7.1GoedScore uit 3616 reviews
    Activiteiten
    Onderkomen

Over Center Parcs De Vossemeren

Vakantiepark Center Parcs de Vossemeren is een paradijs voor kinderen. Uniek is toch wel de indoor speelwereld Discovery Bay, helemaal in piratenthema. Zelf geniet je hier van een kopje koffie. De Vossemeren is gelegen aan twee grote meren, ideaal voor watersporters! Of wandel door het nabijgelegen natuurgebied Lommelse Sahara.

Faclitieiten

Dit park met een receptie hebben de gasten 710 kamers tot hun beschikking. Het verblijf beschikt over een kluis, een geldautomaat, een speelkamer, een kinderopvang, een conferentieruimte en een businesscenter. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet (kosteloos). De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar. Voor gemoedelijke stemmingen zorgt een open haard. Een supermarkt en een souvenirwinkel en andere winkels zijn voorhanden om heerlijk te winkelen of te flaneren. Op het terrein van het hotel bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Desgewenst beschikken de reizigers over parkeerplaatsen. Om de omgeving te verkennen, biedt de fietsverhuur de noodzakelijke uitrusting.

Sport/entertainment

Naast binnen- en buitenzwembaden is er een zwemcomplex met kinderzwembaden. Pure ontspanning in het bubbelbad, plezier op de waterglijbaan en verfrissende drankjes bij de zwembadbar – de gasten zullen veel waterpret hebben. De vakantiegangers kunnen op het terras van het mooie weer genieten. Om buiten in de frisse lucht te sporten biedt het verblijf met fietsen/mountainbiken, tennis, beachvolleybal, volleybal, midgetgolf, boogschieten, vissen en paardrijden verschillende mogelijkheden aan. Met waterskiën, windsurfen, waterfietsen, bananenboot varen, kanovaren en kajakken voelen zich ook watersportliefhebbers helemaal op hun gemak. Het hotel biedt eveneens tal van mogelijkheden voor sportieve indooractiviteiten zoals tafeltennis, badminton, bowling, squash en yoga en tegen betaling een fitnessstudio en biljart. Het hotel beschikt over een wellnessgedeelte met een spa, een sauna, een hamam, een schoonheidssalon en massagebehandelingen en ook - tegen een extra toeslag - een stoombad en een zonnebank. In de miniclub wordt liefdevol op de kinderen opgepast (tegen toeslag) en in de minidisco goed vermaakt.

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. 3 restaurants, een koffiehuis en een bar. Bij de accommodatie kunnen de gasten halfpension boeken. Ontbijt en een veelzijdig avondbuffet zorgen dagelijks voor een culinair highlight. Alcoholvrije dranken zijn tegen betaling verkrijgbaar.

Vakantiegangers zijn vooral enthousiast over de veelzijdige activiteiten die Center Parcs Vossemeren te bieden heeft, zoals het zwembad, de shows en Discovery Bay, die allemaal als top worden ervaren. De huisjes liggen lekker, met comfortabele bedden en de hygiëne is op orde. Ook de vernieuwing naar een horlogesysteem wordt als een stap vooruit gezien. De Aqua Mundo en Discovery Bay zijn een hit bij zowel jong als oud, waarbij de schoonheid van het park ondanks de drukte wordt gewaardeerd. Het ontbijt in het hotel kreeg complimenten, ondanks een kleine verandering in bordjes. Al met al hebben vakantiegangers genoten van hun verblijf, met speciale lof voor de geregeldheid en netheid van het park.

• 24 uur inchecken

Activiteiten
    Onderkomen

Helemaal prima
Door Robin Heijgen op 04-10-2024

Ik was wat huiverig voor dit park gezien de recensies. Ik lette extra op de bedden en de hygiëne. Echter: niets te klagen! Huisje was prima schoon, en de bedden lagen oprecht lekker. Hadden een prima huisje (526) niet echt bijzondere ligging maar was allemaal prima. Veel te doen, zwembad natuurlijk maar ook de shows en de discovery bay zijn top. Veel te doen, ook genoeg gratis dingen. Onze kids hebben genoten. Compliment aan center parcs: park zat het weekend helemaal vol, maar eigenlijk nergens last van. Geen geluid, geen overlast, geen extreme drukte. Prima geregeld! Enig nadeel: het is echt duur geworden. Een week verblijf is nu 1,5 keer zo duur als 2 jaar terug. Ook eten en boodschappen daar zijn erg duur. Slechte ervaring bij evergreenz. Behoorlijk duur, maar vrijwel niets was vers of echt lekker. Die raad ik af. Verder perfect verblijf gehad

