een heerlijke vakantie week geweest!