Nooit meer !
Door Wendy op 31-07-2024

Bij aankomst in het huisje, hing een vieze rooklucht. Waarschijnlijk overal gerookt, deze geur gaat helaas niet meer uit het huisje. Overal vettigheid, keuken niet gepoetst en vieze vloeren. Vieze vaat in de kasten. Wat blijkt, vaatwasser functioneert niet. Mega harde bedden, wat een strijkplanken! Stofzuiger was ook al kapot. Dit bewijst nog maar weer eens dat er schijnbaar echt niet gepoetst wordt voordat er nieuwe bewoners komen. Enige pluspunt; de ligging was mooi. Er is vanalles te doen op het park, maar je moet alles bijbetalen! Je wordt gewoon uitgemolken, en dat terwijl je al ontzettend veel geld moet neertellen om er te kunnen verblijven. Bestel geen cocktails op het park, de alcohol proef je niet, zo weinig gooien ze erin. Maar wel de jackpot betalen. Ook hier iets van gezegd maar ze kunnen niets voor je betekenen. Ze zijn een vakantiepark werd gezegd en het recept is in alle parken hetzelfde. NOOIT meer center parcs !

Tegenvaller
Door Inge op 27-04-2024

Aquadome is een aanrader en de Discovery Bay is mooi. Ons huisje (een Premium cottage) was echter niet best. Schimmel in de badkamer en op de raamkozijnen, verf van de muren en stoelen, een skylight in de keuken waarbij een lekkage was geweest waardoor de plafondplanken krom getrokken en rot waren en ook nog een kolonie mieren in de koelkast en keukenkastjes. Housekeeping heeft lokdoosjes gebracht maar die hielpen niet. Al met al hadden geen vakantiegevoel. Terwijl je er toch genoeg voor betaald.

Goed en slecht
Door Kitty op 24-02-2024

Over Center Parcs Vossemeren heb ik goede maar ook slechte punten te melden. Sowieso het horlogesysteem ipv kaartjes is een vooruitgang. Wij zaten in t hotel en dat was duidelijk allemaal vernieuwd, dus netjes en de service van de kamers was uitstekend. Het ontbijt was goed en de eerste dag met redelijke bordjes waar je een ruime boterham op kwijt kon. Daarna, waarschijnlijk heel toevallig, werden de ontbijtbordjes en schaaltjes verwisseld voor taartbordjes met hele kleine schaaltjes. Dat betekende dat alles van je bordje en brood viel tijdens het eten. Dit zag er bij iedereen heel onhandig en bekrompen uit. De discovery-bay was echt erg leuk voor kinderen. Wat ons wel opviel was dat er, hele grote plekken gereserveerd gehouden werden en gedurende de 3 uur dat wij er waren niemand heeft gezeten. Daar klaagde iedereen over. De Aqua-mundo is erg mooi en netjes. Het gloor rook tijdens ons verblijf ook prima. Wel zijn er veel mensen en scho

Altijd leuk de Vossemeren!
Door Annemarie van Steen op 08-02-2024

Wij zijn met onze drie dochters een weekendje geweest. We hebben een heerlijk weekend gehad. Het is voor zowel jong als wat oudere kinderen helemaal leuk. Zo ging onze oudste dochter (11 jaar) van de glijbanen, wildwaterbaan etc. En de kleintjes gewoon lekker zwemmen. De Discovery Bay is ook altijd leuk. We hebben gegeten in het all you can eat restaurant dat viel een beetje tegen. Eten was soms beetje rauw en was vaak dingen leeg.. de volgende dag hadden we ook buikpijn (mama en papa) geen idee of het hierdoor kwam. Het was overal wel goed schoon! We hebben ons weekendje weg vastgelegd dus mocht je graag wat beelden zien van het zwembad/glijbanen/Discovery Bay bekijk dan de link. https://youtu.be/SShJPjYdR4o?si=CZwWIURImmyq2xUJ Groetjes Familie van Steen

enorm naar ons zin gehad
Door judith versluis op 21-01-2024

omboeking via centralist zeer positief,cp app heel makkelijk voor service,vragen en reserveringen,cottage schoon en vip waardig,personeel vriendelijk. Kleine verbeterpuntjes:ontzettend koud in Fuego,moesten met jas aan dineren,was bekend bij personeel maar zij konden hier niks aan veranderen. Het had gesneeuwd(mooie plaatjes ;-) en sfeervol)maar aangezien wij in 727 zaten was deze alleen begaanbaar via zijpadje en daar werd niet op gestrooid(de rest vd toegangswegen prima schoon).Was erg glad!Maar gelukkig konden wij zelf met wat strooiwerk alles begaanbaar maken.Misschien bij dit soort weersomstandigheden ook rekening houden met huisjes die niet direct aan weg liggen! Bij een vraag via de vossemeren whatsapp direct antwoord en oplossing,dikke pluim!